Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ooo cccooo chodzi

testy ciążowe

Polecane posty

Gość ooo cccooo chodzi

Czy mogłbyście moje drogie panie,odpowiedzieć mi na pytanie dot. testów ciążowych? Zrobiłam bobotest po 4 minutach -wynik negatywmy A teraz pozytywny. Już jestem zakręcona-ja uważam ze nie jestem w ciąsy zaś mój mąż ma zupełnie odmienne zdanie. Fakt bolą mnie piersi ale nie tak jak zawsze przed@ ale same sutki przy dotyku.Boli mnie podbrzusze ale to już chyba ze 2 tygodnie. No i mam opóźnienie jakieś17 dni tylko że właśnie odsawiłam tabsy (Po odsawieniu miałam @ z odstawienia pożniej wystąpiła @ po 30 dniach czyli ok,a teraz to 45 dzień cyklu.) Więc o co tu chodzi?

idź na badanie z krwi, 100% pewności, testy mają różnie Jeśli druga kreska pokaże się po czasie dłuższym, niż podano w ulotce, to wynik uznaje się za błędny (co jest również w ulotce napisane).

Gość kafeteriankaaaaaaa
ja po odstawieniu tabsow mialam 3 regularne @, a po tym normalnie szok, 50 dni czekalam na nia @, wkoncu poszlam do gina na wywolanie moja siostra tez 3 @ miala normalne, a 4 nie dostala juz obie nie bylysmy w ciazy a wynik testu odczytuje sie do 20 sekund o ile sie nie myle wiec w ciazy raczej nie jestes

Nie do 20 sekund :D Może być nawet do 4 minut, a jeśli dobrze pamiętam, to na bobo teście nawet dłużej.

poprostu najszybciej będzie powtórzyć test. ja też robiłam ten test i kreska pokazała sie dopiero po dłuuuuużeszej chwili i to na dodatek bardzo blada- a jestem teraz w 9 miesiącu ;)