Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamanamama

ponad 6 mies po ciąży, a wczoraj kobieta zapytała mnie kiedy rodzę

Polecane posty

Gość załamanamama

Gość załamanamama
:(

Gość mamunia12345
;-) zrelaksuj się, ja byłam jak kulka przez rok ;-) czy to ważne???Daj sobie czas kochana, brzuszek też wróci do normy...szkoda, że rozstępy mi pozostały :(

Gość puszysta mama
nie przejmuj się, mnie też wszyscy pytali od 6 mies. czy jeszcze nie urodziłam? Za to w 2 tyg. po porodzie wróciłam do wagi sprzed. Nie przejmuj się takimi pierdołami i tak jesteś piękna. Mnie podniosło na duchu jak koleżanka z pracy "szczypior" jak zaczęłam narzekać jaka jestem duża i niezgrabna powiedziała, że chciałaby taka być, byle mieć dzidziusia. Pomyśl ile kobiet, niemogących zajść w ciążę chciałoby być na Twoim miejscu.

Gość załamanamama
wiem, ale ja nie wiem jak pozbyć się tego brzucha :( jestem po cc nie mogłam ćwiczyć, lekarz powiedział, że dopiero 6 m-cy po można. muszę coś z tym zrobić....

Gość kobieta i już
Tez miałam brzuch prawie 9 miesiecy po ciąży/utyłam 30kg/.Po 12 miesiacach nic nie zostalo,nawet bylam o 11kg lzejsza niz przed ciążą-tak mi moje dziecie dało w kosc;)

Gość załamanamama
ja też mam rozstępy .... próbowałyście jakoś się ich pozbyć?

Gość załamanamama
wiecie co? nie mogę narzekać!!!!!!!! od dzisiaj ostro biorę się za siebie. Tylko jak ja schudne.........

Gość kobieta i już
Mi zostały,ale nauczyłam sie z nimi życ i juz nawet ich nie dostrzegam:).Pokochaj swoje ciało,to facet tez bedzie uwazał,ze jest piękne;)

Gość kobieta i już
Przestan sie przejmowac,ja schudłam bez diet.Później musiałam sie tuczyc ,bo wyglądałam okropnie.

Gość warriatka
Kochana, ja niedawno do kolezanki z1,5letnim dzieckim" oo.....znowu w ciazy jestes?" ona" nie, tylko tak sie naubieralam

Gość załamanamama
najgorsze byłó to, że wtedy kiedy ta kobieta to powiedziała mój facet był ze mną i to słyszał :( było mi strasznie wstyd

Gość załamanamama
wariatka :) pewnie też Ci było głupio?

Gość załamanamama
jak się odchudzałyście? stosowałyście jakieś diety określone, czy jadłyście normalnie tylko mniej? kupiłam sobie herbatki na odchudzanie :)

Gość puszysta mama
najważniejsza jest systematyczność np. jedzenie posiłków o stałych porach, ale jak to zrobić mając kilkumiesięcznego szkraba? Ja też miałam cc, ale nie wiedziałam, że nie można ćwiczyć do 6 mies.

Gość mamunia12345
Wyluzuj się-po pierwsze- masz dzidzię!!!! Urodziłaś ją!!! Jesteś wspaniała!!! Popatrz na siebie z uprzejmością i miłością, bądź dobra dla siebie, spokojna, wszystko- nawet nie zauważysz- wszystko wróci do normy!!!! Jesli karmisz piersią, nie objadasz się non stop- to będzie moment...idzie lato, więcej ruchu, mniej przekąsek ;-) i będzie ok ;-)

Ja w ciąży przytyłam 25 kg, sporo spadło mi przy porodzie. Nie karmiłam piersią, więc zastosowałam dietę 1000 kcal, dużo chodziłam z wózkiem na spacer (kilka godzin dziennie) i waga zaczęła spadać. Najważniejsze i wszyscy twierdzą, że właśnie to pomogło mi schudnąć, to nie jadłam po 18- najtrudniejszy moment diety.:( Znajomi robili grilla, a ja siedziałam przy stole i piłam wodę mineralną.:P

Gość zalamanamama
trochę poćwiczyłam, bo dzidzia śpi :) tak racja nie będę jadła wieczorem po 18 zaraz zrobię sobieherbatke. nie karmię piersią więc to mi nie pomoże schudnąć, ale dzięki temu zastosuję dietę

Gość W zesta

coś mi się pochrzaniło :o W zestawach z herbatkami 3 fazowymi z herbapolu były/teraz też bywają płytki z ćwiczeniami FAT BURNING. Są proste, wymagają tylko systematyczności. Pot się leje, ale nie przemęczają. Ćwiczyłam 2 x dziennie. Nie jadłam po 18. 0,5 kg-1 kg tygodniowo bez problemu spadało. Kopenhaska natomiast wyregulowała mi odwieczny problem z przemianą materii - nie wierzyłam w to, ale całe życie miałam problemy a odkąd ją zastosowałam rok temu zero problemów z wypróżnianiem, ciepłotą ciała itp. Nawet teraz w ciąży mam wszystko regularnie jak w zegarku;) Jest wielu przeciwników, ja byłam jednym z nich...założyłam się, że wytrwam te 2 tyg i w sumie tylko dlatego ją zrobiłam. Teraz mogę spokojnie polecić;)

Gość załamanamama
mamo trójeczki, a jaka to dieta? mogę szczegóły prosić? dziękuję z góry