Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bonobo

dlaczego trzeba to akceptowac?

Polecane posty

Gość bonobo

dlaczego kobieta ma zaakceptowac wszystko to co robil jej facet z innymi kobietami w przeszlosci? dlaczego mamy wierzyc w usprawiedliwienia ze byl mlody i glupi? dlaczego jesli nie odpowiada mi to ze w ieku od 16 do 20 lat lizal wiecej cipoek niz male dziecko lizakow chupachups uwazane jest za dziwne? dlaczego mam zaakceptowac to ze jego lapy macaly wiele dziewczyn? dlaczego faceci sami nie rozumieja i nie akceptuja takiego zachowania u dziewczyn??!!!a od nas wymagaja!!!!!dlaczego trzeba udawac zadowolona z bycia z facetem bo on stwierdzil ze dorosl i tak bylo kiedys?:( dlaczego oni pomimo swoich mlodzienczych ekscesow uwazaja sie za porzadnych????? wole byc chyba sama...:(

Gość bo są egoistycznymi skurwielam

Gość bonobo
no wlasnie

Gość marcus
bonobo .... lomajgat :o a gdzie ty ich znajdujesz? na wiejskiej dyskotece w pcimiu dolnym? :o a mzoe na taich zaslugojesz?

Gość andrzej 27
a dlaczego mamy akceptować to, że wasza waga rośnie wprost proporcjonalnie do wieku?

Gość kunegund
a z kobietami jest zupelnie odwrotnie, jesli juz przelizala kilka lizakow to na prawiczka nawet nie spojrzy, a jak ten prawiczek ma 27 lat to najlepiej niech sie od razu powiesi

Gość mała_e
przecież nie musisz tego akceptować - to nie jest od górnie narzucone, że musisz... Co więcej - jeżeli facet jest przyzwyczjony do lizania coraz to nowej c* to raczej mało prawdopodbne, żeby na Twojej zakończył swoją erotyczną \"działalność: :) Pozdrowienia:)

Gość
bonobo a Ty jestes idealem pod kazdym wzgledem?

Gość wcale nie trzeba
Przymusu nie ma, a wybiersz tego, którego chcesz sama. Przeciez to nie średniowiecze

amajgad, nie chcesz akceptować, nie musisz, nikt nikogo do niczego nie zmusza. Nawet w IV RP jest wolność wyboru :)

Gość imogena
Kurczę, strasznie dużo tych pytań!!! Nie znam chyba odpowiedzi, ale postaram się coś wywnioskować...;) dlaczego kobieta ma zaakceptowac wszystko to co robil jej facet z innymi kobietami w przeszlosci? BO FACET JEST POTĘGĄ I BASTA! JEMU WOLNO WIĘCEJ NIŻ BABIE...;) dlaczego mamy wierzyc w usprawiedliwienia ze byl mlody i glupi? BO KOBIETA MUSI WIERZYĆ W MĘSKIE KŁAMSTWA! dlaczego jesli nie odpowiada mi to ze w ieku od 16 do 20 lat lizal wiecej cipoek niz male dziecko lizakow chupachups uwazane jest za dziwne? BO TO, ŻE NIE ODPOWIADA CI TAKA SYTUACJA JEST DZIWNE... PRZECIEŻ FACET MUSI TRENOWAĆ JĘZYK, NIE TYLKO PODCZAS POCAŁUNKÓW... dlaczego faceci sami nie rozumieja i nie akceptuja takiego zachowania u dziewczyn??!!!a od nas wymagaja!!!!! BO MAJĄ TAKIE NIEPISANE PRAWO I NIC NA TO NIE PORADZISZ... dlaczego trzeba udawac zadowolona z bycia z facetem bo on stwierdzil ze dorosl i tak bylo kiedys? BO JEŚLI KOBIETA NIE UDAJE, MĘSKIE EGO CIERPI I TO BARDZO... dlaczego oni pomimo swoich mlodzienczych ekscesow uwazaja sie za porzadnych????? FACECI MAJĄ SZCZEGÓLNE PRZYWILEJE Z RACJI POSIADANIA PENISA, CZYLI ICH CENTRALNEGO OŚRODKA NERWOWEGO... wole byc chyba sama... SŁUSZNA KONKLUZJA;)

Gość bonobo
nie umiem tego zrozumiec....dlaczego oni zawsze znajda na swoje zachowanie wytlumaczenie? przeciez to chore...kocham mojego faceta jest cudownym czlowiekiem i chlopakiem ale swiadomosc tego co robil w przeszlosci ile dziewczyn macal ile calowal nie tylko w usta sprawia ze oddala sie ode mnie obraz stworzenia z nim rodziny...:( nie umiem i nawet nie chce tego zaakceptowac...juz widze jak odpowiada naszemu dziecku na pytanie" tato, a miales jakas dziewcyne przed mama?" tak synku, 100, ale tylko dawalem im buzi w pip** to nie to samo brrrr:(

Gość nie nie nie nie nie
autorko !! strzał w 10 !! mnie to zawsze męczy z iloma spał i ile lizał :o

Gość croll
dobra juz wiadomo, autorka jest na poziomie tego swojego chlopaka, wiec nie widze dalszej dyskusji.

Gość bonobo
:// pewnie ze nie musze akceptowac!!! ale ile dziewczyn musi mimochodem bo nie maja swiadomosci co ich koichany misio robil wczesniej bo im po prostu o tym nie powiedzial!!! pewnie ze nie jestem idealem ale nie mam bogatej erotycznej przeszlosci zebym sie musiala tego teraz wstydzic...

Gość wcale nie trzeba
a po jakiego diabła wypytywać na wstępie o cały życiorys? Do czego to potrzebne. Najpierw wypytujesz a potem dramat. Powie prawdę - źle, zatai coś - źle. Lepiej nie pytać, bo ciekawość to pierwszy stopień do piekła. A co było przed tobą to było. Nieczego twoje pytania nie zmienią. Co najwyżej zarządaj badania na AIDS i tyle. Reszta nie powinna cię obchodzić

Gość nie nie nie nie nie
jak niedawno moj facet był tam na dole to w trakcie nie wiedzeić czemu przeszło mi przez mysl ze jeszcze 2 miesiace temu robil to innej i się przy tym podniecał :o odechciewa mi sie wszytskiego w takich chwilach :o

Gość bonobo
croll--a ty na jakimjestes poziomie? chyba poza:/

Gość croll
ja bym nigdy sie nie zwiazal z taka dyskotekowa panienka co to, co weekend byla z innym w krzakach, troche szacunku do siebie dziewczyno. ale tobie, tak naprawde to nie przeszkadza widocznie, skoro sie z takim zwiazalas.

Gość bonobo
wcale nie trzeba> czasem ludzie sami o tym mowia....nie trzeba pytac, albo wychodza takie rzeczy przez przyupadek:/ nie nie nie>>> to musialo byc paskudne uczucioe:(

Gość nie nie nie nie nie
bonboo --> zawsze mnie meczyl ten fakt ile mial dzeiwczyn ile całował ile lizła ile piescił itd :o wiem.ze to moze głupie ale ehhhhh nie daje mi to spokoju choć dzis juz jestem starą babą bo mam 22 lata :o

Gość bonobo
croll>> a poczym poznasz ze co weekend byla w krzakach z innym? po rozowej spodniczce? kobiety moga byc dziwkami i puszczac sie w dyskretnych misjscach, faceci tez...nikt nie ma tego wypisanego na twarzy

Gość bonobo
nie nie nie>>tez mnie czasem to zastanawia...

Niestety teza zawarta w pytaniu jest błędna. Nie trzeba tego akceptować. Wybierasz faceta nie tylko z jego teraźniejszością ale też przeszłością i w pewnym sensie przyszłością. Nie podoba Ci się że kosił panienki jak zboże? Tego już nie zmienisz i albo bierzesz go z dobrodziejstwem inwentarza albo dziękuję. A swoją drogą bardzo ciekawa jest interpretacja takiego zachowania kobiet przedstawiana przez socjobiologię.

Otóż kobiety wpadają w takie zapętlenie, schizofrenię. Facet który ma powodzenie u kobiet jest postrzegany przez inne kobiety jako atrakcyjny i warty zainteresowania. Myślą one tak jeżeli inne się nim interesują to musi być niezły i wszystkie jak te stado baranów lgną do faceta. A on skoro ma mnóstwo okazji nie będzie przecież żył w związku monogamicznym przecież \"kobieta chce mieć ładne dzieci a facet chce mieć dużo dzieci\" i tak kobiety z jednej strony pociąga że facet ma powodzenie a z drugiej chciały by żeby był monogamiczny.To se ne da.

Gość debilkii
nie idiotko autorko, faceci ktorzy wylizali wiecej doop jak lizakow akceptuja podobnie myslace kobiety dajace dziupli kazdemu na dyskotece i majace +50 partnerow seksualnych. to porzadni faceci ktorzy mieli malo kobiet (0 przygodnego seksu) nie akceptuja szmat. podobnie w 2 strone, prawdziwe kobiety nie chca wiazac sie z "casanova", natomiast dziffki wybiora jakprzystoniejszego faceta co wyruchal wiecej kobiet niz ty masz wlosow na nogach. ja sam jestem porzadnym facetem, mialem tyle kobiety ile zwiazkow (3 w wieku 27lat), zawsze laczylo mnie jakies uczucie i nigdy nie zalezalo mi tylko na seksie. wiazalem sie z podobnie myslacymi koibetami, a szmatom ktore na mnie lecialy mowilem "nie dla psa kielbasa". moze to narcystycznie za brzmi ale uwazam sie za zbyt porzadnego faceta dla szmat.

Gość bonobo
zycie po zyciu>>> jednak bede sie troche upierala ze chcac niechcac czasem trzeba to zaakceptowac...wiadomo ze nikt nie przyznaje sie od razu do swoich poczynan, faceci sie po prostu tego boja, takie rzeczy wychodza po czasie, nawet po latach, porzadny maz nagle ma przyplyw szczerosci i mowi zonie ze jak byl mlody sypial z przydroznymi dziwkami albo bawil sie w sex grupowy z kolezankami:/ jaki musi byc szok kobiety ,ktora cos takiego slyszy...jest z nim przeciez juz dlugo, wiadomo co bylo a nie jest...itd ale przeciez ona musi z tym zyc, nie zakonczy przeciez zwiazku z kims kogo kocha od wielu lat...ale uczucie ze sie juz o tym wie napewno nie poprawia relacji w zwiazku

Gość bonobo
debilki>>> nie obrazaj mnie kretynie wyzywajac od idiotki...poza tym ja nie pisalam o ruchaniu idioto!!! czytaj calowanie macanie itd!!!!!!!

Gość heartstopper
ale z drugiej strony, przeciez jest tak w zyciu, ze nie kazdy pierwszy zwiazek jest ostatnim i czlowiek szuka, zanim trafi. czy to znaczy, ze dla Ciebie facet, ktory nie jest z pierwsza dziewczyna do konca zycia jest gorszy? a Ty sama mialas tylko jednego do tej pory? przeciez to naturalne, ze kiedy jest sie z kims w zwiazku nie ucieka sie od fizycznosci, wiec jesli zwiazkow bylo wiecej, to i wiecej ludzi sie, jak to ujelas, obmacywalo...

Gość nie widze problemu
Nie odpowiada Ci faceta podejscie = nie wiazesz sie z nim. Gdzie tu jest w ogole jakis problem, bo zadnego nie widze?