Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniika.

Grube uda! Jak z nimi walczyc? prosze o pomoc!

Polecane posty

Gość moniika.

Czesc wiem ten temat był wczesciej rozbijany ale jakos nikt nic nowego nie pisze. Czytałam na innych stronahc,forum, ze trudno utworzyc miesnie na udach a tu piszecie ze nie wolno jezdzic na rowerze bo miesnie sie rozbudują Wiec co jest prawdą ? A jak sie pozybc tłuszczu z ud! Byłabym wdzieczna gdyby ktos mi odpowiedział! Wszystkie szczupło-ude dziewcyny zdradzajcie sekrety takich ud! prosze!

Gość zielony lalalalaaa
a ile masz cm w udzie w najszerszym miejscu i ile masz wzrostu?

Gość moniika.
mam 154 i 49

Gość zielony lalalalaaa
wbrew pozorom uda mięsnie ud szybko się rozbudowują a jeśli jeszcze masz tendencję do rozrostu mieśni to... Ćwiczenia rozciągające pomogą wyszczuplić mieśnie

Gość moniika.
a skad to wziąśc? nie mam czasu dodatkowo chodzic na takie zajecia czy ktos mógłby mi przysłac jakis link do strony? byłabym wdzieczna! :*:)

Gość moniika.
Ale ja zabrdazo nie mam tendencji do szybkiej rozbudowy miesni. To co polecacie?

Gość pewnie cię
mam podobny wzrost a w udzie 52 cm i jakos nie narzekam trenuje siłowo uda i jakos mi tam nie przybyło.. a jesli chcesz je wyszczuplic to tylko bieganie albo marszobiegi

Gość no lalalaaaa
o nieeeee tylko nie bieganie

Gość moniika.
Dlaczego nie bieganie ? czytałam ze bieganie jest bardzo dobre no lalalaaaa !

Gość grube uda
a co z pływaniem? Ja zapisałam się na basen włąsnie po to żeby wyszczuplic uda a przed chwilą przeczytałam,że pływanie zwłaszcza żabka poszerza je...:O No i nie wiem co mam o tym myślec... Załamać się można :(

Gość kazdy moze schudnąć..
ja pływałam 2 godziny dziennie przez 3 miesiace nabrałam kondycji ale w udach ani nie wyszczuplałam ani rozwinęłam mięsni co Ci szkodzi zaczniesz pływac to zobaczysz czy siłownia czy szkodzi na uda czy pomaga.

Gość moniika.
Ja tez własnie sie dowiedziałam o tej żabce. Nie rozumiem. ZAlezy jeszcze czym pływałas : ząbką czy kraulem do :każdy może schudnąc .. KTOS POMOZE>? :*:):)HELP!!

Gość kazdy moze schudnąc....
ja pływałam tylko żabką... ale na basenie kilka razy widziałam jak instruktorka uczy dzieci pływać i o dziwo mimo ze miała bardzo wysportowane ciało to jednak miała bardzo szczupłe uda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a skoro jest instruktorem i na dodatek trenuje grupe nastolaktów to chyba jasne ze musi dużo pływac by utrzymac formę wiec nie rozumiem jak mozna rozsiewac takie dziwne ploty. wszystko zależy od organizmu.. mam koleżankę która jak tylko raz pójdzie na siłownie i pocwiczy to od razu rosną jej mięsnie..moze to taki wyjątek bo ja próbowałam i biegów i pływania i cwiczen siłowych i uda ani nie brzybrały centymetrów ani nie wyszczuplały.

Gość hmmmmm...
"ja pływałam tylko żabką... ale na basenie kilka razy widziałam jak instruktorka uczy dzieci pływać i o dziwo mimo ze miała bardzo wysportowane ciało to jednak miała bardzo szczupłe uda" bo od tego pływania żabką zrobiły jej sie żabie udka :o

Gość moniika.
Przecież to pilates! KOcham cie valeriana! Serdeczne dzieki! Czy to mi odchudzi uda? i troche tłuszczu mi zejdzie? I obwód sie zmniejszy! O boze wielkie dzieki ale odpowiedz jeszcze na te pytania :*:*:* dziekii :*