Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewassss

ale mi źle

Polecane posty

Gość ewasss
czemu tak uwazasz co? i mozesz mnie jeszcze bardziej nie dolowac i tak juz mi sie zyc nie chce :(

Gość ewasss
nie tylko w zeby, poszlabym od razu po calosci, a wad mial on naprawde duzo i czasem zachowywal sie jak prostak.

Gość tolekbanan
jak czemu ? najpierw piszesz "kurde wiem, ze zachowuję sie jak idiotka ale naprawdę jest mi bardzo żal, ze bylo tak pieknie i bylam taka szczesliwa a teraz nie mam nic, i to wlasciwie bez zadnego powodu, bo przeciez pasujemy do siebie i naprawde moglibysmy byc razem, tylko on wymysla ciagle jakies problemy" a w nastepnym poscie "do 'i ja sie dolacze': kurna u mnie tak samo, ja tez zasluguje na kogos lepszego a plaszcze sie przed tym oblesnym frajerem sama nie wiem czemu i az plakac mi sie chce z tego wszystkiego..." to w koncu pasujecie do siebie, czy to oblesny typ czy jak?

Gość tolekbanan
rozumiem,ze w takim razie liczysz sie z tym ze i tobie ktos kiedys dokopie w twoje slabe punkty? w koncu Sprawielidwy B. juz sie o to postara

Gość i ja sie dolacze
ewass-->>>Tez mam taka nadzieje,ze tak bedzie.I ze bedzie wtedy mnie prosil,abym do niego wrocila.Pragne aby tak bylo,pomarzyc zawsze mozna...Choc zanim tak sie stanie,moze ta zlosc nam przejdzie.Wiem,ze nigdy o nim nie zapomne ale gdy bede o nim myslala,to z taka obojetnoscia

Gość ewasss
Ja nikogo nie skrzywdzilam wiec to co innego ;>

Gość tolekbanan
no jeszcze nie, ale masz zamiar mu wytknac co niektore dziury...:)

Gość ewasss
i ja sie dolacze--->> dzieki ze mnie rozumiesz, fajnie ze znalazlam kogos kto tez przechodzi przez cos tak ciezkiego :( troche mi lepiej, aczkolwiek tez juz do konca zycia o nim nie zapomne, wolalabym zeby moje zycie sie skonczylo juz albo zebym chociaz mogla wymazac go z pamieci, to chyba jednak niemozliwe :(

Gość ewasss
nie wiem czy mam zamiar czy nie, przez ciebie mi sie odechcialo chyba i nic mu nie wytknę, no chyba ze mnie wkurzy jeszcze bardziej.

Gość tolekbanan
Musze troche bronic tych podlych facetow przed wasza swiatobliwoscia.;)

Gość ewasss
nie zaslugują na to :]

Gość i ja sie dolacze
Mi do teraz kazdy mowi,ze do siebie pasujemy,bo jestesmy uparci a ja mu nie popuszcze ani on mi.Ostatnio sama to zrozumialam,do tego sie dobrze dogadujemy i dobrze bawimy sie w swoim towarzystwie (tymbardziej jak sobie wypilismy)Ciagnie nas do siebie,to jest pewne.Moze on sam nie wie,co to jest milosc i to co jest miedzy nami-moze zrozumie to,oby nie bylo wtedy za pozno

Gość ewasss
Najgorsze ze jutro znowu caly dzien bede siedziec w domu i nie bede miala sie gdzie podziac, a on i tak sie pewnie znowu do mnie nie odezwie, czy w ogole kiedys bedzie w moim zyciu normalnie, a nie tak chujowo?

Gość idiotka ale IQ po byku
rany ja nie mogę, czemu my kobiety tak ciągle o tych chłopach. Właśnie wróciłam z przejażdżki do Empiku i powiem Wam, że ciut mi bylo żal, ze znow łążę sama. Ale coż, skoro perły leżą przed wieprzami, i wieprze po perłach depczą to ja tych wieprzy gonić nie będęz😠..jak to się mówi poetycko.

Gość ewasss
Kurna on ma chociaz znajomych, braci, ma gdzie pojsc, jest towarzyska osobą, a ja taka niesmiala nie mam nikogo, tylko jego mialam. I tez super sie bawilam w jego towarzystwie, zwlaszcza po piwie, ale bez tez bylo fajnie. z nikim sie jeszcze tak dobrze nie bawilam jak z nim. I jak mnie przytulal to po prostu czulam milosc, odplywalam cala i bylo mi jak w niebie.

Gość ewasss
I po cholere wspomnialas o tym Empiku? wlasnie bylam tam z nim ostatnio jak przyjechal do mnie. co za los ;( az mi łzy z oczu pociekly, co za wieprz :(

ewasss---> to też tam pojdz się wyperfumować. Ja dziś się 6oma zapachami wypachniłam, z czego 4 były nowe i nie wiem ale humor mi to poprawiło ;)...tam coś muszą dodawać do tych perfum,jakiś narkotyk może;) bo ja tak mam zawsze;) Przeleć się gdzieś jutro to Ci trochę przejdzie ta chandra, bo ruch pomaga na takie coś;)

Gość i ja sie dolacze
ewass-->>>Ja mialam niedawno przyjaciol,przy ktorych zapomnialam o nim-oni wspierali mnie na duchu.Teraz jedynie moge porozmawiac o tym z mama lub z siostra,ale jednak to wstrzymuje to w sobie.Wiadomo,ze jak sie wygada robi sie od razu lzej ale ja juz nie chce im truc.Jeszcze troche i czas do pracy,chociaz przy niej tak o nim nie mysle.Tymbardziej,ze pracuje ze mna fajny chlopak,szkoda tylko ze jest zajety-ale moja kobieca intuicja podpowiada mi,ze tez nie jestem mu oojetna ;)Cud,ze chociaz kogos zauwazylam

Gość ewasss
Nie, w takim stanie lepiej bedzie jak zostane w domu ;)

Gość ewasss
Ja studiuję ale i tak mam malo zajec. A na studiach nikogo fajnego niestety nie ma. poza tym i tak jestem b.niesmiala wiec ciezko mi kogos zagadac albo poderwac. Do nauki dosc sporo ale co z tego jak uczyc mi sie teraz juz zupelnie odechcialo. Chcialam po studiach jechac do niego a teraz jak skoncze nauke to nie wiem co ze soba zrobie, zadnych perspektyw i nic mi sie nie chce :( A teraz idą wakacje, tez mialam do niego jechac, a tak to znowu bede siedziec w domu i miec obnizony nastroj, nawet sloneczna pogoda mi nie pomaga :(

Gość ewasss
sorki ze się tak użalam nad sobą, wytrzymajcie jeszcze trochę i tak zaraz muszę spadac :/

Gość i tak sie dolacze
Nie przejmuj sie.Pamietaj nie jestes sama,razem jest w koncu razniej :) A ile masz lat,jak moge wiedziec.Ja mam 22

siedziałam tam 2 bite godziny:P az się na mnie ochroniarze patrzyli myśląc chba, ze jestem terrorystą...:P :D

Gość tolekbanan
spoko, w kupie razniej

Gość upupup

Gość Rafiella
Tez mam smopoczucie do d... tydzien temu dowiedzialm sie, ze moj ex mnie oszukiwal przez ostatnie 2 miechy. W sumei on o tym nie wie jeszcze, ze ja wiem i zastanwaim sie co zrobic.... mialm z nim pogdac, ale czy to cos da... nieraz mam ochote mu w morde dac, tylko nie wiem czy mi ulzy. Teraz aktualnie mam w sobie 2 sprzeczne uczucia...

Gość i ja sie dolacze
rafiella-->>>Doskonale Ciebie rozumiem,bo bylam w podobnej sytuacji.Gdy bylismy jeszcze razem przyjechala do mnie jego byla i powiedziala,ze mnie oszukiwal itd no i zadzwonilam z jej telefonu i zaczelam go wyzywac.Chcialam zrobic to jak sie spotkamy ale nie potrafilam wytrzymac,taka bylam wsciekla.Chcialabym widziec wtedy jego mine jak uslyszal moj glos heh

Gość Rafiella
JA sie z nim mam zamiar spotkac, tylko jak mu wszystko wygarne to juz na pewno nigdy normalnie nie pogadamy, a nie chcialbym zrywac kontaktu:( Jednak w sumie moze to i lepiej bo juz i tak nigdy mu nie zaufam... boli mnie fakt, ze robil z sibie ofiare!! Gdy ja sie martwilam o neigo to on w tym momencie swietnie sie bawil.