Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stefan telefan

Egzorcyzmy

Polecane posty

Kmpla znajomy byl niedawno swiadkiem egzorcyzmow on jest ochroniazem na Jasnej Gorze kolo godziny 22:00 byl niechcacy swiadkiem takiej sytuacji - z Litwy przywieziono mloda dziewczyne z tego co opowiadal to ponoc mowila grubym meskim glosem w 10 jezykach kiedy zlapala ksiedza za ramie wypowiedziala wszystkie jego grzechy, na krzesle trzymalo ja 2 ochroniazy bo miala bardzo duzo sily i sie wyrywala, metalowe krzeslo ponoc tak pokrzywila ze juz sie do niczego nie nadaje na poczatku nie chcialo mi sie w to wszystki wierzyc ale ten koles co byl swiadkiem tego jest raczej pragmatykiem i nie wierzy w takie rzeczy ale ponoc do tej pory jest w szoku, mysle juz o tym od kilku dni zawsze mi sie wydawalo ze takie rzeczy to tylko na filmach mozna zobaczyc, co o tym sadzicie??

Gość bajki robotów i tyle

Gość beznadziejna osoba..
no nie gadaj możę faktycznietakie coś istenieje a ta dziewczyna to jużnormalnia jest?

musza jeszcze powtorzyc egzorcyzmy bo ponoc 4 demony jeszcze sa w niej z tego co juz przeczytalem to jest normalne ze egzorcyzmy sie odprawia kilka razy tez m,yslalem ze moze jakas psychiczna ale skad by miala tyle sily??

Gość faktem jest ze Kosciol
ma egzorcystow

Gość Dwiola
No tak, jak dzikus to obowiazkowo z Litwy :( bzdura i fe.

Gość tym razem i ja cos dodam
No co sie dziwisz Papiez tez tylkomo jezykami gadal pewnie tez byl opetany.A swiat demonow jaknajbardzije istnieje i nie radze sie nikomu tym parac bo potem ciezko sie z tego uwolnic.