Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Pierwszy knur RP

Z cyklu mój kraj taki piękny

Polecane posty

Przed chwilą, taka_pokraka napisał:

Jedna z legend tego forum, załapałam się na końcówkę jego bytności na forum i nie wiem czy się tak wyróżniał. 

Aaa! Czasem się ktoś pyta czy mnie przeleciał. 😄 

1 minutę temu, murb napisał:

Moja perspektywa jest taka - rozmawiamy bardziej niż się użeramy. Choć w sumie to nie wiem czego dotyczy uwaga. 

Brum, wiesz że Cię bardzo lubię? Problem w tym, że lubiąc kogoś podchodzę do niego w miarę uczciwie a nie na zasadzie sztampy: wiecznie zdziwionej.

Przed chwilą, murb napisał:

Aaa! Czasem się ktoś pyta czy mnie przeleciał. 😄 

A to nie wiem, kiedy pojawiałam się na forum to był w związku z najwspanialszą kobieta na świecie.  

Tez nie wiem na czym polegał fenomen smoka, tez sie załapałam na końcówkę, wiem ze miał gromadę dzieci i był z robiejaklubie z tego forum, a potem sie rozstali. On sie rzucał do ludzi ale nie wiem czy to był bardziej widmok style czy kotarba style 

pisał chhba tez wysrywy w tematach damsko meskich i o ciałach astralnych niczym Mikołaj Krawczyk i Agnieszka Włodarczyk 

3 minuty temu, murb napisał:

Zdecydowanie nie rozumiem o czym piszesz.

W pewnych sytuacjach też przyjmuję taką narrację.

Obiecałem, że umyję okna. Zatem....

1 minutę temu, Miecz napisał:

Brum, wiesz że Cię bardzo lubię? Problem w tym, że lubiąc kogoś podchodzę do niego w miarę uczciwie a nie na zasadzie sztampy: wiecznie zdziwionej.

Zadawanie pytań odbierasz jak wieczne zadziwienie? 

3 minuty temu, miszluft napisał:

Tez nie wiem na czym polegał fenomen smoka, tez sie załapałam na końcówkę, wiem ze miał gromadę dzieci i był z robiejaklubie z tego forum, a potem sie rozstali. On sie rzucał do ludzi ale nie wiem czy to był bardziej widmok style czy kotarba style 

pisał chhba tez wysrywy w tematach damsko meskich i o ciałach astralnych niczym Mikołaj Krawczyk i Agnieszka Włodarczyk 

Haha już się rozstali a to była przecie kosmiczna miłość xD 

1 godzinę temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Swoją drogą to doskonały przykład na to, że symetryzm to wyjątkowo głupia teoria. Gdyby zamiast sakiewicza byłby przyłapany jakiś sędzia lub ktoś inny niewygodny dla pisu, cały tydzień wydarzenie nie schodziloby z pasków grozy, byłoby omawiane od rana do wieczora w Republice, zaproszeni goście kresliliby teorie spiskowe; wbijano by do głowy widzom jaki to obrzydliwy człowiek.

Jak widać reszta świata tak nie działa.

Przecież właśnie tak działa - jest medialna nagonka na Sakiewicza. Gdyby był posłem już by mu odbierano immunitet 😄

Zadawanie pytań odbierasz jak wieczne zadziwienie? 

Jesteś bystra, więc nie świruj! Mam naprawdę duże okna do umycia😉

W pewnych sytuacjach też przyjmuję taką narrację.

Obiecałem, że umyję okna. Zatem....

Mycie okien jet tak samo dobrą wymówką jak każda inna. Jeśli jakiejś trzeba szukać.

Mycie okien jet tak samo dobrą wymówką jak każda inna. Jeśli jakiejś trzeba szukać.

Idą święta. Jest okazja.

1 minutę temu, Grabaż amator wiejski napisał:

Przecież właśnie tak działa - jest medialna nagonka na Sakiewicza. Gdyby był posłem już by mu odbierano immunitet 😄

Gdzie masz nagonkę? 

6 minut temu, taka_pokraka napisał:

A to nie wiem, kiedy pojawiałam się na forum to był w związku z najwspanialszą kobieta na świecie.  

Zupełnie nie kojarzę człowieka.

Idą święta. Jest okazja.

Oczywiście, tradycja zobowiązuje. 

Pewnie moon ze Skierniewic wyjasni o co mu chodziło pisząc do ciebie o smoku;) zapewne myśli ze jesteś robiejaklubie (podobieństwa w pisaniu: nie stwierdzono).

Z tego jak go zapamiętałam to nic nie straciłaś, podobnie z robiejaklubie. 

1 minutę temu, miszluft napisał:

Pewnie moon ze Skierniewic wyjasni o co mu chodziło pisząc do ciebie o smoku;) zapewne myśli ze jesteś robiejaklubie (podobieństwa w pisaniu: nie stwierdzono).

Dobrze, że to dopisałaś 😏 

1 godzinę temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Jakimś cudem takie wpadziochy zazwyczaj zaliczają ci najbardziej prawi z prawych. A swoje media też mają, do tego wybitnie agresywne.

No dobra, tak na serio - właściciel prywatnej stacji telewizyjnej załatwia interesy w Monaco. Gdzie tu jest złamanie prawa?

2 minuty temu, murb napisał:

Oczywiście, tradycja zobowiązuje. 

A ja nie umyję, to moja prywatna tradycja, że nie robię takich rzeczy przed świętami kiedy wszyscy.  

To ja jeszcze na koniec bo muszę niestety isc, kilka rad i zasad od Marianny, która dumnie patrzy w prawo:)

Porządna kobieta:

- nie rozstaje sie, tylko naprawia

- nie rusza zajętych mężczyzn 

- nie oglada sie za innymi, będąc w związku 

Słuchajcie jej, bo wie o czym mowi 🫢

5 minut temu, miszluft napisał:

Dzięki za wyjaśnienie. 

Moon, chyba rzeczywiście uważa, że jestem tą robiejaklubie, bo o Smoka pytał mnie już kilka razy. 

Przed chwilą, Grabaż amator wiejski napisał:

No dobra, tak na serio - właściciel prywatnej stacji telewizyjnej załatwia interesy w Monaco. Gdzie tu jest złamanie prawa?

Ale kto twierdzi, że to podlega pod kpk? 🙂

To tylko wysoce niemoralny przykład człowieka robiącego co chwila zbiórki pośród emerytów jako wzór patrioty i katolika, który stołuje się w Monako, prawdopodobnie cudzołóży. Wizerunkowa kompromitacja.

3 minuty temu, taka_pokraka napisał:

A ja nie umyję, to moja prywatna tradycja, że nie robię takich rzeczy przed świętami kiedy wszyscy.  

Moja prywatna praktyka jest taka, że permanentnie nie myję. Choć dziś rano przez chwilę zastanawiałam się czy może jednak odbyć ten rytuał. Ale nie przewiduję abym to zrobiła. A nawet mam pewność. 

2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Ale kto twierdzi, że to podlega pod kpk? 🙂

To tylko wysoce niemoralny przykład człowieka robiącego co chwila zbiórki pośród emerytów jako wzór patrioty i katolika, który stołuje się w Monako, prawdopodobnie cudzołóży. Wizerunkowa kompromitacja.

Jeszcze chyba istotne jest kto to finansował;)

8 minut temu, taka_pokraka napisał:

Z tego jak go zapamiętałam to nic nie straciłaś, podobnie z robiejaklubie. 

Smok był wariatem i dobrze, że go nie ma ☺️

Moja prywatna praktyka jest taka, że permanentnie nie myję. Choć dziś rano przez chwilę zastanawiałam się czy może jednak odbyć ten rytuał. Ale nie przewiduję abym to zrobiła. A nawet mam pewność. 

Ja tez nie myje, mam budowę obok, nie ma głupich!

Ja tez nie myje, mam budowę obok, nie ma głupich!

Brawo!!! Jest tyle innych  rzeczy, które można robić w tym czasie. 😄

Myje gdy mam czas i jest ładna pogoda, nie wystawiam tyłka na mróz. W kuchni to przemyje od środka jak jest potrzeba.  Nie lubię, myjka karchera nie pomogła, podobno sa ujki co same myją może wtedy było by lepiej, albo kolejna rzeczy wyląduje w schowku.    

Jeszcze chyba istotne jest kto to finansował;)

Też. Podobno w ogóle został nagrany jak powołuje się na wpływy u Nawrockiego, ale tego nie podnoszę bo żadne dowody chyba nie wypłynęły. No w każdym razie zazwyczaj to kontakt biznesowy polega na relacji firma- dom mediowy- telewizja. Nie trzeba opłacać prezesowi tv divki w Monako żeby puścili w tv twoje reklamy.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się