Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaradna mama

Siedzę w domu z dzieckiem i zarabiam

Polecane posty

Gość dobrze sytuowana
ano widzisz, mamo trójeczki, tu właśnie jest ta różnica. Trzeba wyrabiać w Polsce jakieś normy, ileś tego kupować, a wiadomo, ze jak jest wydajne, to nie będziesz kupować co 5 minut. Tu jest pies pogrzebany. Mało tego, to jeszcze jak na polskie płace, to te produkty sa bardzo drogie. Nie wiem, czy tu zdołałabym kogokolwiek przekonać do zakupu slipów męskich za 150zł :) Albo kosmetyków Artistry, króte kosztują majątek ( są tego warte, ale co z tego? ) Poza Polską to wygląda inaczej i dlatego tak sie to rozwija i tylu ludzi zbija na tym majątek. Ja też tego w Polsce nie robię. mam wykupioną umowę, ale chyba tylko dla picu :) Tu jest po prostu zły system premiowania itd. I jeszcze coś.... jakoś nie mogę się oprzeć wrażeniu, że w Polsce jakość tych produktów jest jakby inna.... Nie chcę szkalować, ale... nie wiem. Może to wina polskiej wody w kranach, że proszek do prania nie wydaje się tu taki dobry, jak za granicą? To samo z płynem do zmywania i... długo by jeszcze wymieniać. A za takie pieniądze oczekuje się przecież naprawdę dobrej jakości, czyż nie?

Prawda jest taka, że u nas są inne normy dla produktów. Dlatego długo jeszcze będzie \"dobre bo niemieckie\";) Jak mam kupić OMO czy Vizir w markecie wolę niemiecki w kartonie na targu. Niby to samo, ale bez porównania jakość prania. Zwykła niemiecka pasta za 3 zeta jest lepsza niż nasze firmówki..temat rzeka;)

Gość zaradna mama
Chodzi właśnie o Calivite. Rewelacyjne preparaty. Sama teraz czekam na plastry detoksykujące organizm. To absolutna nowość. Niestety nie ma ich jeszcze i nie znam ceny. Przed chwilą wyszła ode mnie kolezanka, która jest w ciąży. Przyjmuje wlaśnie New Life- 120 tabletek - 47 zł. Jest tam wszystko czego przyszla mama potrzebuje, łącznie z kwasem foliowym.

Gość ZADOWOLONA Z ZYCIA
POWIEM TAK JESTEM MAMĄ CUDOWNEGO SYNKA MA 4 LATA PRACUJE NA WŁASNYRACHUNEK JESTEM AGENTEM AMPLICO AIG LIFE PRACUJE JUZ W TEJ FIRMIE 3 LATA I JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z KILKU POWODÓW 1 JESTEM Z SYNEM KIEDY CHCE NIE MUSZE PROSIC O ZWOLNIENIE KIEDY MNIE POTRZEBUJE 2 MAM POCZUCIE NIEZALEŻNOŚCI FINANSOWEJ 3 JESTEM SAMA SOBIE SZEFEM NIKT MNIE NIE POPEDZA ANI DO NICZEGONIE ZMUSZA POLECAM

Gość zaradna mama
No i o to chodzi. Nie chce miec ciągłego poczucia winy wobec dziecka, że wciąż nie mam dla niego czasu. A do czasu ciąży pracowałam bardzo dużo. Nie chcę też być całkowicie uzależniona finansowo od męża. Chce mieć własne pieniądze chociażby na ciuchy. No niestety kobiety w naszym kraju nie mają lekko. Muszą być w polni dyspozycyjne w pracy, byc super mamami i jeszcze super żonami. Jak zajmą się bardziej pracą- ucierpi dziecko i dom. Jak domem- ucierpi praca.

Gość ufliczek
dobra zaradna mamusiu, podzieliłaś się , pochwaliłas i spadaj, bo słabo się od takich naciągaczek jak ty robi. chrom brałaś za 39 zł? Chrom w aptece jest o wiele tańszy, a przyjmowanie go w nadmiarze szkodzi. Na rozum też tam cos sprzedajesz? Bo chyba jeszcze nie próbowałaś?

ufliczek... ty też chyba nie brałaś... a powinnaś.

Gość ufliczek
Shalla sama sobie weź, a ty co sprzedajesz? do żadnego gówna się nie przekonam.

Gość kupisz go
shalla ale ty durna jestes jeszce nie spotkałam sie na tym forum z twoim postemw ktorym byc kogos nie obraziła kr meci cie to?

oj dziewczyny, po ile wy lat macie? Mam wrażenie, że te nastoletnie mamy, które mają swoje topiki o głowę biją was w dojrzałości. Niczego nie sprzedaję. Nie muszę. A ty, droga przedmówczyni - za mało czytasz :) Ale to teraz plaga wśród młodocianych :) Tylko DVD i komputery, a czytanie, to już nie bardzo :)

Gość prosze o info
prosze o info na maila marcela24@wp.pl

Gość ufliczek
shalla a ty może taka oczytana jestes. " oo, jak widzę te niedojrzałe ....sratatata." poczytaj sie kretynko.

Gość zaradna mama
Oj mamy, nie takiej dyskusji sie spodziewalam. Dowalajcie sobie, ja w to nie wchodze. Ja sie cieszę, ze znalazlam sposob na dorobienie i mam satysfakcję. Bo codziennie mam jakies zamowienia i ludzie mi dziękuja. Chociazby dzisiaj- mama atopika skierowana przeze mnie do homeopaty, ktory zapisal jej suplementy Calivity. Powiedziala, ze jej corka dawno nie miala tak fantastycznej skory. Wreszcie nie ma strupow, wreszcie sie nie drapie. I wreszcie nie wydaje kupy kasy w aptece na Zyrteki i inne g... Klienci zadowoleni a ja mam pieniazki na np jakis nowy ciuch. A wy sobie dowalajcie

Gość słyszałam o tym preparacie
Calivita - drogie świństwo, jeden z tych specyfików działających "na wszystko", czyli - do niczego :o szkoda że niektórzy dają się na to naciągać :o jeden znajomy jest w sieci dystrybucji, karmi tym swoją rodzinę, próbował mi nawet wmówić, że to pomaga na... udar mózgu :o :o :o brak słów...

Gość droga zaradna mamo
ależ zarabiaj jak ci się tylko podoba nie wtym rzecz ludzie tutaj nie maja pretensji o to co ty robisz czytaj uważnie ale ty przy okazji tego że powiedziałaś nam co robisz to w każdej twojej wypowiedzi zawarłaś cały opis tego jak ktoś coś kupił i jak mu po tym było dobrze opisałaś co sprzedajesz i na to dana rzecz pomaga wiec ZAPRZECZ jeżeli nie jest tak że REKLAMUJESZ tu swoje produkty i nie krytykuj nie nazywaj gównem leków z apteki bo wiele z tych leków naprawdę pomaga. Ja nie przeczę że to co ty sprzedajesz też pomaga ale na litość boską .... Generalnie ja mam zasadę nie kupuje nic w firmach podobnych do twojej, nie kupuje w Avonie nie kupuje w Oriflame ale jeżeli ta praca daje ci satysfakcję jeżeli dobrze zarobisz jeżeli masz zadowolonych stałych klientów to ja Ci baardzo gratuluje ale broń boże nie zazdroszcze BO JA TAKIEGO SPOSOBU SPRZEDAWANIA I TAKICH SUPLEMENTÓW NIE UZNAJE I MAM DO TEGO PRAWO !!!!

Gość droga zaradna mamo
poza tym pracuje w noramalnej pracy po osiem godzin też nie jestem niezależna od męża jak to nazywasz chociaż my łączymy oba zarobki razem i nikt od nikogo nie jest zależny moje dziecko jest zadbane szczęśliwe aa i jeszcze jedno przysięgnij z ręką na sercu ze miałaś tylko samych zadowolonych klientów musiał ale to MUSIAŁ !!!! się zdarzyc taki który wrócił niezadowolony bo w polskiej rzeczywistości nie jest tak różowo jak to opisujesz zawsze są niezadowoleni koniec i kropka