Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agawerka

Zareczyny- a od kiedy przygotowania??

Polecane posty

przedwczoraj zareczylismy sie z moim chlopakiem (no, juz narzeczonym;) tylko teraz ciagle trapi mnie jedna mysl...skoro planujemy slub za rok, no moze z paromiesiecznym poslizgiem, kiedy najlepiej zaczac przygotowania? na razie nie poruszam tematu, zeby nie wyjsc na jakas desperatke, ale wiadomo- chcialabym, zeby w dniu slubu wszystko bylo dopiete na ostatni guzik. A jak to bylo u Was? Ile czasu minelo od zareczyn, zanim zaczeliscie cos z grubsza ustalac? Z gory rpzepraszam jesli jest juz taki topic, ale szukalam i nie moglam znalezc...Licze na Was:)

Gość efelinqa
u mnie bylo to tak ze po zareczynach tydzien bylo jak szukalismy sali orkiestry czyli ponad rok przed slubem wiec proponuje juz rezerwowac bo jest bardzo ciezko z fajna sala i dobra orkiestra my mamy jeszcze ponad pol roku do wesela :)

u nas jest o tyle dobrze, ze planujemy przyjecie w ogrodzie przy moim domu dla najblizszych zamiast wesela, wiec zalatwianie sali i orkiestra odpada, ale zalatwianie spraw w kosciele, usc, kupno sukienki...juz teraz zaczyna mnie to przerastac ;) efelinqa , dziekuje za odzew, mam juz teraz przynajmniej jakies wyobrazenie o tym co kiedy jak i w ogole...

My zaręczyliśmy się dużo wczesniej...więc do ślubu od zaręczyn miną 3 lata....ale wszystko zaczęliśmy załatwiać półtora roku przed slubem i wierz mi, że z salą nie było łatwo :)