Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znerwicowany-zdeperowany

wszystkie ladniejsze dziewczyny zwiazaly sie z cudzoziemcami

Polecane posty

zimny roman hehe akurat dobre badania to publikowane sa w naukowych czasopismach a wartosc naukowa mierzy ich impact factor (IF); inne badania nawet jesli ktos pisze ze z uczelni na swiecie to pseudonauka:))) a czy pracujesz w Autocadzie czy innych programach ortografia ludzi na poziomie zawsze obowiazuje - widzisz ja mieszkam za granica a bledow nie robie:)))

Gość onka....
wszyscy faceci są tacy sami mają takie same fiutki i tak samo ich używają

Gość parigi666
Moj narzeczony jest Francuzem i niestety zaden ze znanych mi Polakow do piet mu nie siega. Polacy, radze wam sie zmienic, bo zostana wam tylko brzydule i biedne Ukrainki, ktore nie maja odwagi wyjechac dalej na Zachod. I tu wcale nie chodzi o kase, tylko o stosunek do kobiet.

Gość 7777777777778
pozdrawiam wszystkie puste szmaty

Gość zazdrosc w oczy kluje
polacy wszystko zwalaja na kase ale to nie kasa jest przyczyna ze polki ich nie chca. tu chodzi o stosunek do dziewczyn, do zycia, troche tez o wyglad. wiekszosc polakow sa zaniedbani, niechlujni, wogole sie nie staraja. nie maja tego wdzieku by oczarowac dziewczyny

Gość parigi666
"pozdrawiam wszystkie puste szmaty" ...powiedzial zakompleksiony nieudacznik nie zwracajacy uwagi nawet brzydkich kobiet...

Dobra, obcokrajowiec obcokrajowcem, ale co wy dziewczyny macie do POlaków? Same narzekacie, że wszyscy uogólniają a propos obcokrajowców, a same wrzucacie do jednego worka wszystkich Polaków. No naprawdę przykro mi, że nie nzacie żadnego Polskiego miłego faceta, albo, że wasz polski ex był prostakiem i was skrzywdził. Ja znam wielu fajnych POLAKÓW, którym obcokrajowcy nie sięgają do pięt. Chociaż znam też wielu obcokrajowców, do których Polacy nie mają polotu. Nie można uogólniać, tak naprawdę wszystko zalezy od charakteru, a nie skąd ktoś pochodzi!!

Gość zimny Roman
To waszym zdaniem jaka instytucja i jakie pismo przeprowadziło by badania w wyniki których byście uwierzyli ? W 90 % wyniki by były identyczne..... W Poznaniu jakoś nie widze by kobiety jakoś leciały na obcokrajowców, bezrobocie koło 4 %, średnie zarobki koło 3 tyś....więc jednak coś jest w tym, że tam gdzie jest kasa jakoś nie ma wybrzydzania na Polaków...ja już kończe bo spierać możemy się do rana....

Gość parigi666
Ja znam jednego fajnego faceta, ale to wyjatek potwierdzajacy regule.

Gość znerwicowany-zdeperowany
coz po takiej dyskusji mge jedynie stwierdzic ze jesli bede chcial miec zone to do rosji bede musial jechac

Nie prawda, ja znam większość POLAKÓW zadbanych, miłych i uprzejmych, męskich i szarmanckich. Wyjątkami są Ci, którzy tacy nie są! A może Wam dziewczyny łatwiej zaimponować obcokrajowcowi?? co? Bo taki Polak na Was nie spojrzy, a dla obcokrajowca taka laska to egzotyka.

Gość parigi666
Kiedy facet ma kompleksy i nie moze znalezc dziewczyny, co mu poprawi samopoczucie?? Mowienie, ze dziewczyna jest z obcokrajowcem dla kasy. Jesli lubicie sie oklamywac i to wam poprawia samopoczucie, to gadajcie tak 24/h. Spojrzcie wglab siebie, zastanowcie sie nad waszym zachowaniem, stosunkiem do kobiet, a szybko zorientujecie sie, dlaczego Polki wola obcokrajowcow.

No za takim podejściem to chyba nazapyziałą mongolską prowincję. W Rosji dziewczyny też nie są w ciemię bite :)

zimny Roman czasopisma naukowe - z dziedziny socjologii, miedzynarodowe, z IF powyzej zera poza tym nie patrz na to z jednej strony tylko - z pewnoscia sa Polki ktore wybieraja partnerow dla kasy ale wtedy bedzie to albo obcokrajowiec albo bogaty Polak na zachodzie ten problem odpada - zarobki sa zawsze wystarczajace na wszystko wiec jak kobieta pracuje to ma i mieszkanie i samochod i stac ja na wydatki (mowie o wyksztalconych, o innych sie nie wypowiem bo nie znam osobiscie) - wiec niby po co mialaby leciec na kase???? nielogiczne nie? ogolnie powiem i od siebie ze ja sobie chwale obcokrajowca ale zwiazalam sie z nim bo sie zakochalam bo jest wspanialy a nie dlatego ze jest obcokrajowcem czy ze ma kase - jak sie poznalismy to zarabial mniej ode mnie ale to bez znaczenia:)))) no i w porownaniu do moich znajomych Polakow/ bylych chlopakow Polakow i ex meza Polaka prezentuje sie super:) no ale moze jest wyjatkiem:)))

Ale bzdury piszecie:P.Spytajcie się tych co z Arabnusami się rozwiodły:P.Te które szukają typa z zagranicy to są głupie co myślą że jak Polaków beznadziejnych spotkały to myślą że inni są lepsi:P.I to właśnie jest obłęd:P.

Gość parigi666
To jest oczywiste, ze czesc kobiet leci na kase, tak samo jak WIEKSZOSC Polakow leci na wyglad kobiety. Co do imponowania, to trzeba byc naprawde pustym jak dzban, aby musiec imponowac komus wygladem.

to co jest wazne u mezczyzny to jego cieplo i zrozumienie, inteligencja, partnerstwo no i w zwiazku najwazniejsza jest milosc obopolna i chec kompromisow ale to moje zdanie u Polakow nie spotkalam takiego prawdziwego partnerstwa zbyt wiele - moj ojciec jest taki ale mial 3 braci i matka ich dobrze wychowala - pomagali od dziecka. Wiekszosc mezczyzn z Polski jakich znam to nadal maminsynki roszczeniowe niestety

W ogóle - jeśli się jest za granicą, i ma się kontakt z obcokrajowcami obojga płci, a bariera językowa nie stanowi żadnego problemu to tak samo jak można zaprzyjaźnić się z np Angielką, Chinką czy Amerykanką, tak samo można zakochać się w Angliku, Chińczyku czy człowieku jakiejkolwiek innej narodowości. Co w tym takiego dziwnego?

no wlasnie cocainee wiekszosc zaklada ze wszyscy sa w Polsce i szukaja na sile obcokrajowcow heheh ale tak nie zawsze jest, przeciez zakochania nie planuje sie:)

No dokładnie - trzeba umiec na świat spoglądać obiektywnie, a nie oceniać tylko ze swojego punktu widzenia. Wiadomo, że są dziewczyny które lecą tylko na to, że facet jest \"zza granicy\", koniecznie zachodniej, nawet nie potrafią sie z nim dogadać, ale kupuje prezenty, więc trzepoczą rzęsami. A są takie, które po rpostu ze względu na pracę czy miejsce zamieszkania, po prostu obcują z obckokrajowcami na codzień i rad nie ra, jak kogoś dopadnie strzała amora to koniec. Nie patezy się wtedy na to, czy to koleś z Polski, czy zza wschodniej, czy zza zachodniej granicy. Ale niektórzy ciągle tego nie potrafią zrozumieć. Jak ni uda im się wyrwać laski to zawsze muszą na cos zgonić, a to, że lecą na kasę, a to że na obcokrajowców, a to, ze lesbijka, a to, że dziewica i chce do Slubu. co poradzisz.

Gość przecietny facet
a wy tak nie robicie ? nie chce was facet jakiego sobie upatrzyłyście to zaraz , że w Polsce beznadziejni faceci itp, że biedni, zakompleksieni bo nie chcą lask iz otyłościa np......sorry ale w wybrzydzaniu to macie mistrzostwo chyba..

przecietny facet ciekawe z kim ty sie zadajesz ze masz takie doswiadczenia przykre to ja osobiscie zadnej takiej dziewczyny nie znam upraszczasz

słuchajcie, obie strony nie są święte. Kobiety narzekają, mezczyźnie wybrzydzają. Nie ma sensku się kłócić kto bardziej. Eh, zresztą nie chce mi się kontynuować tej dyskusji z zakompleksionymi pomarańczami

Gość władca tego forum
wszyscy macie kompleksy i próbujecie się dowartościować kosztem innych....

Gość alinkaaaa
Musze przyznac racje dziewczynom, ktore maja facetow obcokrajowcow:( Ja zwiazalam sie do tej pory z 2 Polakami i wiekszych skner, pesymistow-nie widzialam w zyciu. Pierwszy wszystkiego wszystkim zazdroscil, nie mogl zrozumiec, ze sam sie leni i inni osiagaja wszystko ciezka praca. Drugi sknerowal nawet na krotki wyjazd. Moze im nie zalezalo na mnie, nie wiem ale mogli chociaz udawac, ze maja odrobine kultury wrodzonej. Kiedy wyjechalam za granice, zobaczylam usmiechnietych,energicznych, wysportowanych mezczyzn. Bylam traktowana jak ksiezniczka. Od dwoch lat jestem w zwiazku ze Szwedem i powiem jedno: panowie w Polsce nie umywaja sie do Szwedow!!! Ja w ciagu dwoch lat zjechalam cala Szwecje, przezylam tyle przygod co nigdy w ciagu 28 lat mego zycia nie przezylam. Jestem traktowana jak KOBIETA a nie KOLEZANKA. Wynajmujemy mieskzanie, dzielimy sie obowiazkami, placimy rachunki po polowie, co tydzien on mnie zaprasza do kina lub do jakiegos lokalu ze znajomymi. Jestem bardzo szczesliwa a co najwazniejsze moj facet nie kweczy, ze inni mja lepiej i jaki on biedny nieszcvzesliwy. Pracuje ciezko i wie co to praca!!!! Pozdrowienia dla wszystkich zon obcokrajowcow!!!!Nigdy wiecej Polakow!!!!

Gość hehehehahaha
alinkaaaa ---> doświadczyłaś mówisz? to ile knag szwedzkich (jak na prawdziwą polke za ganicą przystało) opierdoliłaś?:classic_cool:

Gość alinkaaaa
Sluchaj mlody czlowieku. Nie jestem jakas gowniara abys tak do mnie sie odnosil! Mam skonczone studia na najlepszej uczelni, skonczone 2 podyplomowe i 3 jezyki biegle, moj facet tak samo. Nie jestem panienka z podrzednej dyskoteki abys tak do mnie sie odzywal. Boli cie prawda? Zajmij sie praca, hobby i przestan narzekac a moze ktoras zobaczy w tobie mezczyzne!