Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pappaaia

mężatki nie wchodźcie na czat

Polecane posty

Gość pappaaia

blagam nie popełniajcei tego błedu co ja wchodizlam na czaty często jak męza nie było w domu raz pzonałam kolege mezczynye ale tylko kole przez 1 rok czatowalismy dosc często ale nie byl to romasn potem on znikł nie wiem dlaczego szkoda mi było tej znjomosci rzuciłam sie w wir czatu tak mnie pochłoąl poznawałam co rusz nowych mezczyn bylam zauroczona wymiana zdjec w jednym sie zakochałam a on we mnie tylko ja nie chce rozwodu nei chce psuc mego zwiazku on wziłą na powaznie ze go kocham i cche ze mna byc nie potrafie sie wyplątac z tego

Gość Dobrze nie będziemy
:D:D:D

Gość zoajka
ojje nie wejde juz na czat a zdaza mi sie to

Tak nie wchodźcie na czat, a najlepiej nie wychodźcie z domu, ewentualnie wychodźcie w czadorze i w towarzystwie kogoś z rodziny. A wcześniej puknijcie się w głowę.

Gość gosnoza
JA MĘŻATKA PROTESTUJE!! Co ma buszowanie po czacie z rozpadem małżeństwa. Przecież flirt niemusi zamieniać się w romans. My kobiety wiemy co robimy.....czasami?!

Gość Nastepny głupawy
topik MAŁOLATY

Gość zgadzam sie..
niestety i dorosle kobiety zachowuja sie jak malolaty "My kobiety wiemy co robimy.....czasami?!" - no wlasnie...

Gość papppaia
nie wiemy co robmiy w jednej chcwili naprwde mozna sie zakochac i wtedy koniec nie cche rozwod chce byc zmęzem ale nie potrafie tamtemu pwoiedzec ze to koniec

Gość papppaia
nie jestem małolata mam ponad 30 lat

Gość zalozycielka
topicu wcale nie przesadza , to wciaga i uzaleznia , a wszyscy wiedza jak ciezko leczy sie jakikolwiek nalog

Gość papppaia
okropnie uzależnia ja sie zakochalam wchodizłam w kazdej wolnej chwili na czat nie potrafie z tym byc nie potarfiałm tez odmóic spotkania z tym pzonanym na czacie dziewczyny ja tylko ostrzegam że wczesniej czy później czatowy romas przerodzi sei w realny

Gość papppaia
mamlę między zębami nasienie kangura

Do papaaia- czy ty spotykalas sie w realu z tymi facetami , ktorych poznalas na czacie? Ja nigdy nie odwazylabym sie bedac mezatka.

ja też popełniłam ten błąd, czat miał tylko wypełnić czas wolny tylko raz ale poznałam tam kogoś z kim do dziś utrzymuje kontakt. Właśnie jestem na etapie skończyć to za nim przeniesie się to na real. Nie chce zrujnować małżeństwa mojego i póki nie zaszłam za daleko warto to skończyć. Nie powiem będzie to bardzo trudne i będzie mi brakowało codziennych maili, smsów, rozmów na gg itd ale nie chce tego ciągnąć już. pozdrawiam

Przyznam , szczerze ze macie wiele odwagi spotykajac sie z mezczyznami poznanymi na czacie.I co wam to daje ? Chyba ze dla was to adrenalina?

Gość zoajka
pewnie tak ciekwaość inność chęc udowndnienia czegos sobie tylko czego

Gość mmjjjjjjj

Gość pappaaia
męzatki wypowiedzcie sie jeszcze

Gość gosnoza
a kto nam broni niewinnego flirtu, np: przez GG

Gość gosnoza
albo..sms

Gość XYZV
Ja tez poznalam swoja 2 na czacie i teraz jestem szczesliwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mezatki wchodzcie na czat,tam mozna sie wreszcie rozerwac.:)

Gość 23432432432
puste kurwy i jak tu sie zenic facet idzie do roboty a dziwka nie dosc ze jest pasozytem to jeszcze wchodzi na czat i szuka fiuta mam taka jedna kurwe na osiedlu

MOŻE BYĆ WSZYSTKO,ALE Z UMIAREM. I NIE SĄDZCIE WSZYSTKICH JEDNĄ MIARĄ, MOŻNA BĆ MĘŻATKĄ, MOŻNA WCHODZIĆ NA CZAT, ALE TO NIE OZNACZA OD RAZU ŻE TRZEBA ROMANSOWAĆ ANI ZDRADZAĆ

Gość gosnoza
i to są MĄDRE SŁOWA!!!!!!!1

Gość no ale przeciez
co was kreci w tym czacie...nie kumam

Gość gosnoza
nie musisz

Gość była żonaaaaaaa
a u mnie wchodzenie na czat mojego męża skończyło się rozwodem. Z jego winy i sąd nie miał żadnych wątpliwości, że to JEST zdrada.... Zdradza się NIE tylko idąc z kimś do łóżka.... Więc mężatki i mężowie zastanówcie się dobrze co robicie zanim tam wejdziecie i zaczniecie sobie flirtować, bo tylko w ten sposób ranicie partnera... pappaaia, moim zdaniem powinnaś raz na zawsze z tym zerwać o ile zależy Ci na małżeństiwe i na mężu... ty go już zdradzasz, nie ma \"niewinnego\" flirtu...

Gość gosnoza
to co on robił na tych stronach??