Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ku-mać

kobiety---samotne matki bez mezów

Polecane posty

mam kolezanke ktora jest samotna matka, chodzi na spacery z dzieckiem i ciagnie ze soba ten wózek wszedzie , nie mowiłam jej tego ale dla mnie to smieszny dosłownie widok, jak nie ma z kim dziecka zostawic to musi go brac ze soba niezaleznie czy tego chce czy nie. biedaczka łazi z tym wózkim po wsi jak by jej przyrósł do nogi....pcha go jak by to był był jej dramat zyciowy....a tak maz zawsze mogły wyjsc mogłaby go z nim zostawic, ale nie zawsze jest tak pieknie

Nie bardzo rozumiem, o co Ci chodzi. Ma to dziecko przywiązać do drzewa za nogę, jak idzie cos załatwiać, czy co? Wtedy by Cię to tak nie bawiło? \"Kula u nogi\"... Wiesz co? Ty lepiej nie ryzykuj bycia matką, bo jak Ci się coś nie powiedzie, to będziesz przedstawiała śmieszny widok.

To chyba Ty masz problem, nie koleżanka :o Nie widzę nic śmiesznego w widoku matki z wózkiem. Dziwne podejście :o Zostawił ją facet to co? ma dziecko oddać do domu dziecka, żeby nie psuć wizerunku wsi? :D

\"nie mowiłam jej tego ale dla mnie to smieszny dosłownie widok\" hmm jak dla mnie to wcale nie jest smieszne tylko przykre postaw sie na jej miejscu co bys zrobiła?? nie wychodziła z domu czy zostawiła dziecko same bo przeciez ciagnac ze soba dziecko to taki smieszny widok

nie chodzi mi o załtwienie czegos, bo mieszkamy na wsi a załatwia sie sprawy w urzedzie w miescie, przeciez widze ze sie wałesa z tym dzieckiem po wsi ...a dziecko co ma zrobic siedzi w wózku i jest szczesliwe ze choooo

Gość do mamy 3cy
jak zwykle problem z czytaniem temat brzmi" samotne matki" a nie "kobieta z ózkeim sama" a ja znam wiec wiem ze nie ma partnera, o to chodzi o pojecie samotnej kobiety, niektore umia sobie zajac czas inne nie..... kto by spedzał na spacerze cały dzien i robił rundki wokół wsi po 50 razy

I co w tym śmiesznego? Bardzo dobrze, że zamiast zamykać dziecko w domu pokazuje mu świat, jest z nim na świeżym powietrzu (jak mniemam--wieś) Mam duży szacunek do ludzi ze wsi ale sorki, Ty to się chyba z choinki zerwalaś :o

sorki jak zwykle problem z czytaniem temat brzmi\" samotne matki\" a nie \"kobieta z ózkeim sama\" a ja znam wiec wiem ze nie ma partnera, o to chodzi o pojecie samotnej kobiety, niektore umia sobie zajac czas inne nie..... kto by spedzał na spacerze cały dzien i robił rundki wokół wsi po 50 razy

do mamy 3cy - ja mogę robić i 100 rundek wokół. I nikomu nic do tego. Lepiej jakby stanęła z jabolem pod monopolowym. W końcu zaraz ją zakwalifikujecie do patologii :D

a co ma robic zamknac sie w domu i nie wychodzic wiesz albo ty jestes taka ograniczona albo juz nie wiem co to chyba normalne ze kobieta chodzi z dzieckiem na spacer

Gość autorka topiku chyba
uważa ze z "bękartem" nie należy pokazywac się publicznie, tylko schowac w domu.

los jest podły i jak ją chłop zostawił to co ma dziecko i z nim wychodzi na spacery ]a nawet jak by bł facet to i tak by pewnie szła z maluchem bo chłop w pracy nie widze nic smieszneo w bycu samotną matka

a ty autorko moze wpadlabys na pomysl i jej pomogla???moze zostalabys z jej dzieckiem zeby mogla cos zalatwic??albo razem poszlybyscie na spacer z dzieckiem??/ale nie,takie jak ty maja ograniczony umysl...wola sie nasmiewac...zreszta lepiej ze nie wpadlas na ten pomysl,bo moglabys zrobic cos dziecku...a ta samotna mame chociaz nie znam podziwiwm i gratuluje odwagi ze w tak chamskim kurwidole jakim jest wasza wies ma odwage spacerowac ze swoim dzieckiem nawet jak jest samotna matka...a ty autorko...ehhh szkoda slow na ciebie...ty za to bedziesz jezdzic mercedesem w przyszlosci po wsi z MEZEM SWOIM i rozdziawiona geba ze smiechu patrzac czy wszyscy cie widza...ograniczony umysl masz marna istotko...pozdrawiam mame trojeczki 🌻

Gość ku-mać
przyrko jak psu, ale jej dziecko chowane pod "kloszem" nie trawi innych ludzi niz domownicy, wiec jakakolwiek pomoc jest beznadziejna......bezsensowna. pokazuje swiat na spacerze...a to dobre sam ojcie jej powiedział ze mie na za grosz instynktu, dzieku brzudzi sie wytrzec 4 litry, bo zbiera sie jej na zwrot zawartosci zoładka. ona nie umie z tym dzieckiem rozmawiac choc mały ma 2, 5 mies to wiele wozumie, ale ona jakos nie ma podejsci do niego to juz wiele razy usłyszałam od jej matki ....

,ozesz jasniej----to twoje slowa...\"dzieku brzudzi sie wytrzec 4 litry, bo zbiera sie jej na zwrot zawartosci zoładka. ona nie umie z tym dzieckiem rozmawiac choc mały ma 2, 5 mies to wiele wozumie, ale ona jakos nie ma podejsci do niego to juz wiele razy usłyszałam od jej matki ....\"...umiesz z matka i ojcem kontakt nawiazac a z kolezanka nie???coz mi nie pasuje twoj tok rozumowania...sprobuj postawic sie w jej sytuacji...szkoda ze tobie tak dupy nikt nie obsmaruje:(

Gość ku-mać
wiesz wychodze z załozenia ze jak idzie sie do kogos to trzeba z kazym słow zamienic, ale ona ma takich rodzicow ze nie wsytydza sie wykrzyczec na głos co mysla o swojej córce.....cos jeszcze?

WIECIE CO JA MYSLĘ, ZE AGULA KRUSZYNA JEST NIEZRÓWNOWAZONA, CZEMU KOBIETO NASKAKUJESZ NA INNYCH COS CI SIE NIE PODOBA TO NIE WCHODZ, NIE CZYTAJ, NIE ZANUDZAJ, TYLE

Gość autorko jestes
złym człowiekiem, zostaw w spokoju tę dziewczynę, przestań o niej mysleć i zastanów się nad sobą.

No to co w końcu? Śmiejesz się, że jest sama, czy oburzasz się, że jest złą matką? Agula-Kruszyna ma rację, mieszkacie na takim zadupiu, że widok samotnej matki jest waszą jedyną atrakcją. Więc wieszacie sobie na niej psy, że samotna, że pewnie dała dupy po pijaku, że jest fatalną matką itp., byleby tylko o czymś mleć ozorem, a prawda nie ma dla was najmniejszego znaczenia. Nie znam jej oczywiście, Ciebie też nie, ale Twój typ wydaje mi się doskonale znajomy.

Dara, nie ma nic niezrównoważonego w wypowiedziach Aguli. Niejedno przeżyła i niejednego człowieka w życiu spotkała, wie, co mówi.

dara to ty jestes niezrownowazona...czytalas od poczatku czy tylko moja wypowiedz???co jest smiesznego w samotnej matce,ktorej nie ma kto pomoc ani zostac z dzieckiem i ze idzie przez wies z wozkiem?????????????a co ma robic z tym dzieckiem jak jest sama???zamknac w szopie???wez dziewczyno na wstrzymanie i nie pisz glupot...napisalam to co mysle o autorce,ktora wysmiewa sie z innych...macierzynstwo a tym bardziej samotna to cos smiesznego???zgroza...znieczulica..widze dara ze dla ciebie to tez powod do smiechu...

Gość wies tanczy i spiewa
Ciesze sie, ze nie mieszkam na wsi, bo tam, jak pokazala tu autorka tego tematu, zajmuja sie tylko obgadywaniem i uprzykrzaniem sobie zycia nawzajem. Rozumiem, nuda. Zalosne

Gość Alexxxa
Agula-kruszyna napisała bardzo dosadnie, co sądzi o autorce. Poglady autorki topiku raczej nie świadczą o jej inteligencji i wrażliwości.

dara---ta samotna matka to czlowiek...taki sam jak ty...i jak autorka topiku...i jest sama...zamiast dzielic radosci macierzynstwa z kims drugim jest obmawiana i wysmiewana...czemu ludzie sa tacy????

Gość XXI wiek...
Jak jesteś taka mądra, to wytłumacz, co ta dziewczyna ma robić? Na wsi nie każdy ma internet, a co dopiero kablówkę, czy satelitę. Ma siedzieć w domu i gapić się w ścianę? To ja już bym wolała cały dzień chodzić z wózkiem po wsi niż siedzieć w 4 ścianach i gapić się w sufit. A może cieszy się z tego, że jest matką i chce się pochwalić dzieckiem? Mamy XXI wiek, takie pojęcia, jak "bękart", "puszczalska" itp. już dawno wyszły z obiegu. Teraz samotna matka znaczy tyle samo, co mężatka.

Gość ku-mać gdzieżes

Jakby miała internet to też by ją tu zjechali, że siedzi przed kompem zamiast zająć się dzieckiem:D Dla niektórych ludzi każdy powód do \"obrobienia tyłka\" jest dobry;)

Gość ku-mać
wy nadal nie rozumiecie co pisze, ja sie nie smieje ze ona jest samotna, ale napisałam ze dla mnie to jest smieszne zeby chodzic z dzieckiem cały dzien na spacer. widac ze jest zmeczona cała sytuacja ze dziecko musi zabierac wszedzie, nie ma czasu sie wyrwac do znajomych bo dziecko. nie raz to słyszałam, chciałaby ale no wałsnie dziecko....o 20.00 ma byc w domu bo jak sie mały obudzi to bedzie chaja, ze jej nie ma przy nim. to moje zdanie na ten temat wiec o co wogole chodzi, ze komus sie ono nie podba, jest wyscie nie wchodzic na ten temat