Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znów przeniosę

37 się skończył a mi nie opadł brzuch

Polecane posty

Gość znów przeniosę

:-(

A mi w obu ciążach do 40-go nie opadł...

Gość znów przeniosę
a porody były w terminie? ja ccórkę przeniosłam 2 tyg , porod miałam ,,wymuszany" nie chcę, żeby teraz tak było :(

Mi przy pierszej ciąży opadł tak ze dwa tygodnie przed. Przed drugim porodem nie opadł mi wcale ( robiłam zdjecia codziennie) a tydzień przed gin po badaniu stwierdził że dziecko już jest ułożone nisko w kanale rodnym i poród będzie lada dzień - urodziłam 3 dni po termini w 2 godziny , od razu miałam bóle parte nie czułam wcale bóli jak szyjka się rozwierała...............

Gość znów przeniosę
tak bardzo boję się porodu, a jednocześnie taka jestem już zmęczona, że z niecierpliwością oczekuję ,,opadnięcia" jako widocznego zwiastuna

Gość fufcia
Hej!!!! Mi w poprzedniej ciąży w ogóle brzuch sie nie opuścił, miałam wywoływany poród i nic z tego nie wyszło, zakończyło się cc, teraz znowu jestem w ciąży i też boję sie powtórki tego co było.Nie martw się masz jeszcze trochę czasu, niektórym opuszcza się wcześniej, innym przed samym porodem a jeszcze zdarza sie i tak,że w ogóle tak jak mi.Pozdrawiam;-)

Gość a mi w
a mi w ogóle brzuch nie opadł urodziłam 2 dni przed terminem. To była moja 1wsza ciąża

urodzilam w 37 tyg, ale brzuch mi wogole nie opadl, gin w 35 tyg, powiedzial tylko ze mam rozwarcie i skrocona szyjke, ale brzuch ciagle wysoko wiec nie jest powiedziane ;)