Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Vennusska

Napisał że nie jestem w jego typie. Jak mógł!?

Polecane posty

Wczoraj w klubie spodobał mi się pewien koleś. Od razu widziałam że niezły był. Wysoki, opalony, typ Hiszpana, w tańcu kocie ruchy, normalnie marzenie. Zwykle to mnie faceci podrwyają ale tym razem tak mi sie podobał, że ja zagadałam. I niby wszystko fajnie, potańczyliśmy, wypiliśmy drinka, nawet chciał mnie pocałowac. I już myślałam że coś z tego będzie, bo wzioł mój numer telefonu a on mi dzisiaj pisze smsa że nie jestem w jego typie! Wyobrażacie to sobie? Jak mogę nie być w typie jeśli się podobam 99 % facetów. Każdy mi mówi i pokazuje że jestem super laską. Mam takie rwanie że czasem mnie głowa boli. No i mam powody, zawsze byłam jakąś tam miss, teraz jestem wice-miss uczelni. A on powiedział że ja nie w jego typie. Chyba kretyn jakiś? Co mam zrobić? Jak mu odpisać??

Gość że jest blaszczatym kretynem
skoro nie jarzy że jestes super laską :p :D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość kiebzań
Trzeba było mu loda strzelić to pewnie by tak nie napisał :P

Gość ekhm...
moze byl pijany? ;) nie wiem co masz odpisac, ale zanim cokolwiek wyslesz, sprawdz czy nie popelnilas bledow ortograficznych. (wziął, nie: 'wziol', wicemiss, nie: 'wice-miss') mam nadzieje, ze sie nie obrazilas. rada jest powazna

To nie jest rzadna prowokacja! I co z tego że czasem błędy robie. Myślisz ze faceci patrzą na błędy? Patrzą na urodę i na to jaka jestem. Ale ten jakiś inny jest, albo się zgrywa ze mnie.

Palant. Powinien umieć spławiać kobiety - które nie są w jego typie - w sposób subtelny, delikatny, kulturalni i najlepiej bez słów (jest trochę sposobów, np. wczoraj byłem zmuszony zastowować :-) ) Jakiś empatyczny imbecyl. Masz autorko pełne prawo być na niego wściekła

Gość modna
widocznie jestes pusta choc ladna

Vennusska to przykro mi. Taka fajna laska z ciebie, a on Cię olał. Napisz mu, że się myli co do ciebie, napisz mu prosto z mostu, żeby pożałował. Drań jeden. A tak w ogóle jaki jest Twój typ faceta?

Gość g-r-e-t-a
Widocznie on woli miss Twojej uczelni. Musisz się poprawić, bo na razie nie masz szans ;)

Gość hyhyhy/
" Patrzą na urodę i na to jaka jestem" Może nie wydałaś mu się ciekawa. Jest wiele ładnych panienek :)

Gość hyhyhy/
'empatyczny imbecyl" Co poeta miał na myśli? :P

Może to i prowokacja, ale już widać atak kobiet i zazdrość, że być może faktycznie dziewczyna jest ładna :) Rozbawiacie mnie kobiety :)

Gość naiwniacy jakby ta
venusska wkleiła tu wam swoje zdjęcie to byście zobaczyli wiejski pasztet i sytuacja stałaby sie jasna:classic_cool:

facet.rocznik1978 dzięki. Też myślę że kretyn z niego. W sumie to mi mógł od razu powiedzieć a nie jeszcze brał numer telefonu. modna: wcale nie jestem taka pusta jak myślisz, teraz żeby być miss nie można być pustą, ale co ty możesz wiedziec Mój typ faceta to wysoki brunet, śniada cera, dobrze zbudowany, ale nie paker. Musi mi sie podobać poprostu. Pieniędzy dużo mieć nie musi no ale dobrze żeby wogóle pracował. A z charakteru to miły, zaradny, z poczuciem humoru, wierny i uczciwy. Tak dużo wymagam?

Gość croll
facet rocznik 1978 jak to zrobiles subtelnie? jak splawiles? opowiadaj nam tu zaraz :)

Gość sorry ale mial racje
w moim typie tez nei ejstes nie lubie lasek po solarium i to jeszcze takich blondyn a fee

Gość Andrzej22
Może za ładna?

\"sorry ale miał rację\" to pewnie jakaś zasdrosna kobieta :) A co do Ciebie to jesteś naprawdę ładna, może po prostu zacznij się obracać w towarzystwie normalnych facetów, a nie wypucowanych maczo. No chyba że lubisz.

Gość Za bardzo suczysz pewnie

Gość endy garcia
pusta to jestes :) a zdjecie tylko to potwierdza

Gość Simpiwe
On patrzy na całość człowieka a nie tylko na fizyczność

Gość Vennussska
Ej no przecież ja nie chodze na solarium codziennie. I też się tak nacodzień nie stroję. Ta fotka to akurat była w moje urodziny robiona. Normalnie to różnie się ubieram i nie zawsze mam tak jasny blond.

Gość Sol_Angelica
Jacek 1982 lubi takie lalki. Jedną ma nawet w szafie (dmuchaną)