Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znerwicowany-zdeperowany

wszystkie ladniejsze dziewczyny zwiazaly sie z cudzoziemcami

Polecane posty

kobieta od najmłodszych lat jest uczona przez swoich rodziców ze to obowiązkiem mężczyzny jest ja utrzymać i jej dziecko i nic w tym temacie nie zmienicie bo tak jest było i będzie natura wygrywa :classic_cool: dorodny buchaj zapładnia przekazując wzorowe geny swojemu przyszłemu potomstwu :p

Sedzia Dreedddd ==> Wydaje mi się, ze nikt nikogo nie mierzy... Związki opierają się na partnerstwie... Czasem sytuacja jest taka, ze ktoś w związku zarabia mniej ktoś więcej i jakoś to trzeba przeżyć... jeśli obie strony sie starają to chyba niema problemu...Odbiegliśmy nieco od tematu... Chodziło raczej o sytuację, w której mężczyzna zazdrości wszystkim naokoło zamiast wziąc się za siebie, a przy tym jest egoista, pesymistą, wiecznie niezadowolonym, nie doceniającym swojej kobiety... A tacy są Polacy (nie mówię , ze wszyscy, tak jak niewszyscy Włosi sa radośni i szarmanccy)... Pozdrawiam :)

Gość parigi666
Nie rozumiem. Kobieta ma odejsc od faceta, ktore kocha tylko dlatego, bo nie zarabia tyle co on????????? To moze na pierwszej randce od razu poinformowac o wysokosci zarobkow, bo po co marnowac czas skoro kobieta zarabia 50zl mniej... Moj przyszly maz zarabia 3x wiecej ode mnie, kochamy sie, a opinie o leceniu na kase moga wypowiadac tylko frustraci bez drugiej polowki lub bez kasy.

no wlasnie czepiacie sie tylko kasy, wasze mozdzki nie pojmuja ze tu nie chodzi wcale o kase!! ale nie , z 50 zdan na temat zalet obcokrajowcow wyciagacie zawsze to jedno dot.pieniedzy i sie go trzymacie kurczowo jak ostatniej deski ratunku..

Gość Sedzia Dreedddd
Ale na faceta ktory jest z kobieta ktora zarabia 3 razy wiecej od niego ,owicie nieudacznik i len..... Gdzie tu logika?

Nasuwa się jedno... Skoro Wy, Polscy mężczyźni zauwazacie tylko to, ze my lecimy na kase to chyba nic dziwnego, ze zamiast związać się z którymś z Was wolimy obcokrajowca,któremu nawet przez myśl to nie przejdzie, nieprawdaż? :)

Gość parigi666
Faceci zarabiaja znacznie wiecej, takze jak facet zarabia mniej od kobiety to cos jest nie tak...

Gość Sedzia Dreedddd
Jemu nie przychodzi bo u nich prawie to nie wystepuje :D

jezeli facet zarabia normalne pieniadze pozwalajace utrzymywac rodzine na poziomie a kobieta 3x tyle, 6x tyle lub 100 x tyle to suuuper, tylko sie cieszyc, niestety mowa tu o tym ze kobieta zarabia NORMALNE PIENIADZE a facet 3, 6, 10 razy mniejsze...tu sie pojawia problem

Logika jest następująca. Zarzucacie nam , ze lecimy na kasę... Gdybyś miał utrzymywać swoją kobietę to przypuszczam nie byłoby Ci to na rękę, bo przecież oboje musicie coś dawać od siebie... Gdyby nie chciała pracować to nie miałbyś o niej najlepszej opinii... To samo tyczy się drugiej strony... Żadna z nas nie napisała, ze woli obcokrajowca ze zwględu na zasobność portfela, lecz z innych przyczyn... A temet kasy poruszyli oczywiście zazdrośni mężczyźni, którzy nijak nie potrafią zroumieć, ze oprócz kasy istnieje coś jeszcze...

Gość Sedzia Dreedddd
Jeszcze nie spotkałem w swoim życiu kobiety która by powiedziała, że leci na kasy czyli tego zjawiska nie ma tak ? :D Ja tam nic nie mam , ale wypieranie się tego jest śmieszne...nie wszystkie ale duża część leci na kase obcokrajowców...patrz moja ciocia i jej córka.. Nie oceniam wszystkich kobiet i nie wkładam ich do wora ale mówienie, że tego nie ma to hipokryzja

ALE rozmowa...monotematyczna...nie wazne co mnie tam to obchodzi kto co mysli, ja tu pisze prawde bo jestem anonimowa wiec po jaka cholere mialabym sciemniac, ale jezeli niektorzy nie chca szczerej rozmowy tylko wiedza lepiej to po co wogole sie nas pytacie co widzimy w obcokrajowcach skoro i tak juz wiecie ze to kasa...

Gość parigi666
FREDDA, nie ma co dyskutowac, bo ciasnota horyzontow niektorych facetow nie pozwala im na szersze spojrzenie na sprawe. Zycze Ci powodzenia ze swoim Wlochem!:)

dzieki ja Tobie tez!!! a jakiej narodowosci jest Twoj?

Gość parigi666
Zabojad:)

Gość Rafal89
Ja nie mysle ze tu chodzi o urode polskich facetow, bo urodzilem sie w Anglii, tez tu jest ze angielki lubia obcokrajowcow ale wiedz o tym ze taka mala najgorsza grupa dziewczyn. Z mojich kolegow tu ktorzy mieli rodzicow polakow to niektorzy mieli b duze powodzenie bo nasza uroda nie tylko ze inna ale lepsza niz wiele anglikow. Jak bylem w polsce to zauwazylem ze polscy faceci sa tylko troche zaniedbani, nic innego im nie brakuje.

hahaha to zycze ci szczescia z zabojadkiem ;) a gdzie mieszkacie? tam czy ty w polsce?

Gość parigi666
Mieszkamy w Paryzu, ale prawdopodobnie przeprowadzimy sie jesiena do Marsylii. A Wy gdzie mieszkacie?

narazie ja w polsce a on we wloszech ale po wakacjach bedziemy juz razem mieszkac :) dosc rozlaki!!

Gość 24
moj facet jest wlochem, mieszkamy razem. nie szukalam go na sile, tak samo jak nie szukalam i w polsce, sam sie znalazl, bardzo sie kochamy, oboje pracujemy, nikt nikogo nie utrzymuje. nie chcialabym oceniac negatywnie polakow, ale jak dla mnie to wypadaja marnie w porownaniu z obcokrajowami

Gość Rafal89
znerwicowany-zdeperowany, a na temat wlochow to moge ci powiedzic tyle, ze nie rozumiem podejscie polskich dziewczyn do wlochow, bo widac ze leca na te sliskie makaroni ladny czy brzydki bo ciemne wloscy i bo cieply kraj itd blah blah, jest jakis glupi mit o wlochach w polsce co ucza dziewczyn w szkole chyba. Nie mart sie o tym, szukaj sobie lepszy typ dziewczyny.

Gość 24
rafal89, przedstaw mi ten mit lepiej, bo chyba te lekcje ominelam

Gość po prostu...

Gość biedny polak musi pozalic sie
swj los i zwalic wine na kogos....na wlochow

Gość ala ma kota
alescie sie rozpisali, nie przeczytalam wszystkich postow ale pewnie jest ciekawie:D A ja wam powiem: wole polaka bo z nim sie przynajmniej dogadam w znanym mi jezyku. Kropka. P.S. jakas dziewczyna napisala przedtem ze penisy polakow smierdza....hmm..no, jesli wacha kazdemu to moze i ma takiego pecha ze trafia sie jej 20 osobnikow jeden po drugim(mam nadzieje ze nie na jednej imprezie) Patrzy sie, wacha,dotyka tylko ciala swojego mezczyzny, JEDNEGO, bo inaczej...to chyba nie jest topic o puszczaniu sie?!

Gość 24
jesli za mit bierzesz,ze sa dobrymi kochankami, ze sa opiekunczy, bardzo mescy, to cie rozczaruje, moj wlasnie taki jest, jestesmy razem 3 lata, wiec co nie co go juz poznalam a co do urody, to faktycznie wole brunetow z brazowymi oczami i ciemna karnacja, nie bede sie wypierac

Gość kawa kawa kawa
ala ma kota - no, jak sie zna tylko polski, to nie dziwne, ze zwiazek z cudzoziemcem jest raczej niemozliwy.

Gość ala ma kota
Nie wszystko co z zagranicy jest lepsze...(choc to nie zasada) Ja np. wole perfumy, kosmetyki, ciuchy z nie-polska metka, ale mezczyzne -owszem:) znam wielu swietnych facetow(szkoda tylko ze zajeci;)) Nie ma co generalizowac, czy to polak, wloch czy rusek-szuje sie zdarzaja