Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikamariie

jasny miedziany blond palette-farbowanie

Polecane posty

Gość mikamariie

kupiłam sobie farbe w danym kolorze jednak nabalam watpliwości moje wlosy sa w kolorze ciemny blond -jasny braz , nie chce miec potem wlosow jak machewka, probowaliscie tej farby albo moze znacie jaks znana postac ktora ma wlosy w danym kolorze

Gość jesss
odradzam ci farby pallete bedziesz miec zniszczone wlosy i kolor napewno ladnie nie wyjdzie.wez lepiej loreal lub garnier albo belle color papa

Gość moja kolezanka nalozyla
ten kolor palette na ciemny naturalny blond i wyszla jej ruda wiewiora i to w takim spranym odcieniu - ogolnie dramat :-O

Gość malgosiakkkkkkkkk2
palette to syf.....najpierw tego używacie, a potem zakładacie topiki: "Jak poprawić kobdycję włosów?Włosy mi wydpadają-Ratunku? itp" palette to najgorsza farba na rynku. mi po niej wychodzily wlosy, a konce do dziś są bardzo osłabione, a mineło rok od farbowania tym syfem. Polecam jak ktos chce miec kłopoty :)

Gość gość
zupełnie nie zgadzam się, że farby palette niszczą włosy. Kupiłam w/w kolorek - miedziany blond, zrobiłam na dość ciemne włosy i po 2-gim farbowaniu wyszedł cudnie - jest ładnej barwy, włosy wcale nie są bardzo zniszczone, a farba utrzymuje się na nich dość długo. W chwili obecnej kupuję już 3 opakowanie tego odcienia. Mogę napisać nawet więcej - w trakcie wizyty u dermatologa uzyskałam info, że każda farba w pewien sposób niszczy włosy więc decyzję o farbowaniu trwałym włosów każdy musi podjąc indywidulanie pozdrawiam