Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przeniesienie

CZY TO CIAZA??Czy jestem w ciąży?Czy ja moge być w ciązy ..itp

Polecane posty

Temat: jestem w ciąży?? [05.05] 16:10 koteczka8888 (maluutkaaa@wp.pl) kochaląm sie ze swoim partnerem tydzień temu bez zadnego zabezpieczenia...dodam ze to był dzien płodny.następnego dnia wydzielina z pochwy byla jak w dniu bezpłodnym....i tak jest nadal...zależy mi na tym by być w ciąży...bardzo tego pragnę...czy to może być pierwszy objaw ciąży?

Gość /lączenie tematów/
Temat: Czy moge być w ciąży?? 15:49 mila koleżanka (kinga8726@wp.pl) witam...30 kwietnia (dni płodne) kochałam sie ze swoim chłopakiem i pękła nam prezerwatywa...następnego dnia wydzielina z pochwy była już jak w dni bezpłodne i dalej tak jest( to juz 6 dzien) czy to jakiś objaw tego że doszło do zapłodnienia?? 16:13 _d_ dla mnie malo konkretnie.... 16:14 Natia pekla z zawartoscia ? Klikać http://www.habitat.pl/domek.aspx?noban=1 http://www.zmilosciserc.pl/donate.php?action=g http://www.polskieserce.pl/ http://www.pajacyk.pl/ http://www.okruszek.org.pl/ http://www.thechildhealthsite.com/clickToGive/ home.faces?siteId=3&link=ctg_ars_home_from_bcs_home_sitenav< /a> Nie obijac się

rozumiem ze ci zależy ale moze jescze zawczesnie na objawy kochałasie i na drugi dzien chcesz wiedziec czy jestes w ciąży to chore poczekaj jescze do dnia spodziewanej miesiączki i wykonaj prawidłowo test

Gość /lączenie tematów/
Temat: okres i ciaza 10:29 julia20006 (julita2212@wp.pl) czesc dziewczyny mam do was wielka prosbe nie wiem co sie dzieje zawsze mialam okres na przelomie miesiecy tak samo mialam z marca na kwiecien bylo to dokladnie30 marzecdo4 kwietnia.jednak po tej miesiaczce w kwietniu okresu juz nie dostalam tylko 3maja.martwie sie bo zawsze mialam okres regularnie a w dodatku nie mialam zadnych objawow ani obrzmialych piersi ani obolalego podbrzusza.bolal mnie tylko jajnik ale to bylo po stosunku z mojim chlopakiem.okres trwal tylko trzy dni.nie wiem czy nie jestem w ciazy?i czy wykryje to test?co mam robic poradcie mi.prosze.czekam na wiadomosc 12:10 Kobitkoooooooo DO LEKARZA!!!!!!!!!!

proponuje pojsc do laboratorium i zrobic test na b-hcg koszt ok 30 zl bez skierowani. wynik bedzie w cigu kilku godzin. test wykrywa juz 6 dniowa ciaze. nie rob tych na mocz!!!

Gość /lączenie tematów/
Temat: Czy to moze byc ciaza? 18:07 Anonim87 Moja dziewczyna ma dziwne objawy. Mimo, iz okres byl w porzadku a takze test wyszedl negatywnie to po okresie ok 21/22 dni od stosunku dostala krotkiego krwawienia.. ktore pozniej jeszcze sie powtorzylo w tym, ze trwalo praktycznie kilka dni. Poza tym zdarzyly sie wymioty a takze chwile kiedy nagle poczula sie bardzo slabo (byly to raczej chwile popoludniowe a nie poranne). Czy w zwiazku z tym jest mozliwe iz to jest ciaza? (w chwili obecnej nie ma mozliwosci konsultacji z lekarzem) czy raczej to moze byc jakis rodzaj chorby(?). 18:08 ike czasem kobiety mają takie zachwiania hormonalne-zwłaszcza na wiosnę- raczej to nie ciąża 18:16 Anonim87 Powiem szczerze, ze bardzo bysmy chcieli zeby tak wlasnie bylo. Ale obawiamy sie, bo nigdy wczesniej czegos takiego nie przechodzila... stad obawa, ze to moze byc ciaza. 18:20 ike na waszym miejscu bym sie nie bała...a swoją drogą te wymioty i slabnięcia mogą być przyczyną anemii. co do krwawienia - tak jak mówiłam to sie zdarza- też miałam taki okres w życiu że plamiłam między miesiączkami 18:26 Anonim87 No cóż, w takim razie mogę Ci jedynie podziękować za słowa otuchy! Bo mając za parę dni maturę to nauka z taka obawą w głowie zbyt łatwa i owocna nie jest 18:26 ike wierze i powodzenia 20:45 dziunka dla swietego spokoju polecam zrobic test z krwi na wykrycie ciazy. juz po 6 dniach od zaplodnienia wykarze co i jak. koszt ok 30 zl. i po sprawie.. 07:15 Anonim87 Dla swietego spokoju to zamierzamy, a raczej dziewczyna zamierza odwiedzic lekarza. Licze ze bedzie dobrze, aczkolwiek lekkie obawy mam pozdrawiam 07:53 dziunka ale lekarz wykryje ciaze dopiero po kilku tyg. najpierw zrobcie test na b-hcg 08:08 Słonko1335 po co test z krwi, okres był, test wyszedł negatywnie, martwiłabym się na Waszym miejscu tylko maturą, a to wszystko pewnie jest spowodowane właśnie stresem przed egzaminem dojrzałości. Powodzenia 15.03.2006 w naszym życiu pojawiła się Mała Istotka i wywróciła nasz świat do góry nogami Alu kochamy Cię !!! http://b1.lilypie.com/vOFyp2.png> 17:02 Anonim87 hah i jeszcze sie dowiedzialem ze bol piersi tez byl ale mimo wszystko wasze wypowiedzi licze ze sie sprawdza, w srode do lekarza pozdrawiam 17:43 ades__ jak dla mnie to wyglada bardzo podejrzanie. nudnosci, kilkugodzinne krwawienia, piersi.. test nie zawsze jest wiarygodny.. aczkolwiek lepiej gdyby ktos bardziej wtajemniczony sie wypowiedzial, ja nie chce byc zlym prorokiem 12:05 Pistena Glowa do gory ja takze mysle ze nie ma sie czym martiwc i lepiej skupic sie na maturze a pozniej studiach powodzenia 12:07 jak jest sa gorsze rzeczy niz ciaża. Wierz mi... 12:09 matko 20lat i nie wiedzą jak się zabezpieczać... boshh 12:43 no coz..... nikt nie jest doskonaly przeciez 12:38 Mig1234 Jak jestesmy przy testach to ja mam takie pytanie, otoz wiadomo ze test powinno sie robic w godzinnach porannych np o 6 ale jesli zrobi sie go duzo pozniej np o 16 to czy jest on wtedy jeszcze prawdomowny? czy raczej nie powinno sie w ogole sugerowac jego wynikiem wtedy. Pytam z czystej ciekawosci 12:42 Si25 Mig chodzi o poraany mocz bo stężenie hormonu jest największe 12:43 Mig1234 no ok, ale jesli test bedzie zrobiony po poludniu to co? nie wazny? 16:14 Anonim87 Dawno tu nie pisałem i tak chciałem się trochę przypomnieć. Jest taka sytuacja, że dwa razy planowany okres był w porządku i dwa razy test był negatywny. Niby od jakichś 10? dni wszystko wydaje się być w porządku. Ale dwa nieplanowane krwawienia martwią, a mimo wszystko nadal nie możemy się udać z kilku przyczyn do lekarza. Sam nie wiem czy brać na poważnie w tej sytuacji możliwość ciąży, czy raczej nie. Z jednej strony braliśmy ją pod uwagę, bo z głupoty nie użyliśmy prezerwatywy. Ale ten pierwszy okres, który się zaraz pojawił uspokoił zarówno nas jak i całą sytuację. Później przyszły te objawy, których nigdy wcześniej nie było... i sam nie wiem co teraz o tym wszystkim myśleć. Wiem jedynie jedno, że jeśli wszystko okaże się być w porządku, to wnioski na przyszłość z pewnością będą wyciągnięte.

Gość /lączenie tematów/
Czy jestem w ciąży??? 16:25 Kingusia100 od czterech dni zpóźnia mi się miesiączka a praktycznie mam regularny nie wiem dlaczego??czy mam powody aby sie martwic?? co mam zrobic??

Moje pytanie wciąż aktualne i jakaś odpowiedź bardzo mile widziana. Post tuż wyżej jest.

Gość /lączenie tematów/
Temat: Bol jajnika jako objaw ciazy??? 21:28 Myszka1 Kochalam sie z moim mezem w dni plodne a od wczoraj czyli od 17 dnia cyklu pobolewa mnie jajnik. Czy to moze oznaczac zagniezdzenie sie plemnika??? 21:42 Myszka1 I co, odpowie mi ktos? 21:45 Myszka1 A teraz to mnie chyba lekko podbrzusze zaczyna pobolewac... 21:47 sabinkaNL mnie bolal jeden jajnik, pozniej doszly bole podbrzusza, tak jakbym zaraz miala dostac okres, do ktorego zostalo jeszcze ponad tydzien czasu teraz mam rocznego synka 22:02 Myszka1 Dzieki Sabinko... 22:06 mnie tez pobolewal jajnik a nastepnie podbrzusze mam trojke dzieci, za kazdym razem bylo tak samo 22:13 mamulka32 myszka,ja tez kochalam sie w dni plodne od 20dc mam bole podbrzusza,takie rwace czasem mnie trzymaja a czasem bol mija tez mysle ze moze to zagniezdzenie niestety musze jeszcze poczekac kilka dni aby wykonac test ten bol jest troszke inny niz na @ i umiejscawia sie w srodkowej czesci brzucha,w dole dziewczyny,chcialabym aby to byla ciaza Adaś 11.1993 Remiś 12.1997 Moje największe szczęścia 22:15 Myszka1 Mamulka, ty to jestes juz szczesciara, masz juz dwojke dzieciaczkow, a ja jeszcze nie. A tak bym chciala, w koncu staramy sie juz od sierpnia... 22:17 mamulka32 myszka-ja mam dwoje,ale tez pragne trzeciego tak naprawde to kazda z nas walczy o te nasze malutkie cudenka myszko,ja przy pierwszej ciazy zaszlam po 9miesiacach,zas w drugiej,jeden strzal w dni plodne,ten najwiekszy sluz i chetke-no i byl maly zobaczysz,doczekasz sie Adaś 11.1993 Remiś 12.1997 Moje największe szczęścia 22:19 Myszka1 Mam nadzieje, ze wszystkie sie kiedys doczekamy... 22:23 mamulka32 myszka-wytrwalosci a czasem radze ci wyluzowac,wypic piwko z mezem i nie myslec o robieniu dziecka!!! zaliczyc takiego spontana ja ostatnio takiego zaliczylam z mezusiem ale bylo slodko myszko-powodzenia Adaś 11.1993 Remiś 12.1997 Moje największe szczęścia

Gość /lączenie tematów/
Temat: Czy to jest możliwe??? 20:14 ktos taki jak ja Przez 2 miesiące brałam tabletki anty yasmin, ale postanowiłam je odstawić. Po skończonym 2 opakowaniu nastąpiło krwawienie. Po ok. 1,5 miesiąca dostałam ten "normalny" okres. Teraz okres powinnam mieć 2 maja i nic... W pierwszje ciąży miałam dużo objawów, a teraz jedynym objawem jest podwyższona temeratura... Mierzona o 6 rano wynosi 37-37,1 (w pochwie). Czy to jest wina tabletek i po prostu wsztstko mi się "poprzestawiało" Czy to może być ciąża??? Dodam, że robiłam test- Quick- negatywny. Tylko jeśli test negatywny to skąd ta temp.??? W pierwszej ciaży właśnie też miałam podwyżsozną... Ktoś mi doradzi?? 20:15 dziunka zrob test na bhcgi niczyja pomoc juz ci nie bedzie potrzebna. bez skierowania koszt 30 zl.

Gość ewelka1988
witam czy na tym forum ktoś jeszcze pisze??