Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość allicja w krainie..jakiej

Kocham Hindusa a ojciec mnie za to zabije ..

Polecane posty

Gość Tez z UK
Jak on jest / byl taki popularny dla kobiet to zapytaj jego ile bialych kobiet mial przed toba, szczerze ci odpowie ? Sluchaj wiem ze cie nie przekonam, idz sobie i zyj w raju z swojim hinduhem, tylko nie pisz ze ma ladna opalona skore, czy ladne ciemne wlosy, czy inne takie glupoty tez, dla mnie to nie jest ladna rasa i naj wazniejsze to ze oni nas nie lubia. Tylko kobiety biale lubia i wiadomo na co i dlaczego. To ze polki najbardziej ich lubia z bialych kobiet to jest cos zlego, bo nawet rosjanki sa na tyle madre zeby na takich nie leciec. Wielki wstyd i nic innego. Szczerze mowie naprawde wstyd.

Gość alicja w krainie jakiej
no to trafiłes w dziesiatke bo akurat w londynie zdarzylo mi sie poznac Rosjanke ktora wyszla za Hindusa =) powtarzam po roz kolejny skoncze ludzie z generalizacjami wszelkiego typu, brzydale, pieknie, madrzy, głupi, cwani, szczerzy, zli dobrzy, te leca tamte nie leca, tych lubia tamtych nie, mysla tak a nie inaczej o wszysktich itd przeciez to tak plytki tok myslenia jak poziom wody nalewajacej sie wlasnie mi do wanny

a nikt mnie przekonywac nie musi poniewaz decyzje sama podejme, caly topic dotyczy mojej relacji z ojcem a nie z kolega Hindusem besides, fragment dotyczacy urody nie byl skierowany do Ciebie tylko zaadresowany do kolegi Darka, ktory okreslil czlowieka nie widzac go "brzydalem" wiec sie nie udzielaj, Ty nie poruszyles tego epizodu

ponadto, napisales ze urodziles sie w Anglii piszesz ze znasz Hindusów, skoro wiec tak jest to musiales rowniez w Uk sie wychować, stad dalej wniosek ze nie mozesz W PELNI znac mentalnosci polskiej bo jestes takim "PÓŁ Brytyjczykiem" w sferze duchowej i psychicznej - mama i tata jakas tam polskosc pewnie Ci i zaszczepili ale nigdy nie dowiesz sie jak to jest byc 100% Polakiem WIEC NIE OCENIAJ NAS KOBIET POLSKICH, skoro nie masz do tego pelnego prawa pochwal sie angielkami rodzacymi dzieci w wieku 16 lat, co jest na porzadku dziennym i ich agresywnoscia

Gość pomaranczowsza
do tez z UK - to, ze dla ciebie nie istnieja inne kultury procz twojej, bo ich nie rozumiesz i nie chcesz zrozumiec, nie oznacza, ze wszyscy musza spedzic reszte zycia w takim ograniczeniu. tez od lat zyje zagranica, znalam ludzi roznych ras i kultur, i naprawde polacy ich w niczym nie przewyzszaja, a czy jest odwrotnie, to juz nie bede sie wglebiac. mimo, ze naprawde baaaaardzo chcialam poznac polaka, bo jednak wiadomo, ma sie sentyment do swoich, rozmowy w tym samym jezyku, przeszlosc w tym samym kraju... ale niestety - mimo, ze byli to z reguly niby wartosciowi, wyksztalceni faceci, nie dalo sie z nimi - ograniczona katolicka mentalnoc, akceptuja tylko nudne jak flaki z olejem polskie jedzenie, wszystko, co nowe i inne jet beee, zenada :P no i mimo szczerych checi pozostalo mi sie zwiazac z zagraniczniakiem :D

Gość alicja i co ojciec
?

i co, siedze po nocach i wyje :( tyleee...koncze zaraz semestr...zostal mi 1 egzamin... nie wiem co dalej - dol...

Gość alicja sluchaj glosu swojego
serca i zrob co uwazasz za stosowne. Nie sluchaj ludzi ktorzy opieraja sie w swoich wypowiedziach glownie na stereotypach. Ja mam meza Pakistanczyka i na dodatek zyjemy w kraju arabskim. Jest naprawde najcudowniejszym czlowiekiem jakiego w zyciu poznalam i szanuje mnie bardziej niz moj ex , Polak.

Gość alicja zapraszam na forum
www.salam.gromader.org tam sa dziewczyny w zwiazkach rozwniez z hindusami! pozdrawwiam!

wszystko fajnie tylko moderator caly czas nie chce mi zatwierdzic konta ;/ ...

smutno mi :(((((((((((((((((((((czuje ze sie oddalamy od siebie przez moja stagnacje, ale nie potrafie zrobic "tego kroku"... wyslalam mu dzis list, kawałek poezji i przepachnioną sobą apaszkę, ktora siedzac ze mna w knajpie trzymal w dloniach, sciskal.. nie wiem czemu zycie zmusza do takich wyborow ; / nie moglabym zyc "na wygnaniu" ... kocham ojca .. nie tylko jego ;(( w sobote koncze rok studencki i... no wlasnie.. i co ; / PS do kogos zarejestrowanego na Salam..jak długo czekałaś/eś na zaakceptowanie swojego konta przez moderatora??? jakos nie moge sie doczekac ; /

Gość sylweczka
co za żal, maskra!!!! znam osobiście wiele hindusów, to wredne świnie (szczerze) wejdźcie sobie na stronę OMEGLE to pogadamy. Zależy im tylko na tym żeby przlecieć panienkę, sex sex sex sex i jeszcze raz sex im w głowie. Absolutnie nie bronię polaków bo to jeszcze gorsze świnie, zauważyliście że wybierają tylko takie larwy które malują oczy jak wariatki, nakładają masę pudrów fluidów na ryja, ubierają się jak prostytutki takie własnie dziewuchy lubią faceci, a za takie porządne to nikt się nie bierze. Nie rozumiem co widzą w takich larwach, ani to wyglądu nie ma, ani kultury, może tylko tyle że cycki i dupę widać, TYCH FACETÓW TO DO RESZTY PORĄBAŁO. Hindusi są totalnie wykolejeni, uwierzcie mi

Gość julianna z indie
masz racje