Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ***Oliwia**

Jak to możliwe, że mam małe piersi?

Polecane posty

Gość ale tylko 10 cm
roznicy i juz wisza....masakra :/

Gość ale tylko 10 cm
czyli jestes dosc gruba

Gość taaaa za chuda
nie chodzi o to. jak się te piersi podniesie, żeby były takie "kuliste" jak powiedzmy były w wieku nastoletnim (przed ciążą czy jakimkolwiek odchudzaniem) to ta różnica będzie większa niż 10cm - i to byłby rozmiar właściwy, a ze skóra się rozciąga, to te 10cm nie oddają prawdziwego rozmiaru. fakt, moze byc tez tak jak ktos pisze - szeroko rozstwione piersi, stąd to przekłamanie w różnicy a miseczce

Gość do paris hilton
kasia z mtv ma sliczne piersi mi sie podobaja ja mam podobne tylko troche wieksze, ale jej sa super jak dla mnie

Gość no to sie wydalo
jak mozna miec tylko troche wieksze piersi od kasi z mtv i miske C hehehehehe ale jaja

Gość nyt
ja tez mam maly biust zgodnie z tabela triumpha to jest AA i jakos zyje;| ludzie bez przesady bez przesady:classic_cool:🌼

Gość do paris hilton
ja mam piekne idealne i male piersi i jestem pewna ze nie jedna z tymi obwislymi balonami by sie chciala ze mna zamienic

Gość taaaa za chuda
kto to kasia z mtv? serio pytam, nie oglądam tv a chce to C zobaczyć. jak się nazywa?

Gość do paris hilton
o C marze i snie

Gość do paris hilton
brdzicie ludzie bredzicie az mi was zal

Gość do paris hilton
i podszywaczu spadaj na szczaw

Gość do paris hilton
i debilko nie napisalam ze mam takie jak kasia tylko wieksze ale o podobnym ksztalcie i jedrnisci zazdrosnico

taaaa za chuda---> Odpisałam Ci, że w staniku wymiary mam takie same. Jeśli chodzi o piersi, to mam krągłe i jędrne, ale ich największa wada (przez to wydają się mniejsze), to niestety mam piersi oddalone od siebie. W staniku i obcisłej bluzce mam ładny dekolt, ale w skąpym bikini niestety widać tę wadę. Może w tym jest pies pogrzebany? Mam 10-centymetrową różnicę i aż 95 cm w biuście, ponieważ piersi są oddalone od siebie? Gdybym była w klacie trochę węższa i piersi byłyby bliżej siebie, to pewnie mieściłabym się w tabeli. :D

Gość taaaa za chuda
ok, a jaką masz odległość między sutkami? bez stanika oczywiście, nago? no właśnie o tym też pisałam, ze moze są oddalone od siebie - takie "na boki"

Gość taaaa za chuda
to jest ta kasia? http://gwiazdy.wp.pl/gid,93004,kat,24217,galeriazdjecie.html przecież ona nawet A nie ma... AA na oko, i w staniku.. trochę większe i pełniejsze od AA to są już piersi A czy małe B ;) nie gorączkuj się istoto bo ci cycki zmaleją :O

Gość taaaa za chuda
25cm? to dużo, ja mam 15cm.. pewnie to dlatego..

Wiem:( Ta odległość jest niestety zbyt duża. Ledwo push-up sobie z tym radzi.

Gość taaaa za chuda
a pisałaś ze kupujesz staniki bez push upów - bez wkładek w push upie to i biust A można zrobić na C, tylko wkładkę trzeba większą włożyć...

Gość taaaa za chuda
no to się zdecuduj, bo nie nadążam: 16:06 ***Oliwia*** 24---> Bez poduszek, wkładów itp. czy: Ledwo push-up sobie z tym radzi bo to ma znaczenie.. ale ogólnie - masz bardzo szeroko rozstawione piersi i dlatego różnica jest taka a nie inna. choć samo to 85cm pod biustem jest straszne wg mnie.. pewnie można je zbliżyć cwicząc mięśnie klatki, nie tylko pompki, takie na rozbudowanie mięśni piersiowych

Mam staniki bez poduszeczek. Mam jeden push-up, który noszę latem, na imprezy itp. Mam bluzki, do których taki stanik zwyczajnie pasuje. Ale na co dzień nie noszę tych bluzek, dlatego push-up jest mi niepotrzebny.

Gość widzę nieścisłość
piszesz Oliwio, że masz jędrne, okrągłe cycuszki, następnie ze są szeroko rozstawione - 25cm odległości między sutkami.. okrągłe jędrne piersi mają znacznie bliżej siebie sutki, bo same są "bliżej ziebie" więc albo okrągłe jędrne, albo rozchodzące się boki, takie troszkę podłużniejsze ale ćwiczeniami jak ktoś napisał mozna trochę tę odległość zniwelować 🖐️

Gość bty
ja mam tak maly biust jak ta prezenterka, kasia, to jets AA olivio, podobno dobrze dobrane staniki moga zdzialac cuda i zmienic wyglad piersi, musisz tylko dobrze dobierac staniki..nie przejmuj sie ta byla dziewczyna timberlake jak ona sie nazywa?ta blondyna taka co w aniolkach charliego grala, tezma tak szerokko rozstawione piersi:) ale pomysl nad tymi stanikami