Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ***Oliwia**

Jak to możliwe, że mam małe piersi?

Polecane posty

Gość no w obcasach trudno żebyś
wygladała na niższą, no proszę cię... a jaką masz długość nóg? mierzoną oczywiście od krocza do ziemi?

Gość taaaa za chuda
no to zostaje przy wymiarowej misce A. pozdrawiam, i nie dowartosciowywuj sie porownujac do kuzynki na swoja korzysc, to smieszne

Gość ale go pocieszacie
10 cm roznicy=miska A

Gość proporcjonalna
Może masz dziwne wymiary, ale podoba mi się Twoje podejście do siebie, najważniejsze to siebie akceptować :) Długie nogi przy wzroście 163 to raczej niemożliwe, chyba, że jesteś szczupła i to optycznie wydłuża Twoje nogi. A z tym biustem no cóż, teraz każdy stanik ma inne oznaczenie, ja sama nigdy nie wiem jaki stanik mam kupić," biorę na oko" i lecę do przymierzalni. Mam 75 pod biustem i 89 w biuście i w zależności od kroju stanika noszę B lub C. Więc myślę, że tu nie ma reguły.

Gość długie nogi możliwe są
przy każdym wzroście więc nie opowiadaj głupot

Gość ale go pocieszacie
proporcjonalna ma 14 cm roznicy i nosi B, ewentualnie C...a Oliwia ma 10 cm i twierdzi ze ma wieszka miske....zalosne

Gość do paris hilton
ja mam 74 pod biustem i 84 w biuscie i niektore staniki mam oznaczone ze to miseczka c lub, wiec sama juz nie wiem jak to jest , wszystcy producenci oznaczaja sobie jak chca

Gość jacy wszyscy producenci
pokaż mi choć jednego producenta według którego 10cm różnicy między pod a w obwodzie piersi to miska C choć jednego

Gość do paris hilton
ja niby powinnam miec A , a mowie wam ze wiekszosc stanikow mam oznaczonych ze to B lub C , I SA DOBRE NA MNIE, WIEC JUZ SAMA NIE WIEM JAK TO JEST Z TYMI OZNACZENIAMI,

Gość bo u chinczykow kupujesz
albo za ciasny pod biustem tzn 70 zamiast 75

Gość jacy wszyscy producenci
wpisałam w gooogle hasło: jak się mierzyć i oto co mi wyszkoczyło: http://www.google.pl/search?hl=pl&q=jak+si%C4%99+mierzy%C4%87&lr= mnóstwo tabel rozmiarów i jakoś w żadnej z nich nie ma napisne by 10cm różnicy to była inna miska jak A

Gość do paris hilton
mowie ci ze nosze C , wiec sie tak nie madrujcie bo to co napisala oliwia jest prawda bo ja tez mam 10 cm roznicy a nosze C, lub B

laski maja kompleksy i nie przyjmuja do wiadomosci ze maja AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Gość do paris hilton
nie kupuje u chinczykow , tak trudno wam w to uwierzyc bo jestescie najwidoczniej ograniczone i macie opgraniczone pojecie o wszystkim

a nosic to ty se mozesz nawet D ale miske masz A

Gość a ja mam 13cm różnicy
i noszę małe 70B - ushup tylko, miękki mi odstaje trochę, więc jak ktoś ma 10cm, to jest płaściutki bardzo.. miska A wyłącznie!

Gość do paris hilton
zalosne jestescie serio, mam gdzies czy to A czy B czy C po prostu na mnie dobre sa B lub C a A sa za male

miseczka C to 16-17 cm roznivy jesli tego nie kumasz to ty jestes jakas ograniczona

Gość tak my i producenci
biustonoszy jesteśmy ograniczeni za to ty jesteś nieskończenie mądra:O współczucia :O:O:O:O:O:O:O:O

Gość a ja mam 13cm różnicy
paris, być może dlatego są za małe, bo za mały obwód pod biustem dobierasz.

Gość do paris hilton
tak sie chcecie dowartosciowac ze wy macie c i obwisle cyce hehehehe a ja mam ladne i zgrabne i mi nie dorownacie wiec sie tak nie sadzcie tepe laski co to maja niby C i maly mozdzek z obwislymi worami zamiast biustu

Gość proporcjonalna
przepraszam , wszystko jest możliwe, nawet nogi o długości 100 cm przy wzroście 163, oki, ale to są zachwiane proporcje, skoro oliwia pisze, że ma 70 cm w talii i 85 pod biustem, więc moja wyobraźnia pracuje i uznaje, że aby to było możliwe musi mieć dość długi tułów, skoro jak pisze autorka topicu uchodzi za szczupłą, gdyby miała krótki tułów i długie nogi wyglądałaby na bardzo tęgą, a tak nie jest. No chyba , że rozmawiamy tu o paleolitycznej wenus a nie o dzisiejszych kanonach kobiecości.

a wiec wyszlo szydlo z worka...mamy kompleksy...z przodu plecy z tylu plecy..

taaaa za chuda---> Zostałam zapytana o kuzynkę, więc napisałam, że kuzynka jest grubsza ode mnie i ma większy biust. Ciebie to śmieszy? proporcjonalna---> Ja na szczęście nie mam problemów z kupnem stanika, nie muszę przymierzać staników, bo każdy biustonosz 85 C jest na mnie dobry. Uznano, że jestem niska, więc napisałam, że chodzę w szpilkach i wyglądam na 1.70. Jestem szczupła- moje nogi wydają się dłuższe i smuklejsze. Długości nóg nie podam, bo po kolei zjeżdżacie każdą część mojego ciała.:P Wiem co myślą o tym producenci bielizny, czytam tabele wymiarów, dlatego ta 10-centymetrowa różnica zdziwiła mnie do tego stopnia, że założyłam o tym topik.

Gość a dlaczego nei podasz
dlugości nóg?

Gość do paris hilton
wezcie spojrzcie na siebie lepiej bo tylko oceniac innych umiecie a same pewnie uroda nie grzeszycie

Gość do paris hilton
przepraszam mam okres....jestem plaska i w dodatku wyskoczylo mi pelno syfow...wiem ze moge tylko marzyc o C ale tak milo sie oszukiwac

Gość taaaa za chuda
wobec tego musi być tak jak napisałam, ale uparcie nie chcesz podać wymiarów z ubranym stanikiem, więc ja przyjmuję za oczywiste ze masz biust jak moja mama - ona tez bez stanika ma moze z 15cm różnicy, natomiast w staniku - 23-24cm.. miseczka duze E/F.. po prostu ma lekko zwisające piersi (wiek i diwe ciąże i karmienia za sobą, kiedyś miała duże DD bez stanika) i jak się je podniesie to są ogromne.. zgodnie z różnicą miałaby B/C a ma dużo więcej, tak też musi byc w twoim przypadku, logicznie rzecz biorąc

Gość aaaaa ja
ja uchodzę za szczupłą, choć wiem, że mogłabym parę cm zgubić tu i tam, mam 165cm i pod biustem 75cm, w biuście 91... noszę miseczkę C.... nie wiem jak można uchodzić za szczupłą mając 10 cm więcej pod biustem niż ja.... :o może nie tyle mesz miseczkę C co szeroko rozstawiony biust i dlatego w A biust się nie mieści?