Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

patrycja1984

co się dzieje na tym forum?!

Polecane posty

przeczytałam kilka postów- w tym jeden który napisała moja kolezanka miszkająca w tym samym mieście co ja. wyczytałam tam dośc głupie rzeczy. wystąpiłam w jej obronie na co skwitowano mnie że zapewne moja koleżanka wymiśliła sobie nowy nick i broni samej siebie. śmiechu warte!!

Gość przecież...
a Klaudia siedzi obok Ciebie i się cieszy, że ma taką obrończynię?

a Ty w końcu na wsi mieszkaszczyw miasteczku jedne koleznki bronisz a a z drugisz kpisz .... szukasz problemu w forum -ja myślę ,że problem tkwi w Tobie ...

Gość i takie kobiety
wychowują Polaków zawiść polska z pokolenia na pokolenie

Gość przecież...
ja nie jestem zawistna, gratuluję takiej przyjacióki ;-)

nie wiem moja droga co robi klaudia bo nie mieszkam z nią. wierz mi że mamy wiele ciekawsze rzeczy do roboty niż podszywanie się na forum pod inne osoby albo tak jak Ty wyszukiwanie tutaj jakichś pseudo oszustów tylko dlatego że nam sie wydaje że ktoś sobie jaja robi. a tak btw miło że tak pilnie śledzisz forum i zapragnęlas sie pierwsza podpisac pod moim postem...

\"przecież\" mniemam że Ty nie masz żadnych przyjaciólek i jedyną Twoją rozrywką jest to forum...

Gość przecież...
mhm, a na to forum, gdzie wszystkie ją szklaujemy trafiłaś przypadkiem

Gość przecież...
takiej jak Ty nie mam, dlatego gratuluję

o tym co się dzieje na poscie klaudi przeczytałam dopiero tutaj i od niej przez gg dowiedziałam się że wolała się przenieść na inne forum.. a przeopraszam masz jakąś wyłączność na to forum?? nie można mi na nie wejść??

\"przecież\" nawet nie chciałabym byc twoją przyjaciółką bo z takimi oszołomami jak ty nie warto się zadawać

Gość alllunia
na tego typu ludzi....zmieniających IP nie ma chyba rady innej niż olać i nie pisać.... klaudio, patrycjo itd....fakt to forum ogólno dostepne, ale ludzie tutaj się szanują. Przecież na pierwszy rzut widać, że pod tymi nikami ukrywa się jedna i ta sama osoba. Niby nie pomarańczowa, ale nicck zalogowany na prędce.... dziewczyno może zmień zainteresowania....przerzuć się z ciążowych na zbiranie kartek pocztowych, albo znaczków...one robia mniej szkody...

Gość sarafinkakfe
zostala wyrzucona z tego forym jak i z innych nikt tam nie chce klamczuchow, wymyslajacych swoja smierc, 3 poronienia i zyczaca innym zeby dzieci umarly!!!! czytalas co pisala na forum e-mama? widze ze nie, wiec zanim zaczniesz kogos bronic przeczytaj, co ona tam wyprawiala, jak sobie zartowala z osob ktore porobily i jaka miala zabawe ze nas wszystkich wyhuj... - to sa jej slowa wiec najpierw przeczytaj , zastanow sie a po tem zacznij udawac obrończynie uciśnionych

Gość przecież...
nie zabraniam Ci pisać a tym przyjaźnieniem się to trochę za smarkata dla mnie jesteś

chyba nie za smarkata a zbyt inteligentka. a co \"alllluni\" jesli CI to interesuje to mając neostrade przy każdym logowaniu ma sie inne IP. jesli wam ulży prosze bardzo- mozecie mnie oczerniać. ja nie przyszłam tutaj żeby ludzi oczerniać i zyczyć komuś smierci, jak również nie jestem Klaudią. szkoda że człowiem chcąc wejśc i normalnie porozmawiać zostajezbanowany tylko za to że broni kolezanki...

Gość przecież...
jednak za smarkata, o inteligencji świadczy m.in. sposób wypowiadania się, duuuuużo Ci jeszcze brakuje

Gość alllunia
ooo chyba mnie ktos nie za dobrze zrozumial....zmiana zainteresowań i cały mój post skierowany był przeciwko patrycji vel klaudii!!!!!!!!!!!!!!!!

pozwól że nie będę CIę dłużej nakrecać bo CI z nerwów krew z nosa pójdzie. a o poziomie twjej (niskiej) inteligencji swiadczy to iż czepiasz się na forum ludzi którzy ci nic nie zrobili a szukasz sobei sensacji i stwierdzasz \"fakty\" zycze miłego polowania na oszustów na forum.

Gość alllunia
a i zapoznałam siię dogłębnie z poczynaniami tej panienki na e mamie...dlatego napislam, że powinna zmienić zainteresowania i chyba zapanować nad swoją zbyt wybujałą fantazyjną wyobraźnią.

droga patrycjo!!!!! jeslui tak naprawde martwisz sie o dobro swojej kolezanki to moze zaproponowalabys jej jakies leczenie u dobrego psychiatry bo to co ona wyprawia raczej nie jest normalne. a tak poza tym to nie wiem czy warto z toba teraz rozmawiac bo uwazam ze jestes jedna i ta sama osdoba. ale najlepiej by byklo gdyby sprawdzil to moderator!!!!!! bo co zbedna rozmowa??????? moderatorze moze ty sie tym zainteresujesz??????

patrycja nie denerwuj sie, jestes w ciazy.....pomysl o dziecku :) nie dziw sie ze ludzie teraz tak jada po tej klaudi, bo naprawde ma nie rowno pod sufitem zeby takie historyjki o wlasnej smierci wymyslac nikt tu nie chce Ciebie obrazac, mysle ze dziewczny chcialy pokazac Ci jaka naprawde jest Twoja kolezanka i do czego jest zdolna, a to ze teraz myslal ze klaudia=patrycja , nie dziw im sie, sama klaudia miala chyba z 6 wcielen , wiec teraz kazdy jest ostrozny.... trzymaj sie

chyba jestem winna Wam przeprosiny. przeczytałam sobie posty Klaudi na innych forach... jestem naprawde w szoku... niepotrzebnie Wam tutaj bluzgałam.. naprawdę cięzko uwierzyc w to co ktoś pisze o innej osobię jesli zna się ją z zupełnie innej strony. tak wiec przepraszam