Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żałuję bardzo

Zdradziłam mojego chłopaka

Polecane posty

asiaasia---nie znasz sie na zartach ;) tu zawsze byli podszywacze jak tam zwiazek z 2 rozwija sie?

nic straconego, jokos teraz nikt się nie podszywa....

ciekawa-- skoro tylko my jestesmy to o czym poklikamy? ;)

wcale nie ciągle, ostatnio jakieś 2 miesiące temu no i nie jest to tak chop siup, już pisałem że najpierw gadamy dużo gadamy lub klikamy a później umawiamy się na spotkanie i jak coś zaiskrzy to się kochamy

a co mna kieruje? chyba to że uwielbiam kobiety, będąc z kochanką tylko dla niej istnieje i calkowicie się jej oddaje, bedąc z dziewczyna jest tak samo... może jakiś dziwny jestem ale po sexie z kochanka mam dużo większą ochote na dlugi sex z dziewczyna i wtedy jest cudnie.

no jakoś nie moge byćwierny choć chce z nią być na zawsze... facet po prostu potrzebuje odmiany od czasu do czasu... i to jak dla mnie jest lekarstwem na mój związek. Po sexie z inna jestem o wiele czulszy dla mojej dziewczyny.

ale ona wie o moich wystepkach jak jeszcze nie bylem z nia (że miałem wiele kobiet) i teraz też czasem żartujemy razem na te tematy. Gdyby ona miała kochanke kobiete nie miałbym nic przeciwko temu i wcale nie musiałbym uczestniczyć w ich igraszkach, wystarczyło by mi że opowie mi wszystko ze szczegółami po wszystkim.

no to już się wyjaśniło z podszywaczami widzę... anka z dwoma podkreślnikami to był podszyw, żałuję zaczerniona i żałuję prawdziwa czarna :( eh... czemu ludzie są tacy podli...? do ciekawej... ja to w ogóle chciałabym z Tobą pogadać... ale tu już się nie da... ja wrócę z uczelni to się odezwę... albo nowy topik albo tu sie zrobi spokój... ale to popołudniu

Gość 23456789
up up odrodz sie!!1