Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co zrobic

musze isc do gina ale czy isc prwatnie w tej sprawie?

Polecane posty

Gość nie wiem co zrobic

hej.od jakiegos czasu mam bardzo skapy okres.obawiam sie wiec ze cos z hormonami nie tak:/ wiem ze musze isc do lekarza ale zastanawiam sie czy jest sens isc prywatnie przynajmniej pierwszy raz w tej sprawie?bo czy nie bedzie tak ze ginekolog zleci mi tylko badanie hormonow(co moglby zrobic lekarz na kase chorych)i zaplace z 70 zl za wizyte?potem,owszem wolalabym chodzic prywatnie.ale teraz?co sadzicie?u mnie z kasa krucho wiec nie chce wydawac pieniedzy jesli jest t o zbedne

na wizytę prywatną czekasz tydzień, a w ośrodku publicznym 4 tygodnie;) wybór należy do ciebie

Gość nfz
znajdź prywatny gabinet, który ma umowę z nfz. Wizyta od ręki. Za darmo. Bez całodziennych kolejek, można umówić się telefonicznie.

Gość chodze na nfz
do gabinetu gdzie przyjmuje kilku gin., umawiam sie telefoniczne dzien przed wizyta - zawsze bez czekania, wszystkie badania, cytologia, piersi, kolposkopia, wymrazanie za free wszystko

Gość nie wiem co zrobic
nie,nie jestem z Warszawy.no i to prawda...zeby isc na kase trzeba czekac.ale rozejrze sie jeszcze,moze uda mi sie gdzies zapisac w najblizszym czasie.a jak nie to pojde prywatnie,trudno:/

Gość nie wiem co zrobic
ładoga ojej myslalam ze to pytanie bylo do mnie:-)a swoja droga to przez pewien czas chodzilam regularnie do jednego lekarza na kase.ale jak okazalo sie ze mam nadzerke to musialam isc ja wymrozic prywatnie:/

ja znalazłam podobno super lekarza do którego chcę iść, gabinet prywatny ale umowa z nfz podpisana, dzwonię więc sporo wcześniej się umówić i słyszę, że zapisy tylko na parę dni przed ;) więc trzeba próbować, co gabinet to gabinet ;)

Gość chodze na nfz
dopiero wrocilam z aerobiku i widze, ze ktos pytal czy jestem z warszawy - nie, jestem z rzeszowa :-)