Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Balbinka-2 Lola u

Po stracie- staranka i ciąża

Polecane posty

Witam Was Chciałam podpisać listę obecności Emilka jest zdrowa radosna i ma już 2 ząbki :)

Ja widze, ze rzucanie fajek w modzie, ale Koug ma duzo wiekszy sukcesz niz my Ty juz jakies ponad 2 latka nie palisz tak?

Cześć :) W końcu Damianek Was przywołał :) A ja zaraz czmycham ukręcić jakieś ciasto a młodego dziś wciskam jego tatusiowi bo w poniedziałek tradycyjnie znowu jedzie precz :(

tak :) i strasznie się z tego cieszę zwłaszcza teraz kiedy jest Emilka. Mama powinna pachnieć mamą a nie popielniczką.Pamiętam jak Ola skończyła 2 lata a ja przestałam ja karmić i z czasem wróciłam do fajek i przyszła kiedyś do mnie i powiedziała że juz nie pachne mamą tylko papierosami jak tata...Teraz nie palimy obydwoje :)

A u nas dzisiaj 5 rocznica \"urodzin\" Pawełka ❤️

🌼 rgbtv xhyx bbbbav ggggggggggggdzasqsxwedcwscdxdc dwggggggggggggg54 i oczywiście kilka slow od Damianka :)

km fc c c c c 3 gsq xxcvb c 4rc vv sscsrfc fccccccc rerfv vb xc cf rvg tb b gv vb

Dla Damianka👄👄👄🌼 Dziewczyny topik chyba zdycha powoli:( Pozdrawiam serdecznie:D

Marghi ja to już się staram jak mogę, żeby was tu przyciągnąć :) Ale widzę, że raczej powinnam Damiana tu częściej gościć bo jego słówka widzę, że troszkę pomagają :)

🖐️ jestem, czytam, ale pisać za bardzo nie mam o czym :( kolejne starania nie udane :( czeka mnie szpital :( dokładne badania! z jednej strony się cieszę, z drugiej uwierzcie mi, że mam dość! latania po lekarzach i wystawiania \"kryśki\" średnio ze 3 x w miesiącu! ja wiem, że to dla maluszka, ale chyba chciałabym od tego odpocząć! choć jeden cykl. Jutro na 12.00 mam rozmowę w sprawie pracy, więc proszę trzymać mi tu kciuki Pozdrawiam bardzo, bardzo serdecznie 😘

Gość emi2888
Czesc dziewczyny Mam do Was pytanko.Czy bralyscie moze Clostilbegyt?mialyscie jakas poprawe?z gory dziekuje za odpowiedz:)

emi2888 ja brałam CLO. rosły mi po nim pięknie pęcherzyki, na ich pęknięcie dostałam pregnyl. dzięki temu zestawowi miałam owulację, bo wcześniej jej nie było. 😘

lida zapomniałam napisać, że nie dziękuję, co by nie zapeszać ;)

Gość emi2888
Gawit dziekuje bardzo za odpowiedz:):)w tym miesiacu ide na monitoring i mam nadzieje,ze pieeeknie urosna.Pozdrawiam

Gość KaKru85
Nick........dł.cyklu.......następna @....... starania od...miejscowość Madusia_3.....32................13.01............ Świnoujście. Ewa............ok.30..............?..............sierpie ń 2006.................. minimonia......28.............01.06................?.... ..........warszawa. gawit_27.......30.............02.08.........luty2008 ...Luton/Łódź. malawronka....28.............02.03.............maj2007.. .....Wrocław... zlosna78......28-31...........27.06.............maj 2007.........Opole.... Lattina..........35.............?................06.2008 ...........Warszawa Justynka27....28..........13.07..........już może wcale............Torun kalpek............28...........?..............listopad20 07...........Końskie KaKru85.............32............07.03........marzec2008.........Brodnica Nick......................data straty.........................tydzień ciązy nueva....................11.08.1996..................... ..........11 tc Agula2121................6.03.2007...................... ...........7 tc Kalinka1985 .............6.01.2007.................................8 tc Ew........................30.03.2007.................... ............6 tc minimonia...............30.03.2007...................... ..........6 tc Mika23...............18.02.06...01.01.2007.............. 10tc;10tc gawit_27............10.03.06 i 23.03.07..................10tc, 11tc malawronka.............18.07.2006....................... ..........9tc Agatha2007.............24.04.2007....................... .......6/7tc zlosna78..................1.07.2006..................... .............8tc Marghi...............02.09.2006...22.05.2007............ ...7tc,7tc lola u.....................17.04.2006............................ ....12tc megi1982..........03.2003...03.2006,03.2006............. .ok.10tc lida74................30.01.2004, 14.02.2007..............28tc,10tc olawd................15.05.07,02.11.2007................ ....5tc,11tc kf26................09.05, 09.06, 04.06, 12.06............3*9t, 23tc Koug........................02.00....................... ..... ........25tc Lattina.................20.02.2008...................... ............7 tc ivonka83...............08.12.2007....................... ..........39tc kamika_25.............16.10.2007........................ .........11tc Justynka27...29.05.02,08.02.06,31.03.08,18.09.08.....8tc ,10tc, 16tc,9tc Kait.....................07.04.08....................... ...... ........5 tc Motylek84.............05.12.2007; 19.05.2008..............7tc,10tc gośkaa..................29.08.2007,14.07.2008........... ....7tc,4tc Madusia3...............26.06.06......................... ............20tc kalpek....................5.02.2007,02.09.2008.......... .3tc,9tc< br/> KaKru85................03.02.2009................................3tc ZACIĄŻONE Nick......tydzień ciąży.....t. porodu......dł. starania ....miejscowość olawd..........24tc...............23.01.2009......ponad 2 lata....k.olsztyn MAMUSIE Nick.........data narodzin maleństwa...imię maleństwa.......wiek Lida.................08.06.2005............... Borys............. 3l 6m Balbinka............02.10.2007............... Michał..............1r2m... Meggi...............04.03.2008................Antoś..... ................... Daga................03.2008................ ...Jasiu.......................... Lida.................11.04.2008............... Aleksander....8m(wczoraj!) kf26.................07.05.2008................Natala... .................... Agula2121..........15.06.2008................Wiktoria... ........7m...... Lola-u...............23.06.2008................Julia.... ............7m...... Agatha..............01.07.2008................Gabriel... .........6m...... Dorcia.............. 01.07.2008................Izabella............6m...... Marghi............. .08.07.2008...............Jakub................5m2d... Koug.................23.08.2008................Emilia... ..................... Mika23..............10.09.2008................Maja...... ................... Kamika25........... 22.10.2008...............Damian.............3 m.. DANE NICK ............IMIĘ ............ D.UR........ E-MAIL ...............nr. gg Balbinka-2......Ania......23.10. 79.....balbinka2@tlen .pl......7456466 nueva ..........Violka ..........1976 ......violek5@o2.pl ........8554249 Madusia3.......Magda........05.03.1975...madzi alena_f@wp.pl Agula2121......Agnieszka.....18.02.86...Agula2 3@onet.eu...9885915 kalinka1985..Karolina..0.09.1985..karolina krawczyk@interia.pl.86 8 gawit_27......gabrysia......24.03.79...iskie rka1979@o2.pl...227458 malawronka....Ewa.....03.03.84....malawronka1@wp.pl... 10881214 Agatha2007....Agata...06.02.1986...AgathaJanas @interia.pl...93021 zlosna78.........Ania........09.09.1978..... ..zlosna@interia.pl Raaria..........Sara ..... ...15.05.. .... antic*pate@o2.pl ....4233094 lola u.............Jolanta.......20.12....... jolciau@op.pl.......991099 lida74............Lidka.........23.12.1974.............. ......7946628 daga_p_11...Dagmara...09.06.1976.....dada-p -11@tlen.pl.. 6853633 Koug.............Ania.........16.06..........an icaop@wp.pl Lattina...........Lena........1976..........l attina1@tlen.pl Marghi............Gosia.......31.03..................... ...................... Ivonka83.........Iwona......09.09........iveta83@wp .pl..........521492 kamika_25......Kamila....20.11.1982...kamika_k200 5@wp.pl..1900966 Justynka27....Justyna....16.12.81...justysia_23@ tlen.pl...12504147 olawd............Ola..........09.11.80......atdebek@ wp.pl. .....9490864 kalpek...........llona............16.08.86.....kalpek2wp .pl....12144019 KaKru85.........Kamila..........21.12.1985...kamilabrodnica@interia.pl IMIONA DLA DZIECIACZKÓW nick...........imię mamy........imię dla synka........imię dla córeczki Marghi..........Gosia................................... .. .....Gabrysia Meggi...........Ania.................................... ................... Balbinka........Ania..................Kazik......... ..........Amelia/Magdalena Madusia........Magda................Adaś........ .. .........Melania Agatha.........Agata.................Oliwier....... ..........Oliwia lola..............Jolanta...............Bartuś..... ...... ......Dominika gawit...........Gabrysia.............Alanek....... ...........Amelka malawronka....Ewa..................Maciuś............... ...Laura Gośka...........Gosia.................................. ................... Mika............Magda.................................. . ......Maja Aga123.........Agnieszka............................... ................. Raaria..........Sara...................Maciuś........ .........Kaja Agula2121......Agnieszka...... ................. .............Wiktoria Lida.............Lidka................................ ...................... Daga_p_11.....Daga...................................... ......Wiktoria Halina kf26.............Kasia.................................. ..........Karinka Dorcia..........Dorotka..............Michał........... .................. Lattina.........Lena..................Tadeusz/Andrzej... ...Ida olawd............Ola...................Tymoteusz........ . ....Zosia krucha.................................................. ..................... Amichasia............................................... .................... kasztanowo-ruda......................................... ................. Koug ............Ania.......................................... ...Asia,Agata kamika_k.......Kamila................................... .. . ....Wiktoria Motylek................................................. ..................... MIEJSCE ZAMIESZKANIA Nick.......... Imię............... Miejscowość....... Województwo Raaria......... Sara............... Mysłowice.......... śląskie Marghi........ Gosia............. Nowy Sącz.......... małopolskie Madusia...... Magda............ Świnoujście......... zachodnio-pomorskie Balbinka...... Ania............... Ruda Śląska.......... śląskie Gawit......... Gabrysia......... Łódź................... łódzkie Lida........... Lidia.............. Kościan............... wielkopolskie Dorcia........ Dorota........... Nowy Sącz............ małopolskie Agatha........ Agata............ Jedlicze............... podkarpackie kamika........Kamila............Kożyczkowo............po morskie Justynka27......Justyna.........Toruń................kuj awsko-pomorskie Agula2121....Agnieszka....Warszawa/Drzewica....mazowieck i/łódzkie lolau.........Jolanta............Przeworsk.............. podkarpackie

u nas nareszcie spacer; cudownie! a ja z prośbą: dziewczyny, jeśli jeszcze nie rozliczyłyście się z fiskusem i nie macie koncepcji gdzie \"oddać\" 1% podatku to chciałabym zasugerować : nr KRS 0000064865 Stowarzyszenie \"Dać pomoc\"; to organizacja działająca przy ośrodku w którym Olek ma rehabilitację; będę wdzieczna, bo przecież każda kwota ma znaczenie; a wierzcie mi, że tam naprawdę wiele robią dla niepełnosprawnych dzieci; jeśli macie swoje typy to wiadomo :-) ale jeśli nie, to... dzieki http://opp.ms.gov.pl/index.php papa

🖐️ Po rozmowie mam dobre odczucia, jeżeli oni też, to zaproszą mnie na drugi etap. zobaczymy ;) jak nie odezwą się do jutra do 16.30 to znaczy, że nic z tego. nie mam żadnych przeczuć - ani na tak, ani na nie ;) Pozdrawiam serdecznie 😘 PS. wie może ktoś co u olawd ? chyba powinna już u rodzić ?? mogłaby się odezwać do nas ;)

CZEŚĆ! Na razie Damianek niestety nic do Was nie napisze bo śpi :) A ja za to się znowu pożalę :( od połowy styczna mnie jeszcze boli ząb a moja dentystka będzie dopiero pod koniec lutego lub na początku marca a ja chyba nie powinnam przez tyle dni łykać ciągle paracetamolu (jedną lub 2 tabletki w ciągu dnia muszę łyknąć) ale inaczej nie da się żyć i już nie wiem co mam zrobić bo prywatnie też się trochę naczekam :(

czesc:) Kamilko bardzo mi przykro że musisz się tyle z tym zębem uganiać, może zamiast leku spróbuj posmarować sobie go \"Dentoseptem A\" on jest taki geścieszy od tego normalnego dentoseptu i moze pomoze coś sachol. Jak mi rosła ósemka (chyba tak- niby ten mądrości) to własnie te dwa stosowałam i to mi znieczulało i było ok:) Agatko wszystkiego najjjjjjjjjjjjjjlepszego w dniu Twoich urodzin:)🌼❤️🌼 na nk przeczytasz dokładniejsze życzenia:) Gawit to szkoda że sie nie udało ale jesli nie teraz to nastepnym razem❤️ pozdrawiam🌼

HEJ mam ferie i niby troche wiecej czasu dla siebie. Na poczatek posprzatałam w domu bo miałam nie mały bałagan, no a dzis byłam w Gminnym Osrodku Kultury na rozmowie czy dostane tam rózne wiadomosci potrzebne mi do pracy lic. no i nawet sie ucieszyla Pani dyrektor i z miłą checia udziela info i pomocy:D a tak sie bałam tam pojsc. Oczywiscie o was kochane nie zapomniałam i podczytuje sobie;) Moje ferie wyglądaja tak że siadły mi nerwy i zastanawiam sie czy nie zasiegnąc pomocy fachowca. Staneło mi powietrze w gardle tzw \"globus\" i ciezar na klatce piersiowej, dwa lata tego nie miałam było OK a teraz znowu i mocniej, nie wiem mysle ze to wszystko sie nawarstwiło: szkoła, egzaminy, osobiste sprawy no i te chore dzieci np. Halinka, no a niedawno dowiedziałam sie że mój fajowy wujek jest chory na raka:( Jutro idziemy na msze dla niego, obecnie czuje sie swietnie ale mysle ze to niedługo potrwa. Tak bym chciała zeby wyniki w poniedz wykazały brak przerzutów!!!!!!!!!! Ta sytuacja mnie dobiła. Ale dość tych żali;) Na moje urodziny mąż zrobił mi pysznego placka z galaretka i masą bananową, pychota, szkoda że nie moge Was poczestowac bo by Wam smakował:D nikt nie przyszedł na urodziny, nikt czasu nie ma:(Moze jeszcze ktos przyjdzie w weekend;) Ale za to dostałam mnustwo pieknych zyczeń i jestem szczesliwa z tego powodu, dziekuje Wam za pamięć i za dobre serce dla mnie, jestescie kochane. A mój Gabcio bardzo szybko robi sie taki mądrutki, inaczej sie smieje niz wczesniej tak jak dorosły, szuka zaczepek aby sie powygłupiac oraz wiele innych, razem z mężem nie mozemy sie nim nacieszyc taki kochany jest nasz skarb❤️ Narazie zmykam ale mysle ze cos skrobne tu jeszcze, bo teraz mam wiecej czasu👄

Agatko ja również życzę Ci wszystkiego najlepszego! zdrówka, pociechy i radości z męża i synka! mnóstwo miłości, jak najmniej zmartwień! no i spełnienia marzeń 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻

Która z Was zna Alekto to przyszłam Wam powiedzieć, że w sobotę wieczorem w jej brzuszku zmarł jej drugi synek :( Dla Groszka

Agatko wiem, że spóźniona jestem ale my również podpisujemy się pod życzeniami i życzymy Ci dużo zdrowia i spełnienia marzeń :) 🌼❤️