Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawski..

Dziewczyny, czy wielkośc penisa ma znaczenie ?

Polecane posty

Gość ciekawski..

Pytanie jak w temacie :)

Gość o matko jedyna
w pewnym sensie tak, bo jak wszędzie przesada nie wskazana. Ani za mały nie może być ani za duży. Srednia krajowa to 15-17

Gość jesli juz o sredniej mowa
to 14 cm:P, już nie zawyżajcie:D

Gość ciekawski..
Pytam, bo czesto mowicie, ze nie ma zadnego znaczenia. No a prawda jednak jest inna

Gość a poza tym temat do kasacji
:D

Gość o matko jedyna
do-------------jesli juz o sredniej mowa No już się tak nie pocieszaj. We wszystkich badaniach jest 15-17

Gość do o matko jedyna
to pokaz gdzie tak wyczytalaś???:P

Gość bli ble blu
W centymetrach to te 13 do 15 cm wystarczy... Glownie liczy sie grubosc, no ale to tez bez przesady :P

Gość do o matko jedyna
zauważ że te badania co podajesz to były robione na podstawie ankiety:D, a większość lubi przesadzać:D Te wyniki co podajesz są mało wiarygodne.Badania przeprowadzane niby przez badających podają wynik 13,5-14 cm a na tej stronie pisze 14,7cm:P

Gość o matko jedyna
nie mogę teraz znależć artykułu Izdebskiego i Lwa Starowicza. Tam były najświeższe badania

Gość do o matko jedyna
z tej strony co podałaś wynika ze 40% ma do 13 cm:P

Gość o matko jedyna
nie złość się tak, bo to tylko wy macie kompleksy :-) Osobiście uważam, że jak figlarny, to i nie musi być duży. Bo to nie od wielkości kobiecie jest dobrze... Fakt, że jak jakiś mikroskopijny, to może byc problem

Gość do o matko jedyna
dobra:P, a tak w ogóle to denny i nudny temat:D, nie prowadzący do niczego;)

Gość o matko jedyna
no właśnie :-) Miłego dnia życzę

Gość ciekawski..
jak my mamy na punkcie wielkosci, dlugosci tak Wy macie na punkcie wagi czy rozmiaru biustu :P

Gość bli ble blu
nie mam komnpleksow na ten temat :P pasuje mi moj biust i waga :P

Gość o matko jedyna
i też do niczego to nie prowadzi :-) A jeśli chodzi o biust, to wam się podoba duży a nie nam. Przynajmniej tak sądzę

Gość ciekawski..
wiec my tak samo nie mamy na punkie wielkosci penisa ;PP :P

Gość ciekawski..
Zaleznie od faceta ;) "ja jestem punk w ramach walki z wszelkimi schematami wole laski z malymi cyckami" :P

długosc nie jest az tak wazna jak objetosc.. duza czesc kobiet poprostu nie czuje penisa w sobie gdyz sa cienkie jak tu keidys ktos ladnie powiedzial \" kije od szczotek\" taka objetosc jest zdecydowania za mala i wtedy dziewczyny ich nie czuja w sobie.. dlugosc tez jest wazna bo przeciez nie moze meic 10 cm .. ale za dlugi tez zle bo wtedy boli

Gość promyczek20
Jak mozna nie czuc penisa jak czujesz w pochwie swoj wskazujacy palec.

Gość bli ble blu
a tampon czujesz w sobie?

tamponów przeciez nie czuć :) oj widze panowie ze naprawde brakuje wam edukacji... gdyby kobiety czuły tampony to by ich nie uzywały bo to nie bylo strasznie niewygodne

Gość bli ble blu
Ola.. To napisala dziewczyna o tym tamponie i miala byc to aluzja do palca wskazujacego... Chodzi tu o to, ze zbyt cienkiego peniska mozna w sobie nie czuc, chyba ze tylko przy wejsciu do pochwy... ewentualnie jakas dobra pozycja.. Mialam raz jednego faceta z malym i cienkim... Bylo do dupy. Jak sie troche podniecilam to nie czulam go.

aha to sorki :) myslalam ze facet :) ale masz racje jak facet ma za chudego to go nei czuc to normlane ze kobieta jak jest podniecona to jest mokra i im bardziej podneicona tymbardziej morka.. a wtedy juz tych cienkich kutafonikow nie czuc hahaah mi sie wydaje ze ci z cienkimi to nigdy kobiety nie znajdą... bo nawet jak facet ma krotkiego ale objetosciowo natura go odbarzyla to zadowloli kobiete a taki z ciniutkimkabanosem to nie da rady.. a kobiety jednak chca byc zadowolone i na dluzsza mete z takim nie bda nawet jesli go kochają..

Gość bli ble blu
Mam po prostu zle wspomnienia... Uwazam, ze wielkosc ma w pewnym sensie znaczenie :) A jelsi ktos powie mi, ze potrafi doprowadzic sie palcem do orgazmu, to oczywiscie.. Jest to mozliwe, bo wiadomo gdzie i pod jakim kontem sie dotykac.. Ale seksik, to ma byc seksik i ma trwac te 20 minut.. Doprowadzanie palcem trwa 5 :P

Gość dfddf
17 to srednia krajowa? Chyba tyle maja najwieksze penisy .20 cm to ma chyba jeden na 50 osobnikow. Srednia to okolo 14,5 -15 cm

Gość big cyc i mokra ci..
14,5? to jakie malenstwo u chlopczyka z podstawowki chyba... idealny to 17 .. 20 to przesada bo to moze bolec przy na przyklad pozycji od tyłu ja mam male doswiadczenie ale zaden ni emial 14 czy 15