Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Balbinka-2 Lola u

Po stracie- staranka i ciąża

Polecane posty

No więc wczoraj byliśmy u lekarza i oboje mamy wirusa - gardełka czerwone :( Wczoraj Damian miał temp 39,4 :( Ale tez pewnie dlatego, że jednak byliśmy na podwórku :( w nocy nawet zdarzyło mu się majaczyć :( Dziś już wyglądał lepiej chociaż temp miał w ciągu dnia :( Na szczęście trochę ze mną leżał w łóżku :) Mi dziś najmniej spadła temp do 37,3 ale na krótko bo potem znów w górę :( i tak tylko czekam aż podejdzie powyżej 38 co będę mogła zjeść tabletki :( bo innego wyboru na razie nie mam :( Dziś co prawda jeszcze pomogłam mamie piec pączki ale jutro dzień we wyrze bo i tak już jutro mąż jedzie do miasta :(

Cześć Ale tutaj przyjemny ruch :) cieszę się :) jestem i ja :) Skoro wszystkim się spotkanie podobało, to trzeba koniecznie powtórzyć :D Kamika- dużo zdrówka dla was !!!! ❤️ wesoło masz z chłopcami :) Marghi- przesyłam miliony fluidków 🌻 🌻 🌻🌻 🌻 🌻🌻 🌻 🌻🌻 🌻 🌻🌻 🌻 🌻🌻 🌻 🌻🌻 🌻 🌻🌻 🌻 🌻🌻 🌻 🌻🌻 🌻 🌻🌻 🌻 🌻🌻 🌻 🌻🌻 🌻 🌻 Agatko- może mam jakiegoś starego twojego maila :) prześlę ci linka na gg ale już chyba nie dziś ;) a termin mam na 3 maja, więc już niecałe 2 miesiące zostały :) Agula- my też byliśmy w przedszkolu :) muszę w końcu ten wniosek wypełnić ;) fotki też wyślę, może jutro wieczorkiem :) Madusia- kope lat :) a ty jak zwykle imprezujesz :P fajnie cię tutaj spotkać :) to kiedy przyjeżdżasz nas odwiedzić??? :D ok, idę Miśka uspać :) i mam prośbę, gdyby wam się chciało kliknąć tutaj, to byłabym bardzo wdzięczna :) :serce: http://ebobas.pl/konkursy/zobacz_zdjecie/16631 :serce: najlepiej z zalogowanego konta, bo jest za 3 punkty, a z niezalogowanego za 1 :) http://www.buliba.pl/konkursy/zimowy-konkurs/galeria.html?o=1&strona=19&wiek=maluch 5 rząd, 1 praca,Michałek Karkus tu też się trzeba zalogować, ale to zajmuje chwilkę :) buziaczki 👄

Balbinko juz tak czesto nie imprezuje akurat okazja byla roczek wiecej na karku, ale imprezka przednia byla:)

Balbinka głosy oddane :) My już po wizycie u lekarza no i Damian dostał antybiotyk bo temp nie spada:( a ja dalej zostałam do leżenia bo jak by nie było dziś temp spadła rano nawet do 36.8 Ale teraz już mam ponad 38 ale pewnie tylko dlatego, że byłam na podwórku:( No i kupiłam sobie kapustę :P

Kamilko zdrowiej nam kochana:) Wszystkiego najlepszego dziewczynki z okazji Dnia Kobiet:* Balbinka tak wczoraj myslalam,ze rzeczywiscie trzeba zrobic nastepny zjazd znowu bedziesz na nim w 9 miesiacu ciazy?

Z okazji Dnia Kobiet życze Wam kochane Kobietki dużo zdrowia (szczególnie dla Was Kamilo), sucesów w życiu osobistym i zawodowym, milości, pieniędzy również:D radosnych i zdrowo rosnących dzieciątek a dla starających się życzę zdrowych i dobrze przebiegających ciąż!

Podpisuję się pod życzeniami Agatki z okazji NASZEGO ŚWIĘTA:)I dołanczam się do nich:) 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

cześć wczoraj miałam pisać, Misiek mi nie dał i potem już jakoś nie wyszło ;) ja też wam życzę wszystkiego dobrego :D tak bez okazji dzisiaj :D 🌻 Agatko- linka posłałam :) kto chce fotki, niech się odezwie na gg 7456466 to dam linka :) Madusia- faktycznie, zapomniałam :) wszystkiego dobrego dla ciebie kochana, dużo zdrówka i radości :) 🌻 ❤️ 🌻 Kamika- zdrówka!!!! A my, to znaczy Misiek był dzisiaj pierwszy raz u dentysty :) na kontrolę :) znalazłam takie fajne miejsce- wesoły ząbek :) dentysta cudowny, ma takie podejście do maluchów,że byłam w szoku :) Misiek przeszczęśliwy, mógł sobie fotelem ruszać, oglądał narzędzia, lekarz do niego śmieszne miny robił, kiział go itp :) naprawdę fajnie :D na koniec został pochwalony,że ma czyste zdrowe ząbki i dalej ma o nie tak dbać :) no i dostał medal za odwagę :) ale był dumny ;) każdy lekarz, który ma styczność z dziećmi powinien mieć takie podejście, maluszki chętniej chodziłyby do przychodni.... No i powiedziałam wreszcie Miśkowi,ze będzie miał siostrzyczkę :D zwlekałam z tym, bo on strasznie na chłopca był nastawiony ;) -Michałku, chciałabym ci coś powiedzieć -tak? -tak, ostatnio jak byłam u p.doktor, tej co dzidziusia ogląda, p.doktor powiedziała mi, czy to jest chłopczyk, czy dziewczynka -tak? -tak, chciałbyś wiedzieć? -wiesz, jestem bardzo ciekawy -no więc pani doktor zobaczyła na monitorze,że to będzie dziewczynka -taaak? -tak, będziesz miał siostrzyczkę cisza.... ;) -cieszysz się, kochanie? -też może być :) dziewczynki też lubię ;) -no to bardzo się cieszę, będziesz jej mógł kupować różowe ubranka (Michaś uwielbia ten kolor ;) ) -tak?? no to może być dziewczynka :) po chwili -i nie będzie miała siusiaka? -nie, dziewczynki nie mają siusiaków -to dobrze,że ja mam :D kochany mój :D A potem było tak (nie zanudzam was? ) Michaś: wiesz, teraz ja ci coś powiem Ja:słucham M:jak byłem na pustyni, to spotkałem kaktus :D J:ooo, a kiedy byłeś na pustyni?? M:Jak mamy nie było ;) I tak idę idę, patrzę patrzę , co to jest.... ale się wystraszyłem!! (śmiech) myślałem,że to pum pum pum, a to był kaktus :D (śmiech) J:fajnie, a duży ten kaktus? M: tak, duży i taki śmieszny (śmiech) J:Miał kolce? M:miał, nawet dotknąłem i mnie ukłuł, ale to nie bolało... J:krewka leciała? M:nie, tak troszkę tylko mnie ukłuł ;) J: bylo coś tam jeszcze na pustyni? M:nie tylko piasek i kaktus :) dobranoc mamusiu :) Takie bajeczki mi dziecko opowiada przed snem :D słodki jest :) No to się nagadałam :)

Kolejne głosiki oddane :) Dziś w końcu odpadł Adrianowi pępek ale niestety ostatnio co chwilę pielucha była na nim zakryta - zasikana no i nie wysechł tak jak powinien :( i zebrała się ropka :( Do tej pory psikałam go octeniseptem bo tak to wszędzie polecali a tu dziś lekarz kazał normalnie spirytusem go potraktować! Już siostrze zapowiedziałam, żeby najlepiej od razu przygotowała spirytus bo jednak chyba najlepszy na pępek! Niestety dupkę ma już też odparzone i niby dostaliśmy na nią coś ale co z tego jak na jedną maść do jutra muszę czekać a drugiej jak się okazało nie zapisał na recepcie :( i do jutra jeszcze musi mały pocierpieć :( Bo jutro muszę znów iść do lekarza co poprawnie wszystko zapisze! A skoro już do niego idę to ja jeszcze też sie zarejestruję bo niby temp spada ale faktem jest że od tygodnia trzyma :( Na podwórku już się robi wiosna a ja z dziećmi w domu się kisimy :( przez to chorowanie to i mleka mam mało :( bo nieraz nie miałam siły go przy cyckach trzymać no i dostawał sztuczne mleko :( Zmykam bo Adrian się obudził - na szczęście Damian zasnął :) Dobrze, że Damian dużo sypia - nawet w dzień :) szybciej zdrowieje :)

A ja właśnie wróciłam od lekarza - bo musiałam iść żeby poprawił recepty Adriana i jak już do niego poszłam to i siebie zapisałam :( No i mam zapalenie oskrzeli no i antybiotyk :( I Adrianowi ropi się pępek :( mam nadzieję, że to co dał pomoże i obejdzie się wizyty u chirurga :(

Balbinka zapomniałam dodać, że ciekawe rozmowy przeprowadzacie :) Co do siuisaka to my niestety jeszcze w pieluchach i jak tylko mąż tłumaczy Damianowi, że ma wołać kiedy chce siku bo jak będzie miał ciągle pieluchy to mu siusiak odpadnie :P A Damian na to zawsze odpowiada, że mamie odpadł bo nie ma :P No ale niech tylko wyjdziemy z chorób to mu zacznę zakładać zwykłe pieluchy co poczuje, że ma mokro to może w końcu zacznie wołać :)

Nick........dł.cyklu.......następna @....... starania od...miejscowość ......................................................... ......................... Nick......................data straty.........................tydzień ciązy Agula2121................6.03.2007...................... ...........7 tc Mika23...............18.02.06...01.01.2007.............. 10tc;10tc gawit_79............10.03.06 i 23.03.07..................10tc, 11tc malawronka.............18.07.2006....................... ..........9tc Agatha2007.............24.04.2007....................... .......6/7tc Marghi...............02.09.2006...22.05.2007............ ...7tc,7tc lola u.....................17.04.2006............................ ....12tc megi1982..........03.2003...03.2006,03.2006............. .ok.10tc lida74................30.01.2004, 14.02.2007..............28tc,10tc kamika_25.............16.10.2007........................ .........11tc Justynka27...29.05.02,08.02.06,31.03.08,18.09.08.....8tc ,10tc, 16tc,9tc Madusia3...............26.06.06......................... ............20tc kamila220579............16.02.09........................ ........ .....12tc ZACIĄŻONE Nick.....tydzień ciąży.....t. porodu......dł. starania...miejscowość MAMUSIE Nick.........data narodzin maleństwa...imię maleństwa.......wiek Lida.................08.06.2005............... Borys............. 3l 6m Balbinka............02.10.2007............... Michał..............2l 1m... Meggi...............04.03.2008................Antoś.... . ................... Lida.................11.04.2008............... Aleksander....8m.......... Agula2121..........15.06.2008................Wiktoria... ...2 l 8m.. Lola-u...............23.06.2008...............Julia..... .......1r.2tyg..... Agatha..............01.07.2008..............Gabriel...... ..2latka 7mies.. Dorcia.............. 01.07.2008...............Izabella.........2 latka.... Marghi............. .08.07.2008...............Jakub..........1r........... Mika23..............10.09.2008................Maja...... ................... Kamika25........... 22.10.2008...............Damian.........2 l 4 m.. kamila220579............................................ .................... madzik255...........13.10.2009............Zuzia.......... .. 4msc.... malawronka.........14.11.2009...........Filipek.......... 2,5 m...... Justynka27..........17.02.2010....Nadia Antonina....4 miesiące... Agatha...............18.11.2010...........Zuzanna........ 3 mies.... kamika_25.........15.02.2011..........Adrian...........3 tyg..... DANE NICK ............IMIĘ ............ D.UR........ E-MAIL ...............nr. gg Balbinka-2......Ania......23.10. 79.....balbinka2@tlen .pl......7456466 Madusia3.......Magda........05.03.1975...madzi alena_f@wp.pl Agula2121......Agnieszka.....18.02.86...Agula2 3@onet.eu...9885915 gawit_79......gabrysia......24.03.79...iskie rka1979@o2.pl...227458 malawronka....Ewa.....03.03.84....malawronka1@wp.pl... 10881214 Agatha2007....Agata...06.02.1986...AgathaJanas @interia.pl...93021 Raaria..........Sara ..... ...15.05.. .... antic*pate@o2.pl ....4233094 lola u.............Jolanta.......20.12....... jolciau@op.pl.......991099 lida74............Lidka.........23.12.1974.............. ......7946628 Marghi............Gosia.......31.03..................... ...................... kamika_25......Kamila....20.11.1982...kamika_k200 5@wp.pl..1900966 Justynka27....Justyna....16.12.81...justysia_23@ tlen.pl...12504147l madzik...magda........01.06.1988.......madzikus25 5@wp.pl.....15647909 kamila220579......kamila....22.05.79.....ikka@live. IMIONA DLA DZIECIACZKÓW nick...........imię mamy........imię dla synka........imię dla córeczki Marghi..........Gosia................................... .. .....Gabrysia Meggi...........Ania.................................... ................... Balbinka........Ania..................Kazik......... ..........Amelia/Magdalena Madusia........Magda................Adaś........ .. .........Melania Agatha........Agata..............Ariel/Norbert....Maja/Zu zia lola..............Jolanta...............Bartuś..... ...... ......Dominika gawit...........Gabrysia.............Igorek....... ...........Amelka/Lenka/Oliwka malawronka....Ewa..................Filipek.............. . ...Emilka Mika............Magda.................................. . ......Maja. Raaria..........Sara...................Maciuś........ .........Kaja Agula2121......Agnieszka...... ................. .............Wiktoria Lida.............Lidka................................ ...................... Dorcia..........Dorotka..............Michał........... .................. kamika_k.......Kamila................................... .. . ....Wiktoria madzik255.....magda.........Brajan...................... .??????????? kamila220579 ?????????????...............Marcjanna-Maja Justynka27 ....Justyna.....................................Nadia Antonina MIEJSCE ZAMIESZKANIA Nick.......... Imię............... Miejscowość....... Województwo Raaria......... Sara............... Mysłowice.......... śląskie Marghi........ Gosia............. Nowy Sącz.......... małopolskie Madusia...... Magda............ Świnoujście........ zachodnio-pomorskie Balbinka...... Ania............... Ruda Śląska.......... śląskie Gawit......... Gabrysia......... Łódź................... łódzkie Lida........... Lidia.............. Kościan............... wielkopolskie Dorcia........ Dorota........... Nowy Sącz............ małopolskie Agatha........ Agata............ Jedlicze............... podkarpackie kamika........Kamila............Kożyczkowo............pomorskie Justynka27......Justyna........Toruń................kuja wsko-pomorskie Agula2121....Agnieszka....Warszawa...............mazowie ckie lola-u.........Jolanta............Przeworsk............. .podkarpackie madzik255......magad...........lublin..................lu belskie kamila ........... kamila........... Aachen ...............Niemcy malawronka......Ewa..............Wrocław............Doln ośląskie

hej!!! Ja tak na szybko bo musze się zaraz wziąść za nauke na jutro:P Zrobiłam test - wyszły II kreski po 5 sekundach!!!!:D jestesmy w szoku(w sumie pozytywnym) no i na tygodniu lecę do lekarza:) Pa!!!

Agula gratuluje:) Balbinko Misiek jest slodki:) I niezla madrala z niego:) Kamilko pozmysl ze zwyklymi pieluchami jest oki polata zmokrymi gatkami to sie nauczy siusiac do nocnika:) A jak Twoje zdrowko lepiej?

AGULA no nareszcie:) Jak ja bardzo sie ciesze zwłaszcza ze wczoraj zaglądałam tutaj na nasza tabelke i nawet sobie pomyslałam, że nie ma nikogo w ciężarnych. Oficjalnie pogratuluje po wizycie u ginka. Jak zawsze ja to pisze kazdej na poczatku: uwazaj na siebie i nie dźwigaj!!! Ależ ja sie ciesze👄 Aniu no własnie dopisze sie do tabelki bo pusta jest! hehe teraz to juz rozkaz👄 dziękuje za zdjęcia, są śliczne, Michalek to taki radosny chłopczyk a czytając Wasze dialogi to normalnie aż trudno uwierzyć, że Michałek ma tylko 3,5 roku. Kamika a jak tam u Was, uspokoiły sie choroby? Kurcze a u nas jest tak, że Zuzia dostałą jakiejs dziwnej wysypki na brzuszku i po paru dniach na pleckach, pewnie w tygodniu wybiore sie do dr. Madusia wszystkiego najlepszego z okazji urodzin- przepraszam ze spoznione🌼 A ja jestem w szoku, mój Gabrys ten mały niejadek, ktory potrafił zjadac jedynie pół kromki na dzien i tyle!!! Nagle zaczął jeść, ale nie u nas tylko u tesciów ktorzy z nami mieszkają. U babci i dziadzia zjada tak duzo ze nawet przytył jakies 1,5-2 kg a u nas dalej mało co zje. Sama osobiscie go karmiłam ale u BABCI:) wiec na to wyglada ze u nas mu nie smakuje bo Gabi odczuwa jakis stres- no tak mysle, ze to z naszej winy, cos robimy nie tak... jeszcze nie wiem co, ale pracuje nad tym.

Agula2121 Super wiadomość :) też czekam aż wrócisz od lekarza i powiesz coś więcej :) Co do nas to w piątek musiałam pójść do lekarza poprawić Adriana receptę no i przy okazji siebie zapisałam i jak się okazało ja mam zapalenie oskrzeli i antybiotyk :( Ale przyznam, że jest lepiej bo w końcu po tygodniu temperatura spadła i gdyby nie kaszel to byłaby bajka ;P Mąż też w piątek poszedł w końcu do lekarza i też jest na antybiotyku ;P Jedynie Damianowi się w niedzielę skończył :) Teraz żeby jeszcze pępek Adriana był ok! Ale chyba w czwartek i tak pójdziemy z nim do lekarza co go fachowe oko zobaczy bo nam się wydaje, że jest lepiej ale ja nie jestem lekarz i wolę nie ryzykować :(

Witam! Wizyte u lekarza mam dopiero w środę. Czuję się nie za bardzo:( od rana jest mi niedobrze i tak to juz sie ciągnie od 2 tygodni a nawet nie pomyślałam że to może być ciąża:P myślałam ze jakiś wirus mnie dopadł:P ale @ mi się spóźniał więc mąż poleciał po test w niedziele no i wyszło w tempie ekspresowym:) Kamilka dla Was duuuuuuuuuuuuużo zdrówka!!! 👄👄👄 Muszę już zmykać mężowi odgrzać obiadek:) PA!!!

Agula 2121 🌼G🌼R🌼A🌼T🌼U🌼L🌼U🌼J🌼E🌼 Trzymam Kciuki mocno,aby wszystko było jak najlepiej:) Balbinko,Misiu jest cudowy:)👄❤️ Agatka👄❤️ Kamilka👄❤️ Madzia👄❤️

Balbinka!!!Agatka ma racje!wskakuj do tabelki,może masz cudowną moc i za Tobą będzą się snuły kolejne koluszka łańcuszka:)może którymś będę i ja;)

Cześć:) Ja już po wizycie, jest ciąża i jest maluszek:)ma 4 mm długości i już zaczęło bić serduszko. No i mam grzybka ale dostałam na to lek mam nadzieję że pomoże. bałam się tej wizyty jak cholera tym bardziej że od wczoraj zaczęły mnie boleć pachwiny i plecy łącznie z nogami(tak jakby rwa) ale lekarz stwierdził że to nic poważnego. Idę Wiki przygotować jedzonko:)

Kurcze Agula super wieści :D Nawet nie wiesz jak się cieszę :) i życzę dużo dużo zdrówka :) no i oczywiście dbaj o siebie i o Was :) ❤️

Nick........dł.cyklu.......następna @....... starania od...miejscowość ......................................................... ......................... Nick......................data straty.........................tydzień ciązy Agula2121................6.03.2007...................... ...........7 tc Mika23...............18.02.06...01.01.2007.............. 10tc;10tc gawit_79............10.03.06 i 23.03.07..................10tc, 11tc malawronka.............18.07.2006....................... ..........9tc Agatha2007.............24.04.2007....................... .......6/7tc Marghi...............02.09.2006...22.05.2007............ ...7tc,7tc lola u.....................17.04.2006............................ ....12tc lida74................30.01.2004, 14.02.2007..............28tc,10tc kamika_25.............16.10.2007........................ .........11tc Justynka27...29.05.02,08.02.06,31.03.08,18.09.08.....8tc ,10tc, 16tc,9tc Madusia3...............26.06.06......................... ............20tc ZACIĄŻONE Nick.....tydzień ciąży.....t. porodu......dł. starania...miejscowość Balbinka-2....34 ...........3.05.11.......--------------..Ruda Śl. MAMUSIE Nick.........data narodzin maleństwa...imię maleństwa.......wiek Lida.................08.06.2005............... Borys............. 3l 6m Balbinka............02.10.2007............... Michał..............3l 5m... Meggi...............04.03.2008................Antoś.... . ................... Lida.................11.04.2008............... Aleksander....8m.......... Agula2121..........15.06.2008................Wiktoria... ...2 l 8m.. Lola-u...............23.06.2008...............Julia..... .......1r.2tyg..... Agatha..............01.07.2008..............Gabriel...... ..2latka 7mies.. Marghi............. .08.07.2008...............Jakub..........1r........... Mika23..............10.09.2008................Maja...... ................... Kamika25........... 22.10.2008...............Damian.........2 l 4 m.. malawronka.........14.11.2009...........Filipek.......... 2,5 m...... Justynka27..........17.02.2010....Nadia Antonina....4 miesiące... Agatha...............18.11.2010...........Zuzanna........ 3 mies.... kamika_25.........15.02.2011..........Adrian...........3 tyg..... DANE NICK ............IMIĘ ............ D.UR........ E-MAIL ...............nr. gg Balbinka-2......Ania......23.10. 79.....balbinka2@tlen .pl......7456466 Madusia3.......Magda........05.03.1975...madzi alena_f@wp.pl Agula2121......Agnieszka.....18.02.86...Agula2 3@onet.eu...9885915 gawit_79......gabrysia......24.03.79...iskie rka1979@o2.pl...227458 malawronka....Ewa.....03.03.84....malawronka1@wp.pl... 10881214 Agatha2007....Agata...06.02.1986...AgathaJanas @interia.pl...93021 Raaria..........Sara ..... ...15.05.. .... antic*pate@o2.pl ....4233094 lola u.............Jolanta.......20.12....... jolciau@op.pl.......991099 lida74............Lidka.........23.12.1974.............. ......7946628 Marghi............Gosia.......31.03..................... ...................... kamika_25......Kamila....20.11.1982...kamika_k200 5@wp.pl..1900966 Justynka27....Justyna....16.12.81...justysia_23@ tlen.pl...12504147l IMIONA DLA DZIECIACZKÓW nick...........imię mamy........imię dla synka........imię dla córeczki Marghi..........Gosia................................... .. .....Gabrysia Balbinka........Ania................Kazik/Wojtuś..............Amelia/Magdalena/Łucja :) Madusia........Magda................Adaś........ .. .........Melania Agatha........Agata..............Ariel/Norbert....Maja/Zu zia lola..............Jolanta...............Bartuś..... ...... ......Dominika gawit...........Gabrysia.............Igorek....... ...........Amelka/Lenka/Oliwka malawronka....Ewa..................Filipek.............. . ...Emilka Mika............Magda.................................. . ......Maja. Raaria..........Sara...................Maciuś........ .........Kaja Agula2121......Agnieszka...... ................. .............Wiktoria kamika_k.......Kamila................................... .. . ....Wiktoria MIEJSCE ZAMIESZKANIA Nick.......... Imię............... Miejscowość....... Województwo Raaria......... Sara............... Mysłowice.......... śląskie Marghi........ Gosia............. Nowy Sącz.......... małopolskie Madusia...... Magda............ Świnoujście........ zachodnio-pomorskie Balbinka...... Ania............... Ruda Śląska.......... śląskie Gawit......... Gabrysia......... Łódź................... łódzkie Lida........... Lidia.............. Kościan............... wielkopolskie Agatha........ Agata............ Jedlicze............... podkarpackie kamika........Kamila............Kożyczkowo............po morskie Justynka27......Justyna........Toruń................kuja wsko-pomorskie Agula2121....Agnieszka....Warszawa...............mazowie ckie malawronka......Ewa..............Wrocław............Dolnośląskie

Nick........dł.cyklu.......następna @....... starania od...miejscowość ......................................................... ......................... Nick......................data straty.........................tydzień ciązy Agula2121................6.03.2007...................... ...........7 tc Mika23...............18.02.06...01.01.2007.............. 10tc;10tc gawit_79............10.03.06 i 23.03.07..................10tc, 11tc malawronka.............18.07.2006....................... ..........9tc Agatha2007.............24.04.2007....................... .......6/7tc Marghi...............02.09.2006...22.05.2007............ ...7tc,7tc lola u.....................17.04.2006............................ ....12tc lida74................30.01.2004, 14.02.2007..............28tc,10tc kamika_25.............16.10.2007........................ .........11tc Justynka27...29.05.02,08.02.06,31.03.08,18.09.08.....8tc ,10tc, 16tc,9tc Madusia3...............26.06.06......................... ............20tc ZACIĄŻONE Nick.....tydzień ciąży.....t. porodu......dł. starania...miejscowość 🌼Balbinka-2....34 .........3.05.11.......------------..Ruda Śl.🌼 MAMUSIE Nick.........data narodzin maleństwa...imię maleństwa.......wiek Lida.................08.06.2005............... Borys............. 3l 6m Balbinka............02.10.2007............... Michał..............3l 5m... Meggi...............04.03.2008................Antoś.... . ................... Lida.................11.04.2008............... Aleksander....8m.......... Agula2121..........15.06.2008................Wiktoria... ...2 l 8m.. Lola-u...............23.06.2008...............Julia..... .......1r.2tyg..... Agatha..............01.07.2008..............Gabriel...... ..2latka 7mies.. Marghi............. .08.07.2008...............Jakub..........1r........... Mika23..............10.09.2008................Maja...... ................... Kamika25........... 22.10.2008...............Damian.........2 l 4 m.. malawronka.........14.11.2009...........Filipek.......... 2,5 m...... Justynka27..........17.02.2010....Nadia Antonina....4 miesiące... Agatha...............18.11.2010...........Zuzanna........ 3 mies.... kamika_25.........15.02.2011..........Adrian...........3 tyg..... DANE NICK ............IMIĘ ............ D.UR........ E-MAIL ...............nr. gg Balbinka-2......Ania......23.10. 79.....balbinka2@tlen .pl......7456466 Madusia3.......Magda........05.03.1975...madzi alena_f@wp.pl Agula2121......Agnieszka.....18.02.86...Agula2 3@onet.eu...9885915 gawit_79......gabrysia......24.03.79...iskie rka1979@o2.pl...227458 malawronka....Ewa.....03.03.84....malawronka1@wp.pl... 10881214 Agatha2007....Agata...06.02.1986...AgathaJanas @interia.pl...93021 Raaria..........Sara ..... ...15.05.. .... antic*pate@o2.pl ....4233094 lola u.............Jolanta.......20.12....... jolciau@op.pl.......991099 lida74............Lidka.........23.12.1974.............. ......7946628 Marghi............Gosia.......31.03..................... ...................... kamika_25......Kamila....20.11.1982...kamika_k200 5@wp.pl..1900966 Justynka27....Justyna....16.12.81...justysia_23@ tlen.pl...12504147l IMIONA DLA DZIECIACZKÓW nick...........imię mamy........imię dla synka........imię dla córeczki Marghi..........Gosia................................... .. .....Gabrysia Balbinka........Ania................Kazik/Wojtuś........ ......Amelia/Magdalena/Łucja Madusia........Magda................Adaś........ .. .........Melania Agatha........Agata..............Ariel/Norbert....Maja/Zu zia lola..............Jolanta...............Bartuś..... ...... ......Dominika gawit...........Gabrysia.............Igorek....... ...........Amelka/Lenka/Oliwka malawronka....Ewa..................Filipek.............. . ...Emilka Mika............Magda.................................. . ......Maja. Raaria..........Sara...................Maciuś........ .........Kaja Agula2121......Agnieszka...... ................. .............Wiktoria kamika_k.......Kamila................................... .. . ....Wiktoria MIEJSCE ZAMIESZKANIA Nick.......... Imię............... Miejscowość....... Województwo Raaria......... Sara............... Mysłowice.......... śląskie Marghi........ Gosia............. Nowy Sącz.......... małopolskie Madusia...... Magda............ Świnoujście........ zachodnio-pomorskie Balbinka...... Ania............... Ruda Śląska.......... śląskie Gawit......... Gabrysia......... Łódź................... łódzkie Lida........... Lidia.............. Kościan............... wielkopolskie Agatha........ Agata............ Jedlicze............... podkarpackie kamika........Kamila............Kożyczkowo............po morskie Justynka27......Justyna........Toruń................kuja wsko-pomorskie Agula2121....Agnieszka....Warszawa...............mazowie ckie malawronka......Ewa..............Wrocław............Doln ośląskie Michaś 2-10-2007 g.15:50 http://suwaczki.maluchy.pl/li-48156.png Kocham Cię, jak stąd do księżyca...i z powrotem Aniołek-1.07.2006 Pamiętam!!!! Malutka PTP 1-3 maj 2011 http://www.suwaczki.com/tickers/p19ucsqvotzal 4ba.png Czekamy na ciebie Mam nadzieję,że Balbinka owocnie zapoczątkowała...

No to wskoczyłam :P Agula- super :) gratulacje ❤️ 🌻 ❤️ ale niespodzianka :D Marghi- widzisz,że już się snują ;) ledwo tu przyszłam Agula zaciążyła :P teraz twoja kolej :D Kamika- dużo zdrówka 👄 jeśli chodzi o nocniczek, to z doświadczenia wiem,że jeśli dziecko nie gotowe, to nic nie wskórasz.. jedne są gotowe wcześniej, inne później ;) jak Damianek będzie gotowy, to zapewne da wam o tym znać :) nic na siłę 👄 u nas też choróbsko- dopadło niestety MIśka :( wczoraj rano się obudził, to nie umiał mówić, taki był zachrypnięty :( w ciągu dnia mu przeszło, ale i tak z nim podreptałam do dr... no i wczoraj lekarka nic nie widziała, zapisała stały zestaw- pulneo, stodal i rutinacea... a w nocy... :( obudził się znowu taki zachrypnięty, do tego doszła gorączka i duszący kaszel :( ja praktycznie całą noc nie spałam... zasnęłam przed 4 jak Krzysiu z pracy wrócił... Rano poszłam z nim do dr no i oczywiście- gardło paskudne, migdałki, niesymetryczne, być może ropka się zbiera, no i antybiotyk :( kurcze,żeby on mi jeszcze te syropki chciał pić :( ale coś ostatnio cuduje, a tak ładnie dotąd połykał... po dzisiejszym dniu jestem padnięta :( co się muszę nagimnastykować,żeby syrop mu dac :( a mały wiercik w brzuszku od wczoraj sobie urządza zawody bokserskie z moim pęcherzem :) już prawie mieszkam w ubikacji ;) 👄 👄 👄

Hej! Dziewczyny powiedzcie mi co mogę brać na przeziębienie, tzn. dzisiaj miałam temp tak do 37.7, wypiłam herbatkę z sokiem z malin i poleżałam w łóżku, temp spadła ale jeszcze w gardle mnie drapie:( zrobiłam sobie syrop z cebuli, czosnku i cukru, psikałam tantum verde i wypłukałam gardło rumiankiem. połamało mnie strasznie, i chyba to wskazywało na jakąś infekcję:(:(:( a nie jak lekarz powiedział że to nic takiego! poczytałam na necie i mozna brac oscillococcinum,ale nie jestem do konca przekonana czy maluszkowi nie zaszkodzi:( wogóle to zmieniam tego lekarza, jest masakra dopiero dzisiaj poczytałam opinie o nim i się przeraziłam:( a ta babka co prowadziła mi ciążę z Wiki zrobiła się już baaardzo droga. wogóle wkurza mnie fakt ze jak coś to nawet nie mam do żadnego lekarza nr żeby zadzwonić i zapytać się w razie wątpliwości😭 wiem, że najlepiej isc do lekarza ale ja do tych co tu przyjmują nie mam zaufania a gin(ten co u niego byłam) przyjmuje tylko w środy:(

Agula na temp to paracetamol - no i oczywiście szkoda, że nie masz tam żadnego normalnego lekarza :( chociażby rodzinnego! Nie wiem czy masz dostęp do takiego soku ale z czarnego bzu jest dobry na przeziębienia! Ostatnio waśnie siostra się nim częstowała jak miała temp i nieźle się po nim poci! co do oscillococillum ( czy jak to się tam pisze) to to jest lek homeopatyczny - w ciąży niektórzy lekarze zapisują tylko homeopatyczne leki ale ze względu na ostatnie dyskusje na temat tych leków to sama musisz zdecydować czy chcesz tego typu lekarstwa brać - bo wiem, że jest grono osób które by ich nie wzięły do ust- ja osobiście powiem, że na gardło brałam homeopatyczne i jestem zadowolona z działania! Ostatnio gdzieś w gazecie widziałam jakąś reklamę syropu właśnie dla kobiet w ciąży ale nie pamiętam nazwy :( Jak jeszcze ta gazeta nie będzie spalona to Ci napiszę ok :) idę jej poszukać :P

:) Kamilka dziękuję Ci bardzo za informacje👄 jak bedziemy jechac do rodziców to kupię ten syrop po drodze. Dzwoniłam do naszej przychodni żeby sie zorientowac co i jak(chodzi o lekarzy) bo nasz lekarz rodzinny jest na maciezynskim i teraz jak chcemy zeby nas ktos przyjął to musimy się prosić, co najgorsze czasami nam odmawiają wizyty(tak było w przypadku męża) albo robią głupie miny, ehhhhh... szkoda gadać. Wkoncu zadzwoniłam do przychodni(to jest prywatna) gdzie byłam u gina ale dzisiaj internista tam nie przyjmuje:( no to zapytałam czy jeszcze moze w inne dni przyjmuje moj gin ale nie tylko w środy, to zapytałam o numer tel czy jak się mozna z nim skontaktować a babka powiedziała mi że on sobie nie życzy aby do niego wydzwaniać i nikomu nie daje jaki kolwiek nr tel!!!!! myślałam że wyjde z siebie i stane obok!!! a jak coś to niby jak bym miała się z nim skontaktować, co czekać do kolejnej środy??? nie no po tym to juz napewno go zmieniam bo co to za lekarz!