Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zulkaZZZ

plamienie po stosunku

Polecane posty

Gość zulkaZZZ

Podczas stosunku czułam ból. Nie jakiś intensywny, raczej delikatnie znośny. Po wszystkim zauważyłam krwawe plamienie. Nie wiem co to może być. Może ktoś mial cos podobnego? Przez 2 dni wczesniej bolały mnie jajniki, ale zignorowałam to bo myslalam że jest to powiązane z owulacją...

Gość amelia81
podczas stosunku mogło dojść do otarć, stąt ten ból i plamienie. Czy było to tylko ostatnim razem czy pojawiało się wcześniej?

Gość gosnoza
hmmm.....może być po stosunku, ale jakby krwawienie się utrzymywło przez kilka dni to radzę wizytę u doktora.

Gość zulkaZZZ
To był pierwszy raz. Przez cały dzień po tym miałam taką różowawą wydzielinę, ale potem wszystko było ok. Teraz nic nie odczuwam.

Gość zulkaZZZ
Pierwszy raz kiedy krwawiło, nie mój pierwszy raz wogóle. Przeczytałam moj post i poczułam, że musze sprostować :D

Ja plamienia i lekki ból podczas stosunku miałam kiedy okazało się ze jestes posiadaczką nadżerki ;/ Odczuwałam wtedy lekkie ukłucia w dole brzucha, a potem zdarzały się własnie plamienia...

najlepiej biegnij szybciutko do lekarza, zbada Cię i bedziesz wiedziala co jest przyczyną plamienia tak jak napisala saraaa84 przyczyną plamienia może być nadżerka ,plamienie po stosunku może wystąpić lecz nie musi , nie jest to regulą, a bol ktory opisalaś może byc spowodowany stanem zapalnym ktory często towarzyszy nadżerce

Gość amelia81
Kochaniutka muszę z przykrością potwierdzić słowa moich poprzedniczek, że może to być (ale wcale nie musi)nadżerka! Wizyta u gin. będzie w tym przypadku najlepszym wyjściem.

Pewnie. Po co sie martwic, stresowac i rozmyslac... Lekarz zbada i powie co jest przyczyna. A jesli mialo to by byc zapalenie czy nadzerka, to im wczesniej tym lepiej. Pozdrawiam! :)