Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kartown

strefa bezclowa zakupy

Polecane posty

Gość kartown

ile kosztuja perfumy na strefie bezclowej?? o ile sa tansze od tych w sklepach typu sefora, daglas??? i w jakiej walucie sie placi???

Gość zalezy gdzie
zamierzasz kupowac?? w europie placi sie glownie w euro. a je sli chodzi o ceny perfum-nie wiem czy tansze... Calvin clein eternity kosztowaly 65 euro wiec sobie policz.te akurat byly jedne z tanszych

Gość kartown
to na strefi bezclowej nie oplaca sie kupowac??? jade do usa to moze w usa kupie taniej???

Gość zalezy gdzie
wiesz to wlasnie zalezy chyba gdzie. ja patrzylam na strefie bezclowej w Dublinie wiec wiesz ceny moga sie roznic

W USA opłaca się baaardzo i płacisz w dolcach. Przykładowo 100 ml COCO CH Mademoiselle kosztuje ok. 50-70 S więc taniocha w porównaniu z naszymi europejskimi duty free. Ja w Antalyi zapłaciłam np. za CK Summer (woda) 40 E. więc właściwie jakies 30-40 zł taniej niż w sklepie. Niewielka różnica.

Gość kartown
czyli w usa na strfei bezclowej sie oplaca???zreszta jak pojade to sie rozejrze;]

dokładnie tak. Pisałam właśnie o bezcłówce w USA.

Szczerze powiedziawszy nie opłaca się kupować na bezcłówce. Jak wracałam w tym roku ze Szwecji, kupiłam sobie perfumy j p gultier i okazało się, że na kokai.pl są w promocji w niższej cenie. Generalnie to raczej kiepski pomysł z takim kupowaniem.

te, madrala, to ciagle reklamowanie twojej strony wkurza powoli. kokai i kokai. Skoncz pieprzyc. i jeszcze jedno- za spamowanie linkami google cie obnizy w rankingu- tyle w temacie.