Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

barbara22

kto się odchudza? razem będzie raźniej

Polecane posty

Donn jak długo jesteś po porodzie? stosowałaś jakieś kremy? mi też powoli bledną, ale bardzo powoli.....

barbara22 ... nie wiem ile teraz takie urządzenie kosztuje ale jakieś 5 lat temu dałam za nie ok.200zł chyba :o Ale teraz można chyba dostać takie coś w sportowych sklepach i nie jest to aż takie drogie :) Tylko nie kupuj najtańszego bo długo się tym nie nacieszysz :) Urządzenie to fajnie rzeźbi mięśnie brzucha i nie tylko (ja stosowałam to też na uda, pośladki, ramiona, łydki ) ... ale trzeba je regularnie stosować :) Jeżeli chcesz kupić takie urządzenie to kup sobie od razu taki żel jak się stosuje do USG (u mnie 500ml kosztuje 5zł) bo tylko dzięki tekaiemu żelowi urządzenie przewodzi prąd do mięśni powodując ich skurcze :) Mi też niestety wyskoczyły rozstępy :( Najwięcej na piersiach :o Kupiłam sobie jakiś zwykły sklepowy żel redykujący rozstępy i smaruję się od kilku dni ale na razie efektów brak :(

barbara>> 9 miesięcy 1 tydzień i 3 dni :D.. kremy stosowałam w czasie ciązy : vichy, eris i oliwka :) teraz to takie na celulit :)

zastanawiam się nad tym urządzeniem i chyba sobie takie sprawie, jak będę miała więcej gotówki :) chcę się zapisać na aerobik od przyszłego tygodnia :) Donn a ten krem vichy dobry jest? zastanawiam się czy go nie kupić. Mam z Avonu, ale się nie sprawdza

barbara>> a taki sam jak każdy inny :) a kosztuje z 90zł raczej cudów nieczyni :).. lepiej tą kase na jakiś zabieg u kosmetyczki wydać

Gość ufliczek
do autorki topicu-przy menu,które podałaś , nie da się schudnąć, nie wiem gdzie wyczytałaś tą bzdurną dietę, ale trochę się znam na dietach, i powiem ci ,że tak to ty szybko nie schudniesz. 1000 kcal gdzie miesza się białko z węglowodanami to syzyfowa praca. Radzę nie trzymać się kurczowo 1000 kcal, bo karmisz dziewczyno, ale jeść, mądrze- tzn. nie łączyć produktów węglowodanowych z białkiem. I jeść dużo warzyw, typu ogórki zielone, pomidory- są syte, a kalorii prawie wcale. Radzę poczytać o diecie rozdzielnej- po latach walki z nadwagą - ta dieta jest mądra i skuteczna.Do tego trochę callanetixu i będziesz laska jak się patrzy kochana:)

hej dziewczynki gdzie sie wszytkie podziewacie ??

Ja jestem :) Wiecie co ... jestem załamana :( Wczoraj wybrałam się na targ w poszukiwaniu jakiejś bluzeczki i spodni i ... we wszystkim wyglądam jak baleron !!!! Nic na mnie nie pasowało :( Dziś dostałam też zakupione na Allegro spodnie dresowe i w nich też wyglądam beznadziejnie :( ... Jak w dresie jest tak fatalnie to moja nadzieja na wygląd człowieka a nie wieloryba umarła :( Od dziś baaaardzo drastyczna dieta + hektolitry wody niegazowanej i herbatek odchudzających ... no niestety :o

Witam :) do ufliczek- jak byś czytała uważnie, a nie fragmentami to byś wiedziała, że ja tej diety nie stosuje i że znalazłam ją na innym forum, ja nie zmuszam ludzi do stosowania jej. Nie wiem czy działa, niektórym pomogła. Wczoraj było ciężko... dzisiaj mam za sobą śniadanie 2 pomidory+ 2 mikro kromki chleba ciemnego

Kiara jesteś krótko po porodzie więc to chyba normalne. damy radę razem schudnąć. Ja nie mam wagi w domu i nie wiem ile dokładnie ważę :( ale to ma swoje plusy :) nie będę codziennie sprawdzać czy coś mi ubyło, bo znając życie tak bym robiła. Moja dieta trwa od soboty i nie mam już takiego brzucha i lepiej się czuję - to oznacza, że coś działa :) ciekawe kiedy przyjdzie kryzys... powodzenia dziewczynki

Gość ufliczek
do barrbary 22 ok, przyznaję nie doczytałam dokładnie:) ale naprawde gorąco polecam Callanetix i jogę, są świetne, tylko na pewno niektóre dziewczyny za szybko po porodzie nie dadzą rady callanetixu ćwiczyć, ale w 2 miesiące po spokojnie.

ufliczek>> a możesz napisać coś więcej o tej diecie??

Gość ufliczek
donn, to co napisałam to taki telegraficzny skrót o co chodzi w tej diecie. dokładne informacje znajdziesz w internecie, są ksiązki na ten temat, bo długo mogłabym pisać. Głowna zasada- wiedzieć które produkty zaliczają się do węglowodanowych( ziemniaki, makaron, ryż, kasze , pieczywo itd.) a które do białkowych( mięso, wędliny, sery, jaja, ryby, owoce morza) , tych dwóch grup nie powinno się zestawiać ze sobą razem. Tylko z grupą tzw, neutralną ( warzywa- wszystkie, oraz owoce) przykład: na obiad albo mięso z surówką, albo ziemniaki z surówką nigdy mięso z ziemniakami jak kanapka to nie z wędliną, jakiem czy serem ,

Gość ufliczek
to jest Dieta rozdzielna Dr. Haya

Gość ufliczek
co lepsze tą dietę można stosować nawet w ciąży, w okresie karmienia, bo nie rezygnujesz z produktów żadnych, tylko inaczej je zestawiasz:) do tego troszkę ruchu i efekt murowany

koleżanka mi pisała o tej diecie ona fajnie na niej schudła

Gość kaplica
wiecie co wam powiem dziewczynki. dajcie sobie spokoj z dietkami i glodzeniem sie . przetestowalam multum diet i chyba zadna nie zadzialala. chcialam zrzucic zawsze tylko tak ok 6 kg bo przy wzroscie 164cm wazylam 53 kg. od jakiegos czasu nie jem kolacji biore thermo fat burning i cwicze codziennie wieczorem. przez tydzien zrzucialam 2,5 kg nie odmawiam sobie slodyczy jak mam ochote to zjem batonika czy czekoladke. duzo pije wody i herbaty zielonej tak ok 6l i czuje sie lepiej.

ja dalej jade na diecie. Mój stan zdrowia się jakoś pogorszył chyba :( jestem bardzo słaba, na nic nie mam sił itd. Muszę chyba odwiedzić jakiegoś lekarza. W sumie to zastanawiam się nad pójściem do dietetyka. Od zawsze miałam problemy z anemią, a teraz czuję, że moje żelazo jest dużo poniżej normy :( problem mój polega na tym, że mój organizm nie przyswaja żelaza, i co jakiś czas biore zastrzyki- chyba pora na kolejną dawkę

Gość kaplica
tabletki z guarana i l-karnityna, zielona herbata. pomagaja ale trzeba cwiczy bez cwiczen to strata kasy

Gość ufliczek
nie robię żadnej propagandy diety rozdzielnej, ale to nie jest właściwie dieta, to sposób łaczenia pokarmów, nie ma tu mowy o głodzeniu czy wyliczaniu kalorii, Ja też przetestowalam w życiu masę diet, i nic na dlużej nie pomogło. W końcu stwierdziłam,że chyba taką mam budowe i nie dam rady schudnąć. I się myliłam, dzięki diecie rozdzielnej, gdzie wystarczy się nauczyć parę zasad, schudłam 16kg pomału, pomału, i teraz od 4 lat ważę nie więcej niż 45 kg, jestem szczupła, zgrabna i nikt nie wierzy że kiedys ja byłam gruba. Nawet teraz kiedy jestem w ciąży, nie tyję, a dziecko rośnie zdrowo.

ja tam na jakiejś drastycznej diecie nie jestem bo w takie też niewirze... jem poprostu więcej warzyw i owoców woda mineralna z cytrynką.. nie jem tłustego smażonego i takie tam.. :) barbara>> to może ty z a moło jesz??? najlepiej jest jeśc conajmniej 5 razy dziennie ale mniejsze porcje... a i zmieniłam pieczywo zwykłe na wase :) i czuje sie taka lżejsza jakaś :) musze sie tylko jeszcze leniwiec do ćwiczeń zmusić... słyszałyście może o tym jakimść ABS-ie, cyba tak to sie pisze.. jakieś takie 8 minutowe ćwiczonaka

Gość ufliczek
do barbary22 dziewczyno zostaw tą dietę którą stosujesz, skoro sama widzisz że źle się czujesz. brakuje ci pewnych składników, tak nie można, krzywdę sobie zrobisz. Wybierz sie do dietetyka albo poczytaj chociaż linki które podałam, zobaczysz,że nie trzeba sie katować.