Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamalam sie przez was

mam szeroko rozstawione piersijak to zniwelować?mam 24 cm miedzy sutkami!!

Polecane posty

Gość ach123
według mnie te 21-24 cm to wcale nie duzo...bo wyobrazcie sobie jakbyscie miały15cm to jakby te piersi smiesznie wygladały...to by musiały byc jakos bardzo scisniete

Gość ach123
jak ktos ma duze piersi (np.D) to nawet w push up-ie nie ma 15 cm.tylko około 20

Gość no nie tylko nie to
ja mam 18cm ale mam bardzo male piersi. wygladaja normalnie. no ale nie zaliczam sie do prawidlowego rozstawu:classic_cool: mysle ze przy mniejszych piersiach to jest ok, ale przy duzych typu dwa podluzne worki z piaskiem rozchodzace sie na bokI i jeden sutek patrzy w prawo a drugi w lewo to juz fuj:O

Gość idiotkiii
no własnie jak sie ma duze piersi to ma sie ten rozstaw mniejszy bo sie zlaczają bardziej idiotki!

24 TO DUZO BARDZO---> Z silikonem byłoby jeszcze gorzej, bo piersi wyglądałyby jak dwie wielkie kulki przyczepione do klatki piersiowej. Mam podobny problem i nie za fajnie to wygląda bez stanika, w staniku (niekoniecznie push-up) jest ok. Kiedy założę obcisłą bluzkę z dużym dekoltem, to jestem zadowolona ze swojego dekoltu. Co mam przejmować się czymś, na co nie miałam żadnego wpływu.:(

Gość
heh ja mam też 24 cm między sutkami (miseczka B/C), mojemu facteowi się to podoba :> ale ja nie mogę nosić bluzek kopertówek :/ ani w ogóle dużych dekoltów bez stanika, bo to nie fajnie wygląda

Gość
a między jedną a drugą piersią 4 cm. i wcale nie są obwisłe (no może trochę, odkąd się odchudzam :/) poza tym tak mnie Matka Natura stworzyła ;) a niektórym się podoba, mam poważniejsze problemy (np. z włosami, udami)

Gość jojojo tatata
kurcze..15 cm?? ja mam 25, rozmiar D i nie jęczę, może są troszkę szeroko rozstawione ale bez przesady!! 15 to muszą być bardzo ścisnięte... nawet w pusz upie takich nie będę miała... i nie mam zwisów;]

Gość jak to czytam to mi wsyd
że należymy do tego samego gatunku.

Gość ja mam 20 i mi
to przeszkadza :( nie dość ze male to jeszcze szeroko rozstawione tak,że wygląda jakby ich wcale nie było :( Da się to jakoś "naprawić" ? :(

Gość natuska85
Laski Wam to trzeba jakiejś poważnej choroby albo trzęsienia ziemi, żebyście w końcu zrozumiały, że wasze problemy to żadne problemy, wymyślacie je sobie. Nigdy by mi nie przyszło do głowy, żeby mierzyć sobie jakieś odległości i dyskutować na forum o tym. Chore.

Gość do natuska
Nikt nie robi z tego katastrofy na miarę trzęsienia ziemi,ale normalne,że może to dziewczynom przeszkadzać. Tym bardziej w czasach gdy wszystkie kobiety chcą wyglądać jak modelki z wybiegów. Ja sama chciałabym żeby ta różnica była u mnie mniejsza. Mam 20 cm. Dla mnie to sporo. Moje piersi też nie są zbyt ciekawych rozmiarów. Więc jeśli dałoby się jakoś sprawić,że ta różnica zmniejszy się , sposobem naturalnym, to czemu nie. Dlaczego nie miałabym skorzystać? bo to nie to samo co jakaś katastrofa? daj spokój

Gość tego sie chyba nie da
zniwelowac :(

Gość ej no, nie przesadzaj
Ludzie maja rozna budowe, dla jednej kobiety 15cm bedzie ok, dla innej 25, nie panikuj. Dobierz sobie odpowiednia bielizne, i po krzyku.

Gość wiecie co? ...
Po***ebalo was chyba. Problemow w zyciu nie macie ze by sie zastanawiac ile cm powinno byc miedzy sutkami? Jestescie reklama gabinetu operacji plastycznych czy co?

Gość wiecie co? ...
"wszystkie kobiety chcą wyglądać jak modelki z wybiegów." Nie wszystkie, nie wszytskie. Niektore maja troche inne priorytety i olej w glowie i koncentruja sie na czyms co ma sens a nie na cm miedzy cyckami.

Gość kobiiiitka :D
ja tez mam 24 cm.. i roznica pomiedzy 4 cm.. i wygladaja normalnie rozmiar D .. nikt nie narzeka :) nie prezsadzajcie:

Gość tego sie chyba nie da
no tylko ze ja mam 20 cm od jednego sutka do drugiego a roznica pod biustem i w biuscie 12 cm :O

W zadowolenie was to na pewno nie wprawia, ale facet z całą pewnością to zaakceptuje - ba - on nawet nie zauważy,że coś jest nie tak jak powinno :) myślicie,że oni mają miarkę w oczach i widzą,że macie o 3 cm za dużo między piersiami? :)

Gość Dobrany odpowiednio
stanik, nic wiecej nie zrobicie z tym. Sutkow sie zblizyc do siebie nie da bo jak