Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znerwicowany-zdeperowany

wszystkie ladniejsze dziewczyny zwiazaly sie z cudzoziemcami

Polecane posty

Gość alinkaaaa
Bo jestescie zaniedbani! Nie widzisz tego?

alinka ale dobrze powiedzialas prostackiej pomaranczce pozdrawiam:))) amant dziwisz sie? z ich staroswiekim podejsciem do zycia, egoizmem i roszczeniami?

kiedy wreszcie rzucajacy sie tutaj pomaranczowi zakompleksieni mezczyzni zrozumieja ze ich problemy NIE LEZA W kasie ale w ICH PODEJSCIU DO ZYCIA, egoizmie, lenistwie i charakterze? kasa i wyglada sie nie licza liczy sie wnetrze i bogata osobowosc

Gość alinkaaaa
no wlasnie! Przysiegam, ze 90% Polakow -mezczyzn z ktorymi mialam do czynienia to pesymisci. Zazdroszcza innym, sukces jawi im sie jako koneksje i lapowki, uciekaja od ciezkiej pracy. Potrafia tylko narzekac i opowiadac jak super powodzi sie ich znajomym a bo oni maja bogatych rodzicow a bo maja znajomosci, a bo ktos im pomogl... nie mozna juz tego sluchac!!!!!!

To chyba nie narodowość decyduje o wszystkim i oczywiście można znaleźć interesujących i wartościowych Polaków, ale tacy już chyba wymierają... Nie ulega wątpliwości, że obcokrajowcy mają zupełnie inną mentalność... Nie chciałabym generalizować, że są lepsi, są po prostu inni... Osobiście znam wielu Latynosów i Włochów i porównując ich z Polakami... Hmm, własciwie to nie ma co porównywać... I choć aktualnie jestem singlem(raczej z wyboru niż konieczności) to jeśli będę miała ochotę się z kimś związać to na pewno nie będzie to Polak... Pozdrawiam wszystkich i życzę powodzenia... ;)

alinkaaaa ==> masz absolutną rację... Wyjątkowo trudno zyje się z factem, który bez przerwy narzeka i zazdrości innym miast zacząc coś robić, by to inni mogli mu zazdrościć...

Gość oni są tacy super nie
a nie wiecie dlaczego ? oni nie muszą pracować po 14 h na budowie , w cięzkim przemyśle itp 90% tak naprawd enie wie co to ciężka praca i jeszcze grosze za tą prace......Przepraszam moja wina a mam 25 lat, że żyje w biednm kraju ? Pracowałem w Niemczech tam najgorsze prace wykonują cudzoziemcy.... Dlatego obcokrajowcy mają czas i ochote na dbanie o siebie czy dogadzanie wam... Przykre to bo Polacy was kochają a wy nimi tak gardzicie....

alinkaaa masz racje wlasnie dlatego zerwalam z moim bylym mimo ze ko kiedys bardzo kochalam i bylam z nim kilka lat. niestety nie doczekalam sie przez te kilka lat zeby znalazl wreszcie jakas normalna prace, przynajmniej robil cos w tym kierunku, on tylko czekal az cos mu z nieba spadnie, obiecywal wiele, a w praktyce wielkie nic. spal do poludnia, ja musialam mu fundowac dyskoteki, bo w koncu raz na jakis czas chcialam gdzies wyjsc, nie szukal nawet pracy bo twierdzil ze znajdzei tylko taka za marne grosze i nie ma sensu tak pracowac, jezeli ktos inny mial kase to oczywiscie dlatego ze mial bogatego tatusia albo handlowal narkotykami, dalej jego wyobraznia nie siegala. mimo ze byl facet w porzadku, w miare o mnie dbal, fajnie sie ubieral, fajnie wygladal, mial sporo do powiedzenia, ale niestety w pewnym momencie juz mnie to zaczelo wk***iac!! jestem z wlochem ale wcale nie szukalam obcokrajowca czy wlocha, po prostu przypadek sprawil ze go poznalam i sie zakochalam. na poczatku naszego zwiazku nie wiedzialam co on ma, nawet samochodu wtedy nie mial swojego, wiec na pewno nie polecialam na kase. pierwsze na co \"polecialam\" to bylo to ze traktowal mnie jak ksiezniczke z wielkim szacunkiem, zaden temat nie byl dla niego \"obciachowy\" wiec moglam z nim pogadac o moich problemach rowniez a on mnie SLUCHAL. jest zaradny, pracuje nawet w weekendy, obdarowywuje mnie prezentami, robi male niespodzianki, codziennie mi mowi ze jestem piekna i ze mnie kocha, czuje sie przy nim numer 1!!!! polacy czesto nie doceniaja swoich kobiet, bezczelnie ogladaja sie za innymi (zero szacunku), czepiaja sie naszych wad, slinia sie na gole cycki z tv. czesto kobiety po prostu nie widza w was prawdziwego faceta, czyli takiego ktory jest zaradny, silny, szarmancki, dba o nia, stara sie na kazdym kroku zeby czula sie numer 1. dla polakow czasami to wrecz obciach szanowac kobiete . wy ciagle tylko \"kurwa kurwa \" i myslicie ze to czyni was meskimi. oczywiscie nie mowie tu o wszystkich polakach bo znam rowniez bardzo pozadnych facetow ale niestety malo ich.. bardziej egoistyczne pobodki to takie ze np. mi sie poludniowcy podobaja z wygladu, ciemne brwi, wlosy, brazowe oczy, sa bardziej namietni od polakow... to na tyle. nie obrazcie sie ale jak juz ktos zaczal ten temat to piszę...

trefny stańczyk ==> Kwestia gustu... Nie wszyscy obcokrajowcy są przstojni, przynajmniej w moich oczach... Spójrzmy chociażby na Anglików czy Norwegów... W Polsce też można spotkać przystojnych , ale zazwyczaj nie posiadają oni żadnych innych cech pozwalających na szcześliwy związek... Uroda to nie wszystko, choć ma znaczenie... :P

Gość Sedzia Dreedddd
Praktycznie w każdym waszym poście wychodzi KASA KASA KASA ....

FREDDA ==> Fakt, południowcy mają po prostu to coś... Jak się na nich patrzy to od razu się przyjemniej robi... Uroda egzotyczna z pewnością przyciągą, ale oni mają coś jeszcze... Coś, co przyciąga niesamowicie... U Polaków to rzadkość, właściwie odsetek zbliżony zeru...

Sedzia Dreedddd ==> Mylisz się! Aczkolwiek mężczyzna musi być zaradny, przecież dzi9eciom należy zapewnić przyszłośc, prawda??? Piniądze szcześcia nie dają i nie należy się nimi kierować przy wyborze partenra, ale bez nich nie da się przeżyć...

smerfetka - po prostu widac w nich seks ;) ;) ;)

Gość Sedzia Dreedddd
Ja nie chce mieć dzieci....więc wtedy opcja, że musze zapewnić dzieciom byt odpada...to jakie są wtedy wasze argumenty ?

to jak wam tak pasuja obcokrajowcy to pkaowac manatki i wypierdalac z kraju :)

Sedzia Dreedddd kasa to tylko dodatek ale jakze mily.. sorry ze nie jestesmy zakonnicami ktore lubia zyc w ubostwie, nigdzie nie wychodzic albo ew. sponsorowac swoich wspanialych mezczyzn, ale to co innego niz \"leciec na kase\" = byc z 89letnim dziadziem ktory ma miliony i czekac az on odejdzie z tego swiata.. zaradny facet zawsze kase bedzie mial, moze nie miliony ale taka, zeby zyc na normalnym przecietnym poziomie. znam mnostwo polakow ktorzy sami dorobili sie niemalych pieniedzy, ale niektorym sie po prostu nie chce ruszyc dupska

Gość parigi666
FREDDA, super post, sama moglabym go napisac! Z tym, ze ja jednak bym na Wlochow uwazala...Polscy faceci nie moga zrozumiec, ze tu chodzi o podejscie do zycia i kobiet, a nie o kase. Wystarczy przeczytac niektore watki na kafeterii, aby zobaczyc prawdziwy obrax Polakow-chamow. Ale nieudacznik zawsze bedzie mowil o kasie, bo mu tak po prostu wygodniej.

Gość parigi666
skoro 90% Polek wyglada na nudne i dretwe, to nie powinniscie narzekac, ze was nie chcemy, tylko sie cieszyc!!!

stanczyk no i bardzo dobrze bardzo sie ciesze , kazdy ma inny gust, a natura nas tak stworzyla ze czesto przeciwienstwa sie przyciagaja np. ja mam jasna karnacje, jasne wlosy i jasne oczy a podobaja mi sie poludniowcy. kazdy ma prawo miec swoj gust nie? a jezeli polki sa sztywne to twoja luba tez chyba jest sztywna skoro jest polka....

FREDDA ==> Być może to właśnie to... :D Sedzia Dreedddd ==> Argumeny? 1) Życie w całkowitym usbóstwie nie należy z pewnością do szcześliwych... 2) Biedy facet to najczęściej facet sfrustrowany, maruda, wiecznie niezadowolony malkontent... Chciałbyś żyć z taką kobietą? trefny stańczyk ==> Gratuluję i życzę szczęscia :) Ale Twój post świadczy tylkoo tym, że mężczyźni takę zwracają uwagę na to co odmienne... Poza wszelkimi zaletami jakie mają obcokrajowcy mają jeszcze jedną : są INNI niż Polacy... facetttttt ==> A może już nas tutaj nie ma... ;)

parigi666 buziak dla Ciebie!! z tym ze faceci od razu pisza ze lecimy na kase to potwierdza sie kolejna prawda o polakach. zamiast wysluchac i wyciagnac wnioski to oni i tak wiedza swoje i maja juz kolejny powod zeby nienawidzic obcokrajowcow, nie rozumieja jednak ze im tez nic z nieba nie spada i za granicami polski rowniez jest bezrobocie a polska to znowu nie syberia zeby nie mozna bylo zadnej NORMALNEJ pracy znalezc, ale wy byscie co po niektorzy chcieli pracowac 5 godzin dziennie od 12 po poludniu i jeszcze zeby wam placili 4 tysiace miesiecznie

do stanczyka- a ty to wogole jakies masz nastawienie antykobiece, raz ze wolimy obcokrajowcow, na innnym watku ze dyskryminujemy niskich facetow....hmmm

Gość Sedzia Dreedddd
1) Nie chcesz żyć w ubóstwie zarób na poziom na jaki chcesz żyć, co ma do tego facet ? 2) Do biednych nie należe, ale biedny byłem, bo taką miałem rodzine, ale nigdy niemiałem chech które wymieniłaś, bo znam swoją wartość i kasa o niej nie decyduje Zreszta moje hobby pochlania tyle pieniedzy ze chcac nie chcac musze dobrze zarabiac :)

Sedzia Dreedddd no wlasnie ja zarabiam na taki poziom i rowniez zycze sobie zeby moj facet tez zarabial na taki poziom bo do tanga trzeba dwojga, nie mam zamiaru nikogo utrzymywac i nie ma co tu dalej na ten temat dyskutowac. zadna kobieta nie chce niezaradnego lenia!!!!!!!!!!!!!!!!! koniec kropka!! nie bronic mi ich juz!!!! ;)

Gość Sedzia Dreeddddd
To co powiesz o kobietach co mało zarabiają i są w związku z facetami co dużo zarabiaja? Jak sytuacja odwrotna to facet leń i pasożyt...a kobieta

Sedzia Dreedddd ==> Owszem zarabiam...Nie oczekuję by mężczyzna mnie utrzymywał, ale nie mam również zamiaru utrzymywać jego.. A skoro nie masz tych cech to chyba jesteś jednym z tych nielicznych i chyba nie musisz użalać się nad faktem, iż Polki wolą obcokrajowców... :)

Sedzia Dreedddd ==> Sytuacje o której napisałeś zdarza sie nie tylko w związkach kobieta i obcokrajowiec... Pomiędzy rodakami też często tak jest... Tu nawet nie chodzi o wysokość pensji tylko podejście do życia... W Polsce kobiety zarabiają z reguły mniej, ale mimo to pracują z chęcia by się czegośc dorobić...

Gość Sedzia Dreeddddd
Nigdzie nie napisałem że to tylko w związkach z obcokrajowcami....Tylko zastanawia mnie dlaczego jednych mierzymy jedną miarką a innych zupełnie inną.....