Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

muszkaa

niedoczynnośc tarczycy - moje obawy

Polecane posty

jestem bardzo młoda nie mam jeszcze 16 lat w tamtym tygodniu miałam badanie TSH wyszło mi 0,75 (prawidłowo 0,25 - 5,0) dostałam skierowanie do endokrynologa, wizytę bd mieć dopiero za miesiąc. Normalnie leczę sie jeszcze na astmę. Czytałam objawy niedoczynności i kilka mam w ciągu pół roku bardzo przytyłam wypadają mi włosy jestem senna, mam szorstka skórę zwłaszcza na nadgarstkach często mi drętwieją ręce i mięśnie. Boje sie ze jak dostane leki na ta nadczynność zacznę jeszcze bardziej tyć. Czy jest możliwość ze po tych lekach schudnę?? proszę odpiszcie...

po lekach troszke schudniesz... wiem bo moja babcia ma niedoczynnośc tarczycy:(

Gość ale przeciez wyniki TSH
masz w normie?

Gość salamandra mała
Witajcie! Ostatnio dużo czytałam na temat tarczycy i wydaje mi się, że również mam z nią problemy:( (w poniedziałek wybieram się do lekarza. Moje objawy wyglądają następująco: bardzo wypadają mi włosy, przytyłam, choć jem mniej niż wcześniej, szybko się męczę, bardzo się pocę, mam problemy ze skórą, nie mam na nic siły:( Jak sądzicie, czy to mogą być problemy z niedoczynnością tarczycy??? Proszę odpiszcie:(

Gość móc mogą
ale przyczyną może byc wiele innych chorób czy zwykły brak witamin

Gość salamandra mała
Chciałabym żeby to był tylko brak witamin, chociaż przyznam, że odżywiam się zdrowo

Gość DZIWA nad dziwami
ja tez nie kumam autorki!!! przeciez TSH ma w normie po samym badaniu TSH do endokrynologa nikt nie daje skierowania !!!

Gość upupup

Gość upppppppppp