Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ange27

brakuje mi męskiego towarzystwa.

Polecane posty

poznałam niedawno fajnego chłopaka, jest bardzo miły, zyczliwy i spokojny. coś ciągnie mnie do niego, jestesmy tylko na cześć, a ja mam ochotę bliżej go poznać , nie mam na mysli żeby go poderwać , tylko chciałabym go poznać bo ma cos ciekawego w sobie , nie umiem tego opisać. jak mam to zrobić?????????????????? zawsze miałam fajnych kolegów, ale odkąd jestem w stałym związku przez mojego zaborczego faceta zerwałam kontakt ze swoimi kolegami. A brakuje mi tego. czasami wolę pogadac z facetem niż z kolezankami. poradżcie coć????!!!!!

Gość fdfdfdfdfdf
ciesz sie ze masz faceta ja kupuje wibratory :O

Gość zamień wibrator
na model naturalny

Gość fdfdfdfdfdf
jak? podeslij mi jakiegos wolnego fajnego faceta

facet facetem, ale czasami jest dobrze pogadać z chłopakiem który nie jest np. naszym facetem.

Gość zamień wibrator
sam jestem facetem

macie jakies madre pomysły na moje pytanie??? please

Gość fdfdfdfdfdf
to fajnie, boje sie ze jak w koncu poznam fajnego to rzuce mu sie do rozporka i tyle bedzie z tego :O:O:O:O porazka do autorki, smilo gadaj z kumplem, skoro cie ciekawi, ale z tego co wiem (autopsji) to cos wiecej niz przyjazn, chyba od tego sie zaczyna, od ciekawosci, ale skoro twoj facet nie potrafi byc dla Ciebie tym kim chcesz zeby byl, jego strata. Tylko jak juz bedziesz cos sciemniac, to skoncz jeden zwiazek i zacznij drugi, nie badz hipokrytka, zwodząc ich obu. A jesli to tylko kumpelstwo, to tym lepiej, twoj facet bedzie zazdrosny i bedzie bardziej o ciebie zabiegal, dbal, przypomni sobie ze ma wspaniala dziewczyne ktora nie tylko on chce mieć. Dobrze to chyba zrobi zwiazkowi. A i ty bedziesz szczesliwsza, skoro brak ci kolegow. same plusy.

w koncu inteligentna odpowiedź, ale czy możesz mi podpowiedziec jak wogóle zagadć do tego chłopaka? ja nie mam zadnych pomysłów.

Gość zamień wibrator
nie rzucisz się do rozporka bo nie jesteś aż taka zdesperowana

sproboj sie spotkac z ze sowimi facetem i pszyjaciemlem zeby masz zrzomial ze to nie romans tylko znajomosc i ze nic wiecej was nie laczy narazie