Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ***Oliwia**

Jak to możliwe, że mam małe piersi?

Polecane posty

majua----> Jestem w miarę niska (1.63) i normalnie zbudowana (nie jestem chuda, nie jestem gruba, uchodzę za szczupłą)

Gość koleżanko ale ty masz przecież
oliwio, a mogłabyś napisać ile masz wzrostu, wagę i obwód talii?

Gość majua
no to taki kloceczek jesteś. Ale z tą Twoją miseczką to nic nie rozumiem

24---> Bez poduszek, wkładów itp. taka jedna... jedyna---> Piersi mam krągłe i bardzo jędrne. Czuję się jakbym była jakimś ewenementem.

jesli masz tylko 163cm wzrostu i aż 85cm pod biustem to raczej nie jesteś chudzinką tylko taką nieco kobitką przy sobie, bo to naprawdę sporo ja mam w biodrach 89cm, a wyższa jestem od ciebie tylko o 6cm

1.63, waga 58, obwód talii 70. Mam ciężkie kości, dlatego wyglądam na mniej aniżeli ważę. Przy wadze poniżej 55 kg czuję się jak kościotrup, dlatego ta waga jest dla mnie odpowiednia. Jeśli chodzi o talię, to raczej mi nie przeszkadza. Nie mam problemów z kupnem spodni.

Gość 24
moize faktycznie masz taka budowe ciala, ze przepraszam za wyrazenie, nieco krepa jestes ja mam 1,66 wzrostu i 70 cm pod biustem na 92 w biuscie

to powiem szczerze, że musisz mieć naprawdę dziwna budowę skoro w talii czyli w najwęższym miejscu tułowia masz tylko 70cm, a pod biustem czyli niewiele wyżej masz aż 85cm??? bardzo to dziwne

Gość oliwia nie przejmuj sie
ja tez mam maly biust i jestem plaska w porownianiu z innymi,a le wazne ze mam jedrny ladny biust, co z tego ze maly, wole miec maly niz obwisly jak moje kolezanki

Gość Dziewczyno
Oliwia :o co Ty pieprzysz :o masz ciało jak niedorozwój skoro amsz wpasie 70 pod biustem 85 :o i te cyce :o 10 cm roznicy to anwet nie jest A a Ty amsz C ? chyba Ci się cos p o j e b a ł a :]

Gość zgłupiałaś 70cm w talii to chu
da osoba????????? i to do tego taka niska, 163cm???????? chyba zartujesz sobie

Gość asdfghjf
do C trzeba miec co wlozyc:D

Gość taaaa za chuda
szook, krępa to najdelikatniej powiedziane.. szczupła to jestem ja (nie chuda) a mam 60 cm w pasie, pod biustem 69, jak to musi wygladać - w atlii 70 a jakieś 15cm wyżej (skoro jesteś niska) 85cm.. groteskowo.. zmierz swoje wymiary Oliwio bez stanika - pod i w oraz w staniku. myślę że musisz mieć dość podłużne piersi skoro tylko 10cm różnicy, a jak założysz stanik to "podciągasz" je do góry, stąd ta miseczka C.. możesz tak się zmierzyć jak zaproponowałam?

No jeśli dla Was 70 cm w talii to dużo, to macie rację jestem gruba.

Gość oj bez przesady
nikt nie mówi, że jesteś jakaś spasiona, ale szczuplusieńka przy tym wzroscie i takiej talii nie jesteś na pewno tylko taka normalna, ale ten wymiar pod biustem to jakis kosmos:O skad to sie u ciebie wzięło? na pewno dobrze zmierzyłaś?

Bardziej chodziło mi o to, że uchodzę za szczupłą. Wymiary i waga nie odzwierciedlają mojego wyglądu. Poza tym mam szersze biodra, więc ta talia dobrze wygląda. W pierwszym poście źle się wyraziłam: nie uważam, żebym miała małe piersi. Moje piersi są małe w porównaniu z moją kuzynką, która ma takie same wymiary, ale ma naprawdę bardzo duże piersi.

ludzie wezcie sie zastanowcie co wy piszecie bo az mi was zal, uczepilyscie sie tej dziewczyny, ciekawa jestem czy wy wszystkie takie idealne nikt nie ma wplywu na to jaki jest, wiadomo ze kazdy by chcial miec piersi jak balony i w pasie 60 ale to nie mozliwe, wezcie sie moze zastanowcie i spojrzcie na siebie a po tem oceniajcie

Gość 24
moze kuzynka jest duzo szczuplejsza od ciebie?

ja mam tez 10 cm roznicy pomiedzy obwodem biustu a obwodem pod biustem i mam maly bius i co z tego??? mi sie podoba, mojemu facetowi tez, bo jest zgrabny i jedrny i wole miec taki niz c ale obwisle ze wisi falak

Gość ale to oliwia założyła ten
topik i poprosiła o opinie to ludzie je wyrażają i nikt się jej nie uczepił tylko piszemy prawdę

to piszcie to w sposob bardziej kulturalny i nie osmieszajcie jej wymiarow bo same pieknosciami nie jestescie wiecej tolerancji moze

Gość taaaa za chuda
ja mam 60 w pasie i biust też mam, małe C, idealnie i proporcjonalnie do mojej sylwetki, więc nie piszcie ze to niemożliwe. więc możesz się tak zmierzyć jak pisałam wcześniej??

a ja mam w pasie 7o a pod biustem 74

Gość taaaa za chuda
chodziło mi o tę wypowiedź: 16:58 oliwia nie przejmuj sie "kazdy by chcial miec piersi jak balony i w pasie 60 ale to nie mozliwe," ja napisałam ze to musi wyglądać co najmniej dziwnie.. 15cm różnicy..

Gość a ja mam w talii
60-61cm, a pod biustem 67cm więc bardzo mnie to dziwi jak można mieć 70cm w talii i aż 85cm pod biustem:O

Gość delikatnie zdziwiona...
A może Ty się pomyliłaś przy mierzeniu?? Nie wiem czasami zdarza się tak, że zdejmie się miarę centymetrem, ale od końca... Jestem tego żywym przykładem - mierząc się tak właśnie "po chińsku" wyszło mi, że mam ponad 88 bodajże cm pod biustem, a tak naprawdę mam 72, a w biuście 86 i to według tabeli jest miseczka C, więc nie wiem jakim cudem Ty również masz miseczkę C... Coś chyba Ci się naprawdę musiało pomylić albo masz niespełnione pragnienia co do wielkości swoich piersi i się wciskach w zbyt duże staniki...

Założyłam topik, podałam swoją wagę, wymiary i liczę się z tym, że mnie zjadą. Generalnie wszyscy jesteśmy anonimowi, dlatego słowa krytyki mnie nie rażą.:D Moja kuzynka jest grubsza ode mnie, tzn. nie ma wcięcia w talii, ma wąskie biodra i jest o kilka cm niższa. Ja nie wyglądam na 1.63, bo mam w miarę długie nogi i w obcasach spokojnie wyglądam na ponad 1.70, a ona jest typowym kurduplem.:P