Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

barbara22

kto się odchudza? razem będzie raźniej

Polecane posty

Ale mi sie humorek poprawił :) faktem jest, że dzis mi sie chce jesc, aale sie nie skusze :)

czyżbyście już wszystkie schudły i zostałam sama??? :P

barbara>> dzięki w imieniu Aurusi... zdjęcia toche nieaktualne ale uzupełnie :)... jak ci idzie ta dzieta.. da sie wytrzymać???

wczoraj dopiero czułam, ze chce mi sie jeśc, był już wieczór wiec szybciej poszlam spac. przez kopenhaska chodze wczesniej spac, zeby przypadkiem nie zachciało mi sie jeść :) ale ogólnie jest dobrze, samopoczucie ok, tylko troche rozdrażniona dzisiaj jestem :/ ale mój synek koncert z płaczu mi zrobił od 5 rano i dopiero teraz przestał... uff poszedł spać wreszcie... :)

barbara>> Aurora zaczeła raczkować jak miała pół roczku teraz już chodzi sama :D

o ja to bystra z niej dziewczynka :) 🌼 dla Ciebie i 🌼 dla malutkiej A kiedy zaczęła sama siadać? Mój jeszcze nie potrafi, tzn usiedzi, jak sie go posadzi, ale sam nie usiądzie :) i jeszcze jedno pytanie: kiedy zaczełaś dawać małej pieczywo? i jakie? Bede wdzieczna za odpowiedz :)

barbarka>> tak z leżenia to chyba w 8 miesiącu na początku.. a wcześniej z raczkowania :D chlebek daje taki zwyły jasny albo bułeczki albo weke.. z masełkiem i z szyneczką drobiową.. a sam chlebek zaczełam w 8 miesiącu

dzieki donn :) mój mały ma 8 mies. i ni wiedziałam jak z tym chlebem. Dałam mu jakis czas temu pokruszona bułke i zjadl. teraz dam mu wiecej :)

to już spokojnie możesz po troszku dawać :)

Gość boing0000000
No i jak tam dieta?? Ja dalej ciągńę do soboty-kończy sie wtedy. Czytam....i widze ze dzieci mamy w zbliżonym czasie, moja mała kończy jutro 7 miesiecy Nie raczkuje jeszcze, ale siedzi sama itwardo stoi na nogach jak sie ją przy czyms postawi. Pozdrawiam.

moje też stoi twardo na nogach, nawet sam potrafi ustać przez jakeś 5 sekund.... siedzi, ale kiepsko. Jak sie go posadzi to daje rade... ale sam nie potrafi :) boing ważyłaś sie? jak tam samopoczucie? ja dzisiaj mam 7 dzien- dziwie sie, ze tyle wytrzymalam..., ale skoro mój facet widzi efekty :) to jest dobrze :) Donn dałam mu pół bułeczki... wyrwał mi z ręki i jadł sam :) zjadł całość :) i chyba bardzo mu smakowało, bo nie chciał oddać :)

Gość boing0000000
Dziekuje za pamiec Az mi sie miło zrobiło!!! Nie wazyłam sie zważę sie jutro, ale efekty sa widoczne bo wszyscy wokół chwalą. Napiszę jutro ile schudłam A czy Wasze dzieci mają ząbki, ze dajecie im bułki, bo moja niestety jeszcze ani jednego. :( Pozdrowienia i całusy :*

boing u mnie też widzą :) fajnie tak mam juz dzisiaj 7 dzien za soba :) moj ma 2 zeby :) napisz koniecznie jaki wynik :)

boing i jak? ciekawość moja nie daje mi spokoju.... :) ja też jak bede miala okazje, to sie zwaze i napisze, mozliwe, ze nawet jeszcze dzis :) boing, a po kopenhaskiej co zamierzasz?

Gość boing0000000
CZesc!!! i ostatni dzien diety Wazyłam sie mam 65 kg, czyli schudłam 8 kg Całkiem dobrze. Co dalej....mam taką diete ale niewiem jak sie nazywa - wiecej sie tam je. Ale przechodze od poniedziałku W niedziele zjempikantne skrzydełka lub mięso z kebeba z surówkami!! Jeszcze sie zastanowię. Ale napewno zjem: najpierw nie jadłam bo małą karmiłam, teraz ta dieta. Kiedyś trzeba cosprzekąsić :) Pozdrawiam kobietki

boing gratulacje :) ja tez po diecie zrobie sobie 1 dzien przerwy i dalej..... dzisiaj dopiero wrócilismy od moich rodzicow bylismy na noc :) mieli takie fajne jedzonko.... :(

hej :) dziewczynki gratulacje :) podziwiam że wam sie udało wytrzymać na tej diecie... no i zazdroszcze efektów :)

Witaj Donn :) ja własnie wstałam...ale się nie wyspałam.... moje dziecie od 4 do 6 płakało... ciężka noc... jeśli chodzi o diete, to ja mam 10 dzien :) samopoczucie znakomite :) spodziewałam się zmęczenia, bólu głowy itd., a tu nic :) jest swietnie :) diete polecam, nie jest ona az tak rygorystyczna :) teraz to jeden grejfrut i kawa na dzien mi wystarcza

witam dziewczynki ;) te grubsze i te chudsze :) donn mnie tu sciagnela, wiec musze napisac pare slowek...... tez jestem mama 9-cio miesiecznego Pawelka urodzonego przez cc i niestety nie karmilam piersia. Przytylam przez ciaze 20kg, z czego duzooooo mi jeszcze zostalo. Od 5 tygoni stosuje diete nielaczenia....pozbylam sie 5kg i po 20 latach kupilam sobie spodnice heehe, zaraz po ciazy spodnie rozmiar 46, spodnica rozmiar 42 :) dieta bez wyrzeczen, polecam kazdemu :))

hej zuzka :D super że jesteś.... mi właśnie zuza objaśniła te diete niełączenia i od dzisiaj stosuje :D

Gość Agniechhhhhhhhhhha
Ja nie miałam nogdy prpblemu z nadwagą, w tej chwili maluch ma prawie rok, a ja schudłam bardziej niż przed. Dużo pracuję, zajmuję się rodziną, mam dużo obowiązków, kilogramy spadają same. Czasami zjadam ze 2 batoniki żeby mieć siłę. Nie ograniczam się z jedzeniem, ale nie jem dużo. Jednocześnie jeśli coś lubię zjadam ze 2-3 porcje, jem nie robiąc sobie wyrzutów sumienia. Mam dwoje dzieci i ze spalaniem energii nie ma problemów. Wydaje mi się że to jest dobry sposób, tak zorganizować czas żeby było w nim dużo ruchu, jeśli nie pracy to zabawy - spacery, chodzenie z dzieckiem - w zasadzie dowolność.

hej laseczki :) gdzie jesteście??

ja jestem. dzisiaj 11 dzien diety ... zuzia Ty podbnie jak ja:) tez mialam cc i rozmiar 46 po porodzie :) wczoraj kupiłam sobie spódnice rozm 42 :) i wygladam w niej naprawde ładnie :) nie wiem ile schudłam, ale wszyscy mówią, ze wygladam juz chudziej niz przed ciązą. Chociaż 8 mies przed ciązą ważyłam 63kg., póżniej przez te miesiące przytyłam i przed ciążą ważyłam 75kg :(

hej barbara :) naprawde podziwiam.. ja sie przymierzam do diety owocowo warzywnej :D...