Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaika

mam obsesję...

Polecane posty

mam obsesję... zerwałam z chłopakiem półtora miesiąca temu... i od tamtej pory za każdym razem jak włączam komputer, otwieram jego profil na fotce... robię to kilkadziesiąt razy dziennie... to już taki odruch... ehh beznadzieja, bo powinnam o nim zapomnieć

Gość balbinkaa
a ustawilas tak zebys byla niewidoczna? bo chlopak jeszcze sie przrazi jak zobaczy ile razy go odwiedzasz:)

ja to robie będąc niezalogowana:D hehe chyba bym sie pod ziemie zapadła jakby o tym wiedział ... jak juz sie zaloguje, to siedze grzecznie ;p zazwyczaj

up, ale Wy jestescie ze sobą, masz go blisko, wiec to, ze patrzysz na jego zdjecia wcale Cie nie boli... a ja w takich chwilach mysle... ze juz nie jest moj...i nie bedzie? :(

wiem, co zrobię :P odłączę sobie neta :D drastyczne, ale skuteczne

Gość Maleta
Hmmm no to ejst miłośc niestety, miłośc to stan psychotyczny w końcu:):) mam podobny objaw;) a dlaczego zerwałaś ze swoim chłopakiem skoro teraz za nim tęsknisz?;>

bo nigdy mi na nikim tak nie zalezało... nie chciałam się angazowac, bałam sie ze mnie zdradzi, bo on ma pod tym wzglem juz okreslona opinie. Kiedy zaczełam sie z nim spotykac, to miała byc tylko przelotna znajomsc, nie myslalam, ze sie zakocham...a kiedy juz to sie stalo, to bałam sie ze bede bardzo cierpiec:) wiec zerwałam...heh ale cierpiec... to i tak cierpie :(

Gość maleta
No coż;) skad ja to znam:)

jak człowiek z fotki to nie warto się nim przejmować:D narcyz pewnie:P

zebyś wiedziała:P narcyzek jak nie wiem co:P hehe mało tego \"szmaciarz\", oszukał bardzo wiele dziewczyn, nie chodził z nimi wprawdzie, ale to i tak podwaza jego wiarygodnosc... nie umialabym mu zaufac:( wiem, ze dobrze zrobiłam zrywajac z nim, to mi mowi rozsadek, rozum, serce natomiast nadal sie do niego wyrywa... zaden chlopak tak na mnie nie dzialał ...ehh

to moze Ci ulzy jak zlaozysz dodatkowe konto i dasz mu 1 ? oni wtedy tak słodko sie wkurzaja:D wtedy jakis zysk z tego wchodzenia - koedukuje kolege:D

eee ja juz mu zrobiłam kilka numerów:P hehe bo ja od poczatku wiedzialam jaki jest, spotykalam sie z nim najpierw tylko po to zeby go za przeproszeniem \"wychu*ać\"... w koncu go poznałam i sie zakochalam chyba... nio ale musialam wykonac plan, hehe chcialam zeby sie we mnie zakochal, ja mialam go wystawic, mial poczuc ten bol, ktory zadawał dziewczynom... stało sie:P udało mi sie w pewnym sensie, z tym, ze sama siebie tez \"wychu*alam\" ...

auć znowu tam weszłam... myslalam, ze umiem nad sobą panowac, ale cos nie bardzo mi to wychodzi

Gość dziewczyny z kafe
wklej tu link do jego zdjecia, a my juz wystawimy mu komentarze, hi hi :)