Yavandile 0 Napisano Maj 4, 2007 Ja zawsze lubiłam tylko oryginalne perfumy ale to wydatek rzędu kilku stówek.Ostatnio nie stać mnie na to.Czy kupujecie podróbki z Bi-es i czy jesteście zadowolone??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja kupuje z Chatiera Napisano Maj 4, 2007 uwazam ze niewiele sie roznia od oryginalu a kosztuja grosze.Najpardziej lubie Armand Ninia (Armani Mania) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość slimacek Napisano Maj 5, 2007 ja kupuje i jestem bardzo zadowolona! armand niania jest super :D stać mnie na oryginały ale ja wolę mieć kilka flakoników a te naprawdę ładnie pachną i nie zalatują spirytusem :P może nie są bardzo trwałe ale ja i tak co chwilę się psikam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nieee wierzę Napisano Maj 5, 2007 że ktoś, kogo stać na oryginały, kupuje podróbki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość slimacek Napisano Maj 5, 2007 oryginały może miaała bym ze dwa a teraz codziennie pachne inaczej :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość albo C nie wciskasz Napisano Maj 5, 2007 czyli Cie nie stać na oryginały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość slimacek Napisano Maj 5, 2007 stać ale wolę mieć więcej :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ducky Duck 0 Napisano Maj 5, 2007 Niektóre zapachy z Bi-es są bardzo fajne i długo się trzymają. Np. Love Forever - podróba Donny Karan Be Delicious. Wąchałam Encore - odpowwiednik Emporio Armaniego i też ładnie pachnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a najchudsze Napisano Maj 5, 2007 slimacek, czyli nie stać cie na dużo, to nie stać cie w ogóle:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość havanka Napisano Maj 6, 2007 ja mam taki szary z różowym napisem(bodajże podróbka naomi cambpell) CUDO! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach