Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kolejna ona

spóźniający się okres- proszę o pomoc

Polecane posty

Gość Kolejna ona

Witam Mam taki problem że spóxnia mi sie okres juz 6 dni . Przez ten czas robiłam dwa testy ciążowe - jeden 2 dni po spodziewanym terminie miesiączki drugi 5 dni po oba negatywne. od jakiś 5 dni mierzę temperature na początku temperatura była 36,7 teraz od 3 dni spadła do 36,3. Dzień po spodziewnym terminie myślałam ze dostane okres a mianowicie pojawiła mi sie krew z takim skrzepem ale było tego nie wiele a poxniej to juz miałam tylko sluz ciagnący się prawie jak płodny nie wiem juz sama co mam o tym wszystkim myśleć . Na poczatku myslałam ze jestem w ciąży bo taka mozliwośc istaniała ale dwa testy dwóch różnych firm chyba sie nie mogły mylić no i pozatym ta temperatura niska chyba zbyt niska na ciążę. Kobietki co o tym myslicie?

Gość amelia81
Kochana w ciąży nie jesteś!Myślę, że by już wyszła w testach. Być może związane jest to ze stresem, który Ci towarzyszy. Nie martw się!

1. Może to być plamienie/krwawienie owulacyjne2. Jeśli owulację powierdziłaś temperaturem i śuzem (mierzysz i badasz się od początku cyklu), to okres dostaniesz do max 2 dni.

Rozwinięcie:temperaturem = temperaturą :)Ad.2.Jeśli owulacja została potwierdzona temperaturą i śluzem ok 10-14 dni temuJeśli masz - to wrzuć tu rozpiskę swoich tempek oraz napisz: o ktrej mierzysz, czy zawsze o tej samej, zaraz po przebudzeniu i przed wstaniem z łóżka, czy mierzysz w 1 z 3 miejsc (oralnie, waginalnie, analnie).

Gość Kolejna ona
Okres dostałam dzieki dziewczyny :)