Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żałuję bardzo

Zdradziłam mojego chłopaka

Polecane posty

no to gratuluje idiocie sie udało a Wam sie dziwie. on będzie sie poszywał pode mnie , Wy sie będziecie wywnętrzniać a on sie bedzie śmiał FAJNIE

czy tu sie jeszcze można gdzieś odezwać? bo chodze sobie po tematach i to już trzeci kłótkiwy topic a założony temat jest ciekawy

Gość no dobra juz nie bede

aisa witamy o ile nie jestes kasia2626 ;) asia-- Ty też masz taki problem?

chca wywalic kasie 2626(podszywacza) bo podszywa sie pode mnie i sieje zamet a mnie to drazni :( ale juz nie bede zwracala na niego uwagi i bede grzeczna nie wywalajcie mnie...

nie jestem zadna kasia i nie wiem o co chodzia a co do zdrady to też to zrobiłam i sie niestety przyznałam i to był mój błąd. bo moj chłopak nie chciał mnie już znać. troche mu sie nie dziwie

ja tu nic nie chce mówić ale przeczytałam to co było wcześniej a tymi dwima kasiami ale ta KASIA2626 to jakaś czy tam jakiś podszywacz bo na początku to właśnie ta osoba pisze głupoty i sie wyraża a nie ta druga KASIA 2626 wyba wygoniłyście niewłaściwą osobe bo jej tu już nie widać. to tak na marginesie

może jeszcze wróci, to była dość uparta dziewczyna :) asia a Ciebie co skłoniło do zdrady? i napisz coświęcej o sobie, swoim byłym związku i o tej zdradzie:czemu?jak? itp.

bo mi sie facet spodobał . był taki słodki .a czemu uparta ?? wygonołyście to nie wróci

nie poddawala sie podszywaczowi spodobal? i? od razu do łóżka czy jak?

nie nie odrazu. własciwie to on mnie pierwszy wypatrzył ja szłam chodnikiem. później następnego dnia też mnie widział zaczepił mnie dopiero 4 dnia. szukał mnie i znalazł zaprosiłmnie na kawe. już samo to mnie oczarowało ze tak mu zależało

a ile chodziłaś z byłym i czemu mu powiedziałaś? miłaś zamiar być z tym 2?

tak jestem coś taka niecierpliwa :) oprucz forum robie coś jeszcze przy kompie.

dobra dobra :-)) nie mam być zamiaru z nr 2 a z 1 chciałam być szczera powiedzieć przyznać się zmyć winy i z nr 2 zakończyć ale wyszło inaczej