Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewassss

ale mi źle

Polecane posty

Gość ewassss

Jestem sama jak palec, siedzę ciagle w domu przed kompem i niedawno porzucił mnie chłopak, ktory byl dla mnie calym swiatem :((( ktos tak jeszcze ma?

Gość kafeteryjny szczurek
fajnie jest tak przegrywać i pławić sie w swoim nieszczęściu i smutku ,lubie takie depresyjne klimaty :)

Gość 4398477483
mi tez jest zle...facet ktorego kocham od lat,dal mi kosza,siedze w domu i ciagle rycze:(

Gość jestem sama
mi też jest jakoś bardzo żle. siedzę sama w domu i nie mam ochoty nigdzie wyjść..i wogóle jakoś u mnie wszystko do dupy.aż wyć mi się chce.

ja mam podobnie, albo jeszce gorzej, bo ja juz sie pogodzilam ze swoim marnym losem, czasami mam tylko jeszcze jakies przeblyski tylko :)

Gość jestem sama
a ja mam kochanego faceta.ale nie mam koleżnek ani przyjaciół bo nie chcę.zawsze służyłam za rękaw do wypłakania a jak przyszło co do czego nikogo przy mnie nie było.

Gość ewassss
mowilam mu ze ko kocham i ze bardzo mi na nim zalezy ale jego nic to chyba nie obchodzi. nie rozumiem jak moze mi to robic po tym co razem przezylismy i bylo mi tak dobrze z nim.

Gość ewassss
od razu wszystkiego mi sie odechcialo i ciagle chce mi sie plakac, biorę deprisan ale nie wiem czy cos mi pomoże. czemu zycie jest takie niesprawiedliwe. bylam przeciez dla niego taka dobra :(

jestem sama Dokladnie jak chodzi o rękaw to sie zgodze tez tak mam ze jak ja potrzebuje pomocy to najczesciej nie ma nikogo a jak ktos to ja jestem zawsze:O PARANOJA:(

Gość agaaa_
widzisz, faceci nie doceniają tego co mają, niestety. I jesli jestes za dobra, to wykorzystają to przeciw Tobie. Ja tez taka bylam, moj facet przestal sie starac, zaczął mnie olewac i zmuszona bylam niedawno odejsc, bo zadne rozmowy nie pomagaly..Tez siedze dzis sama, płakac mi sie chce, tak pieknie bylo, i wszystko sie skonczylo...

Gość ewassss
mimo wszystko caly czas mam nadzieję że zrozumie swoj błąd i wroci do mnie. bardzo bym tego chciala bo bez niego to nie wiem jak dalej bedzie ;(

Gość agaaa_
Napewno się ułoży, bez niego czy bez. Ja też się tak pocieszam, że zrozumie co stracil i będzie chciał walczyć. Wiem ze Ci cięzko, bo sama się tak czuje, ale nie możemy sie poddać. Moze zajmij się czyms, nie mysl o nim, poczytaj cos albo wyjdz ze znajomymi. Mi to pomaga chociaż na chwile. Najgorsze są wieczory i poranki, kiedy budzisz się i nie ma obok Ciebie nikogo, wyc sie chce..ale co zrobic, trzeba zyc dalej.

Gość i ja sie dolacze
jestem sama od roku,mialam przyjaciol z ktorymi chociaz moglam wyjsc gdzies i zapomniec a teraz zostalam sama.Kazdy ma juz tego kogos a ja nie chce sie narzucac,wole siedziec w domu i zwalowac.Smutne to troche,ze zapomnieli o mnie ale cos takie jest zycie masz wszystko a za chwile nie masz nic:(

Gość i ja sie dolacze
pociesza mnie fakt,ze nie jestem sama...

Gość ewassss
ja tez nie mam przyjaciol, on byl moim jedynym chlopakiem i przyjacielem, a teraz nie mam juz nikogo :(

Gość ewassss
Chyba zaczynam rozumiec ludzi ktorzy popelniają samobojstwa z powodu niespelnionej milosci, a kiedys tego nie rozumialam, bo jeszcze nigdy tak naprawde nie kochalam jak teraz.

Gość i ja sie dolacze
w zyciu zaluje tylko jednego,ze go poznalam bo teraz bym nie cierpiala.Zaznalam co to jest milosc i po co mi to jak nie moge byc z facetem,ktorego kocham ;(Chcialabym miec kogos,z kim chcialabym spedzic reszte swojego zycia,co wypelnilby ta pustke ktora teraz odczuwam

Gość agaaa_
Dziewczyny skąd jesteście?

Gość ewassss
ja jestem z łodzi. tez żałuję ze go poznalam, ale w sumie sam zrobil pierwszy krok i mi sie potem narzucal. i bardzo chcial do mnie przyjechac, mozna powiedziec ze wprosil sie do mnie. ja go przyjelam pod swoj dach, dalam jesc, opiekowalam sie nim, bylam dobra i mila, a on tak mi sie teraz odwdziecza :( i najlepsze jest to, ze nie ma w sumie zadnego powaznego powodu zeby nie chcial ze mna byc, po prostu jest egoistą i pasuje mu zycie w pojedynke, w takim razie po co mi zawracal glowe ;(

Gość karolka...
a ja mam dolinę z trywialnego może powodu..chciałam nowe ciuchy kupić. I wszystko na mnie za ciasne:( Czułam sie okropnie w otoczeniu szczupłych, opalonuych lasek,mierzących XS, podczas gdy ja ukredkiem zamieniam M na L..

Gość i ja sie dolacze
to naprawde egoista,po tym co dla niego zrobilas on tak sie odplaca.Faceci to swinie,no akurat nie wszyscy bo sa wyjatki.Moj byly to nie lepszy jest od Twojego.Dziwie sie sama sobie,ze daje tak soba pomiatac,przeciez moglabym miec kogos lepszego.Zwlaszcza,ze on uwaza sie za nie wiadomo kogo A tak wogole jestem z Grudziadza :)

Gość ewassss
Karolka nie przejmuj się :*

Gość ewassss
Ja też sama się dziwię, że daje soba tak pomiatac, bo on naprawdę piekny ani przystojny nie był, a ja nawet fajna jestem mowiąc nieskromnie, więc to raczej ja nim powinnam tak pomiatac. ale niestety jestem bardzo niesmiala i przez to cieżko mi znaleźć chlopaka, dlatego jak juz znajdę to staram sie jak najdluzej go zatrzymac przy sobie... chcialabym bardzo zeby cos zlego go spotkalo naprawdę, od razu by mi sie lepiej zrobilo :)

Gość ewassss
żeby np. wywalili go z pracy, ale bym byla happy :D

Gość ewassss
albo żeby zepsul mu sie samochod. ostatnio jak mu sie zepsul to wydal kupę kasy na naprawe i mial niezlego dolka, życzę mu żeby znowu mu się auto zepsulo i to jeszcze bardziej, albo najlepiej zeby mial jakąs stłuczkę i mnostwo stresu przez to.

Gość i ja sie dolacze
Ale jestes paskudna heh :) Powiem Ci,ze tez bym sie cieszyla z tego jakby cos mu takiego przydarzylo.Jego slabym punktem jest auto...w sumie raz tez mial stluczke i mial dola bo do szkoly chodzil na lacza (choc daleko to nie ma )Marze tylko o tym,aby zrozumial swoj blad i chcial wrocic a ja bym go olala bo bylabym szczesliwa z innym A swoja droga to tez jestem spokojna i wstydliwa niestety,choc kiedys bylsm bardziej szczerze mowiac

Gość ewassss
Jeszcze napiszę, że ma coś z kolanem, bo go boli jak za dlugo trzyma wyprostowane. I też bym chciala zeby to bylo cos powaznego i go bolalo coraz czesciej i coraz bardziej. I żeby wyłysiał doszczętnie i to jak najszybciej bo juz łysieje mimo, ze jest mlody. Dobrze mu tak, frajerowi jednego :)