Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Balbinka-2 Lola u

Po stracie- staranka i ciąża

Polecane posty

Agula2121 dzięki za namiary na ten środek na zęby :) Już 3 dzień tego używam i jak na razie jeszcze mocno mnie nie rozbolał :) Ale do dentysty się jeszcze nigdzie nie dostałam, szybciej chyba ten gabinet mojej dentystki wyremontują niż się prywatnie dostanę :) A ja się pochwalę, że zaczęłam Damiankowi wprowadzać nowości :) na początek dostaje jabłuszko a w tym tygodniu mam zamiar zacząć dawać kaszki :) i gdyby któraś chciała zobaczyć jak on se radzi z jedzeniem to jest na NK http://nasza-klasa.pl/profile/2543513/gallery/22 Miłej nocki :) A i oczywiście kolejny tydzień mąż na delegacji :) chociaż może od przyszłego tygodnia się to skończy ale nie uwierzę dopóki nie będzie na noc wracał do domu :) Dobrze, że synuś się go nie boi i albo go jeszcze nie poznaje albo jeszcze kojarzy tego "pana" który czasami zajmuje mu miejsce w dużym łóżku :D

Witajcie. Ja się masakrycznie długo do Was znowu nie odzywałam. Ale nadrobiłam zaległości w czytaniu i mam nadzieje że będe już częściej zaglądać. Witam nowe koleżanki 😘 Ja od stycznia wróciłam do pracy - a co za tym idzie w domu mam mniej czasu dla siebie i większy bajzel - ale cóż - coś za coś. Narazie malutka zostaje z dziadkami i już się przyzwyczaiła że mamy przez kilka godzin nie ma w domu. Ale teraz mam gechenne, bo w jednym czasie zbiegło się jej ząbkowanie (wychodzą jej górne jedynki i znosi to fatalnie) z przeziębieniem. Wszyscy w domu chorowaliśmy przez dwa tygodnie a ona dość dizelnie się trzymała ale w weekend ją dopadło :( Dziś zresztą ide ją skontrolować bo niby gorączki nie ma ale kaszle czasami a po takim kaszlu zawsze płacze a wtedy katar ma i wogóle strasznie marudna wtedy jest. Zresztą dziwnie się zachowuje bo przez np.8 godzin jest super - ani nie zakaszle, zero katarku, a potem jak ją najdzie to masakra - uspokoić nie można. A co do górnych jedynek, to moja lekarka już dwa tygodnie temu mówiła że ząbki będą lada momet a tu dalej nic. A widać że dają jej nieźle popalić. Dolne jak jej szły to był pikuś. No i obraziła się od 3 dni na jedzenie łyżeczką - je tylko cycusia jak mama jest w domu, a jak mnie nie ma to po kilka łyżeczek zje, no chyba że dają jej deserek to zje cały słoiczek ;) No i cały czas jest straszna odrobinka - ale to już jej tak chyba zostanie :) Dla zainteresowanych: http://nasza-klasa.pl/profile/340575/gallery

Hejka :) Wpadłam tylko się pokazać, że tu zaglądam :) Młody już zasnął i chyba idę se TV pooglądać bo mi coś ostatnio oczy szwankują jak siedzę przed kompem :( A inna wiadomość to taka, że chyba już powoli skończę przygodę z karmieniem z cyca bo jest kryzys i moja mleczarnia chyba też plajtuje :( ale i tak się cieszę, że prawie 4 miesiące jakoś udało mi się trochę mleka przetrzymać bo i tak od dawna już dokarmiałam a teraz jak zaczynam wprowadzać nowości to i tak mi się wszystko miesza a z drugiej strony to chciałabym już się trochę też sobą zająć bo ani się wykurować z kataru ani z kręgosłupem nic nie mogę zrobić a mnie to męczy ani z niczym innym :( Mam nadzieję, że synuś nie będzie mi miał tego za złe :)

hej:) Gawit bardzo mi przykro z powodu straty synka Alekto:( a ona jest gdzieś na topiku?? to straszne!!! Kamilka to bardzo sie ciesze że jakoś mogłam Ci pomóc z tym zębem ale i tak udaj się do dentysty. Mojego męża rozbolał ząb we wtorek i powiedział mi dopiero jak przyszedł z pracy o 17!! chcial zebym go umowila na wizyte ale na środe a ja sie uparłam i zadzwoniłam do prywatnego stomatologa i poszedł jeszcze we wtorek o 19:) a potem taki zadowolony wrócił bo mu zaleczyła i dała mu trucizne do drugiego zeba i przestało go boleć:) a tak to biedny by sie meczył do środy. tylko tu u nas w wawie to jak sie umowisz na wizyte prywatna to przyjmia odrazu no bo jak zapłacisz to masz. Ja nawet jak musze isc do swojej gin w Pruszkowie to tez (jesli pilna sprawa!) jak zadzwonie to mnie przyjnie tylko ze wizyta 150 zł:) Dorcia super że sie odezwałaś:)) śliczniutką macie Izunie:) Aniu gdzie jesteś??????????? oraz reszta dziewczyn odezwijcie sie bo strasznie nudno:( pozdrawiam🌼 ❤️ 🌼

Agula2121 pójdę do dentysty ale teraz to już poczekam na swoją bo jestem pierwsza w kolejce jak tylko ich wpuszczą do gabinetu po remoncie :) A prywatnie chciałam się umówić ale jak mi zaśpiewała, że za 2 miesiące to tak mnie zbiła z tropu, że automatycznie odłożyłam słuchawkę :) v nm m c g+-fedckuhjzx cvbnm,b nhytfrdxsdefvg nmn bvcvbmnjhbvfc vbnmhb jn m.

hej:) ja wpłaciłam na konto pieniązki dla tego chłopca bo nigdy nie wiadomo kiedy może nam się przydac taka pomoc :( obyśmy nie musiały z takiej korzystac. dziewczyny szukałam na naszym topiku jak robi sie te buzki i inne znaczki oprócz kwiatka i serca bo chciałam przypomnieć sobie jak to sie robiło i nie znalazłam:( mozecie mi przypomnieć?? :) pozdrawiamy:)

hej:) ja wpłaciłam na konto pieniązki dla tego chłopca bo nigdy nie wiadomo kiedy może nam się przydac taka pomoc :( obyśmy nie musiały z takiej korzystac. dziewczyny szukałam na naszym topiku jak robi sie te buzki i inne znaczki oprócz kwiatka i serca bo chciałam przypomnieć sobie jak to sie robiło i nie znalazłam:( mozecie mi przypomnieć?? :) pozdrawiamy:)

kurcze coś mi się nie chciało wysyłac a tu 3 razy wysłane:(sorkiiiii ale to ten intenet cos zwariował.

kurcze coś mi się nie chciało wysyłac a tu 3 razy wysłane:(sorkiiiii ale to ten intenet cos zwariował.

Gość mimi4545
Czesc kobiety:)mam pytanko do Was:)mialam niby cykl bezowulacyjny,ale w dniu spodziewanej @wzrosla mi temp.o 3 kreski.Dzisiaj jeszcze jedna kreska wyzej... to moj 33dc i mam 36.8.(czwarty dzien podwyzszonej temp.)Myslicie ze owulacja mogla sie przesunac??nic nigdzie nie moge znalesc.Dziekuje za odpowiedz:) Pozdrawiam

Gość mimi4545
Czesc kobietki:)ja ma do Was pytanko. Ten cykl mialam niby bezowulacyjny.Nie wzrosla mi temp.W dniu spodziewanej @ skok o 3 kreski a dzisiaj o jeszcze jesdna wyzej(36.8)To juz 4 dzien.Czy to mozliwe ze owulacja przesunela sie o tyle dni??Nic nigdzie nie moge znalesc.Moze wiecie cos na ten temat?dziekuje za odpowiedz .Pozdrawiam:)

mimi ja nie wiem ale jak ja robilam testy owulacyjne to wiem ze miałam owulacje w 22 dc a cylke miałam co 30-34 dni. a to sądzisz że w tym 33dc masz owulacje??

Gość mimi4545
wlasnie nic nie sadze:):)nie mam pojecia dlaczego taki skok w dniu spodziewanej @.Przeciez przed @ powinna spasc,prawda?i tak zawsze bylo.Dziwne:)

a jest szansa że możesz byc w ciąży??bo w czasie kiedy ma byc @ a jest ciąża to temp jest podwyższona.

to znowu ja:) u nas śnieg pruszy i to dość intensywnie:) Wiktorka śpi a ja siedze i sie nudze:) a juz w niedziele moje Kochanie skończy 8 miesięcy ale ten czas zleciał:) mam do Was pytanie co dajecie swoim maluchom do jedzenia bo ja nie wiem czy dobrze robie, bo tak: 7-8 godz mleko 210ml(a wychodzi 250 bo zawsze dodaje kaszke owocowa bobovita) potem deserek przed spaniem to jest 11-12, pozniej 14-15 znowu mleko z kaszka owocowa 210ml, 17-17.30 zupka(co drugi dzien po poł żółtka i dosypuje kaszy mannej i 1-2 razy w tyg ryba), 20-20.30 mleko z kaszka owocowa 210ml no i Wikusia idzie spać:) i śpi całą noc:) a zupke robie jej na piersi z kurczaka troszke wegety(chociaz tesciowa mowi ze nie powinnam jej dodawac ale Wikusi nic po niej nie jest i tak ona juz je od dawna zupki z wegeta)ziemniaczki, marchewka, seler, pietruszka no i pół tego jajka co drugi dzień i kasze manne dosypuje do zupiki ale nie codziennie tylko tez tak co drugi dzien. Moze juz powinnam wprowadzac brokuły, cebulke, kalafiora, brukselke, pomidory - chodzi mi o pomidorową?? wiecie coś na ten temat??

nie wiem ten internet oszalał jeszcze raz wysyłam:) to znowu ja:) u nas śnieg pruszy i to dość intensywnie:) Wiktorka śpi a ja siedze i sie nudze:) a juz w niedziele moje Kochanie skończy 8 miesięcy ale ten czas zleciał:) mam do Was pytanie co dajecie swoim maluchom do jedzenia bo ja nie wiem czy dobrze robie, bo tak: 7-8 godz mleko 210ml(a wychodzi 250 bo zawsze dodaje kaszke owocowa bobovita) potem deserek przed spaniem to jest 11-12, pozniej 14-15 znowu mleko z kaszka owocowa 210ml, 17-17.30 zupka(co drugi dzien po poł żółtka i dosypuje kaszy mannej i 1-2 razy w tyg ryba), 20-20.30 mleko z kaszka owocowa 210ml no i Wikusia idzie spać:) i śpi całą noc:) a zupke robie jej na piersi z kurczaka troszke wegety(chociaz tesciowa mowi ze nie powinnam jej dodawac ale Wikusi nic po niej nie jest i tak ona juz je od dawna zupki z wegeta)ziemniaczki, marchewka, seler, pietruszka no i pół tego jajka co drugi dzień i kasze manne dosypuje do zupiki ale nie codziennie tylko tez tak co drugi dzien. Moze juz powinnam wprowadzac brokuły, cebulke, kalafiora, brukselke, pomidory - chodzi mi o pomidorową?? wiecie coś na ten temat??

Gość mimi4545
wlasnie nie wiem.Nie chce narazie robic testu.Mierzylam temp i nie mialam wzrostu(36.4)a 30 dc (36.7)dzisiaj 36.8:/ Dlatego bardzo mnie to zdziwilo.

nie wiem naprawde co to moze byc, dla mnie to wyglada raczej na ciąże ale ja nie lekarz, wiec jesli bedziesz chciała to zrob sobie test i bedziesz wiedziec czy to to a jak nie bedziesz w ciazy to moze tak poprostu masz w tym cyklu:) moze dziewczyny beda wiecej wiedziec cos na ten temat:)

kurcze, aż sie płakac chce:( co to za ciszaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! halo halo!!! gdzie jestescie???????????????? napiszcie chocby co u was słychac:) chyba topik powoli zamiera:(:(:( gdzie ja bede mogła pogadac jak nie tutaj z Wami!!:)

Agula nie płacz;) Ja podczytuje, ale jakos zabrac sie zapisanie to juz ciężej, bo ciągle coś przeszkadza:) Własnie dzis wpisałam sie na lipcówkach a dawno, dawno tam nic nie pisałam. U nas tez śnieg, zima od nowa jak sie patrzy. Własnie czytam po trochu ksiażki i pisze cos od siebie do tej nieszczesnej pracy licencjackiej. Agula Co do meni dziecka to wiem że pomidorowa jest od 8 miesiąca bo mam taka zupke w słoiczku mąz kupił małemu, mysle ze jak podam troche wczesniej to nic sie nie stanie wiec i Ty mozesz podac Wikusi. Ale jak przygotowac potrawe z ryb? Nie umiem:) Prosze podaj przepis jak Ty to robisz? A to żółtko z jajka to samo tak podajesz czy z jakimis jarzynami? No i na poczatek połowe żółtka? Ja Gabrysia tak karmie: Gabrys budzi sie w zaleznosci: 4-7 rano i wtedy dostaje mleko 120ml, potem około godz10 mniej niż 120ml wypija mleka. Potem przed spaniem ok godz 12-13 dostaje kleik (bebiko) 120ml a potem o godz 15-16 mleko lub zupkę, potem godz 19-20 mleko lub \"kaszka na noc\" (bebiko) lub deserek. Na sama noc dajemu mu równiez 120ml \"kaszki na noc\" (bebiko ok godz 22-23. I śpi całą noc. Deserek nie dajemu mu codziennie (co drugi dzien przecietnie), raz dostanie w południe, raz wieczorem w zaleznosci jaki jest dzien i ile czego zjadł. Czasami podajemy mu chrupki kukurydziane. No i nie jest grzechem jak daje mu czasami troche czekolady, tak odrobinkę czy ciasteczka jak ja akurat jem, czasami tez dam mu ziemniaczki z masełkiem albo innych zup, potraw jakie my dorośli zjadamy- ale wszystko minimalnie tak aby mały wiedział co jedza rodzice bo jak on widzi ze cos pijemy czy jemu to zaczyna mlaskac i ruszac ustami wiec wiem ze chce sprobowac:D

🖐️ Ja też podczytuję, tylko tak jak Agatce, cięzko mi się zebrać za pisanie ;) szukam intensywnie pracy. w poniedziałek mam kolejną rozmowę. nie robię sobie wielkich nadziei, ale strasznie się cieszę, że w ogóle mnie na rozmowy zapraszają, gdyż od listopada do końca stycznia była w tym temacie cisza. poza tym szykujemy sobie mieszkanie. remont trwa w najlepsze , powoli wymiękam, bo normalnie jeszcze końca nie widać, a tak już chciałabym mieszkać na swoim. staranka cały czas w toku. czasem już tracę nadzieję, że się uda, ale za chwilę myślę sobie \"a dlaczego ma się nie udać? dwa razy zaszłam w ciąże, więc i teraz się uda\" ;) No i w Łodzi też zima 😠 a ja już bym chciała wiosny! już mam dość śniegu, zimna! chcę wiosny, a najlepiej lata! Pozdrawiam serdecznie 😘

Agula przecież ja też się staram i ostatnio to chyba tylko Wam marudzę :) A teraz z Damiankiem czekamy na tatusia, który ponoć od poniedziałku nie wyjeżdża :) 3azS NNNBVCXSZ`A1ezzq JIDŻZS BDVCX J G Damianek az sie rwal do klawiatury i mi ja poprzestawia i juz nie mam polskich znakow :D

A jeszcze jedno Wasnie mlody dorwal mojego palca i chce go zjesc :) jak dobrze uchwyci to tak sieknie ze az boli moze zabki ida? mam calego kciuka w slinie :)

Hejka :) Kochane forumowiczki życzę Wam wszystkiego najlepszego z okazji walentynek które ponoć nie są tylko dla zakochanych ale do osób na którym nam zależy a ja Wam wiele zawdzięczam i dlatego przesyłam Wam serducha z serducha :) ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

czesc:) ja tylko na chwilke chce sie z wami przywitac:) odpisze dopiero w poniedzialek bo jestem padnieta po całym dniu w szkole i jeszcze jutro mnie czeka ta mordeka:( także nie wiem czy bede w stanie jutro skupic sie na pisaniu:) pozdrawiam i życze miłej walentynkowej nocki:)

Nick........dł.cyklu.......następna @....... starania od...miejscowość Madusia_3.....32................13.01............ Świnoujście. Ewa............ok.30..............?..............sierpie ń 2006.................. minimonia......28.............01.06................?.... ..........warszawa. gawit_27.......30.............02.08.........luty2008 ...Luton/Łódź. malawronka....28.............02.03.............maj2007.. .....Wrocław... zlosna78......28-31...........27.06.............maj 2007.........Opole.... Lattina..........35.............?................06.2008 ...........Warszawa Justynka27....28..........13.07..........już może wcale............Torun kalpek............28...........?..............listopad20 07...........Końskie KaKru85.............32............07.03........marzec200 8.........Brodnica Nick......................data straty.........................tydzień ciązy nueva....................11.08.1996..................... ..........11 tc Agula2121................6.03.2007...................... ...........7 tc Kalinka1985 .............6.01.2007.................................8 tc Ew........................30.03.2007.................... ............6 tc minimonia...............30.03.2007...................... ..........6 tc Mika23...............18.02.06...01.01.2007.............. 10tc;10tc gawit_27............10.03.06 i 23.03.07..................10tc, 11tc malawronka.............18.07.2006....................... ..........9tc Agatha2007.............24.04.2007....................... .......6/7tc zlosna78..................1.07.2006..................... .............8tc Marghi...............02.09.2006...22.05.2007............ ...7tc,7tc lola u.....................17.04.2006............................ ....12tc megi1982..........03.2003...03.2006,03.2006............. .ok.10tc lida74................30.01.2004, 14.02.2007..............28tc,10tc olawd................15.05.07,02.11.2007................ ....5tc,11tc kf26................09.05, 09.06, 04.06, 12.06............3*9t, 23tc Koug........................02.00....................... ..... ........25tc Lattina.................20.02.2008...................... ............7 tc ivonka83...............08.12.2007....................... ..........39tc kamika_25.............16.10.2007........................ .........11tc Justynka27...29.05.02,08.02.06,31.03.08,18.09.08.....8tc ,10tc, 16tc,9tc Kait.....................07.04.08....................... ...... ........5 tc Motylek84.............05.12.2007; 19.05.2008..............7tc,10tc gośkaa..................29.08.2007,14.07.2008........... ....7tc,4tc Madusia3...............26.06.06......................... ............20tc kalpek....................5.02.2007,02.09.2008.......... .3tc,9tc< br/> KaKru85................03.02.2009....................... .........3tc ZACIĄŻONE Nick......tydzień ciąży.....t. porodu......dł. starania ....miejscowość olawd..........24tc...............23.01.2009......ponad 2 lata....k.olsztyn MAMUSIE Nick.........data narodzin maleństwa...imię maleństwa.......wiek Lida.................08.06.2005............... Borys............. 3l 6m Balbinka............02.10.2007............... Michał..............1r2m... Meggi...............04.03.2008................Antoś..... ................... Daga................03.2008................ ...Jasiu.......................... Lida.................11.04.2008............... Aleksander....8m(wczoraj!) kf26.................07.05.2008................Natala... .................... Agula2121..........15.06.2008................Wiktoria... ........8m...... Lola-u...............23.06.2008................Julia.... ............7m...... Agatha..............01.07.2008................Gabriel... .........6m...... Dorcia.............. 01.07.2008................Izabella............6m...... Marghi............. .08.07.2008...............Jakub................5m2d... Koug.................23.08.2008................Emilia... ..................... Mika23..............10.09.2008................Maja...... ................... Kamika25........... 22.10.2008...............Damian.............3 m.. DANE NICK ............IMIĘ ............ D.UR........ E-MAIL ...............nr. gg Balbinka-2......Ania......23.10. 79.....balbinka2@tlen .pl......7456466 nueva ..........Violka ..........1976 ......violek5@o2.pl ........8554249 Madusia3.......Magda........05.03.1975...madzi alena_f@wp.pl Agula2121......Agnieszka.....18.02.86...Agula2 3@onet.eu...9885915 kalinka1985..Karolina..0.09.1985..karolina krawczyk@interia.pl.86 8 gawit_27......gabrysia......24.03.79...iskie rka1979@o2.pl...227458 malawronka....Ewa.....03.03.84....malawronka1@wp.pl... 10881214 Agatha2007....Agata...06.02.1986...AgathaJanas @interia.pl...93021 zlosna78.........Ania........09.09.1978..... ..zlosna@interia.pl Raaria..........Sara ..... ...15.05.. .... antic*pate@o2.pl ....4233094 lola u.............Jolanta.......20.12....... jolciau@op.pl.......991099 lida74............Lidka.........23.12.1974.............. ......7946628 daga_p_11...Dagmara...09.06.1976.....dada-p -11@tlen.pl.. 6853633 Koug.............Ania.........16.06..........an icaop@wp.pl Lattina...........Lena........1976..........l attina1@tlen.pl Marghi............Gosia.......31.03..................... ...................... Ivonka83.........Iwona......09.09........iveta83@wp .pl..........521492 kamika_25......Kamila....20.11.1982...kamika_k200 5@wp.pl..1900966 Justynka27....Justyna....16.12.81...justysia_23@ tlen.pl...12504147 olawd............Ola..........09.11.80......atdebek@ wp.pl. .....9490864 kalpek...........llona............16.08.86.....kalpek2wp .pl....12144019 KaKru85.........Kamila..........21. 12.1985...kamilabrodnica@interia.pl IMIONA DLA DZIECIACZKÓW nick...........imię mamy........imię dla synka........imię dla córeczki Marghi..........Gosia................................... .. .....Gabrysia Meggi...........Ania.................................... ................... Balbinka........Ania..................Kazik......... ..........Amelia/Magdalena Madusia........Magda................Adaś........ .. .........Melania Agatha.........Agata.................Oliwier....... ..........Oliwia lola..............Jolanta...............Bartuś..... ...... ......Dominika gawit...........Gabrysia.............Alanek....... ...........Amelka malawronka....Ewa..................Maciuś............... ...Laura Gośka...........Gosia.................................. ................... Mika............Magda.................................. . ......Maja Aga123.........Agnieszka............................... ................. Raaria..........Sara...................Maciuś........ .........Kaja Agula2121......Agnieszka...... ................. .............Wiktoria Lida.............Lidka................................ ...................... Daga_p_11.....Daga...................................... ......Wiktoria Halina kf26.............Kasia.................................. ..........Karinka Dorcia..........Dorotka..............Michał........... .................. Lattina.........Lena..................Tadeusz/Andrzej... ...Ida olawd............Ola...................Tymoteusz........ . ....Zosia krucha.................................................. ..................... Amichasia............................................... .................... kasztanowo-ruda......................................... ................. Koug ............Ania.......................................... ...Asia,Agata kamika_k.......Kamila................................... .. . ....Wiktoria Motylek................................................. ..................... MIEJSCE ZAMIESZKANIA Nick.......... Imię............... Miejscowość....... Województwo Raaria......... Sara............... Mysłowice.......... śląskie Marghi........ Gosia............. Nowy Sącz.......... małopolskie Madusia...... Magda............ Świnoujście......... zachodnio-pomorskie Balbinka...... Ania............... Ruda Śląska.......... śląskie Gawit......... Gabrysia......... Łódź................... łódzkie Lida........... Lidia.............. Kościan............... wielkopolskie Dorcia........ Dorota........... Nowy Sącz............ małopolskie Agatha........ Agata............ Jedlicze............... podkarpackie kamika........Kamila............Kożyczkowo............po morskie Justynka27......Justyna.........Toruń................kuj awsko-pomorskie Agula2121....Agnieszka....Warszawa/Drzewica....mazowieck i/łódzkie lolau.........Jolanta............Przeworsk.............. podkarpackie Wiktorka ma już 8 miesięcy:) ale to zleciało:) Jutro się odezwe:) papapa

hej:) Agatko ja daję Wiktorii rybe taką normalną np. pange taką jak my jemy:) pierwszy raz jadła ja w Wigilie i baaaaardzo jej smakowała:) wiec zaczelismy robic rybe na obiad normalnie filet smazony w panierce i daje jej tylko środek czyli sama rybke:) pół jajka dodaje jej do zupki jaka ugotuje i wszystko to miksuje, zajada sie jak nie wiem co:) dopiero w 9 miesiącu mozna podawać już pół jajka codziennie a teraz to co drugi dzien. no i w 8 miesiacy nalezy zwiekszac ilosc produktu glutenowego do około 6g/100ml to jest 1 łyżeczka np. kaszy mannej, ja juz dodaje dwie łyżeczki ale i tak całej zupki co mam w garnuszku Wiktoria nie zje tylko je tak dwie miseczki co wychodzi średnio 200ml. A dzisiaj sprobuje znowu podac Wiktorii do picia soczki bo wczesniej nie chciała ich pić. Zobaczymy co bedzie:) Wróciłam do szkoły po dziekance i jakos taka zmaltretowana wróciłam i w sobote i wczoraj:( chyba musze sie znowu przyzwyczaic do siedzenia w szkole cały dzień:) a jaki mamy (dla mnie) głupi przedmiot bo ja nigdy nie bede jakas aktorka a tym bardziej nie lubie przedmiotów artystycznych a facetka na cwiczeniach zadała nam do nauczenia sie wiersza na pamiec i musi byc 40 wersów jak w podstawówce ale i tak nigdy tego nie lubiałam:) wczesniej jak chodziłam to byłam na module sportowym a teraz jak wróciłam nie ma juz podziału na moduły i sa własnie te artystyczne przedmioty:(((((( a ogolnie moze byc:) A mam pytanie do kiedy bedziecie kąpac swoje maluchy w wanience a kiedy już w wannie?? Kamilko oczywiscie cieszę się że się odzywasz do nas z Damiankiem:) Gawit podoba mi sie twoja postawa że sie nie poddajesz:) tak trzymaj:) !! Aniu super że przesłałaś do nas serduszka:) napisz co u Ciebie jak bedziesz miała chwilke czasu:) pozdrawiam🌼❤️🌼

🖐️ Byłam dziś na kolejnej rozmowie w sprawie pracy. no i musiałam kłamać :( zapytali mnie czy mam dzieci. powiedziałam, że nie i że na razie nie planuję :( eh do czego to doszło :( trzeba kłamać, żeby dostać pracę :( mają oddzwonić do środy. zobaczymy! Pozdrawiam serdecznie 😘