Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cie - kawska

Czy ktoś z was miał jakieś przejścia na studiach? Opowiedzcie

Polecane posty

Gość cie - kawska

1 rok,pierwszy semestr - depresja 1 rok,drugi semestr - zwiazek z kolega z grupy 1 rok ,koniec drugiego semestru - zakonczenie związku z kolegą z grupy (\" kolega\" oblewa sesję ) - smierć kogoś komu chciałam oddac serce - przyjaźń z chłopakiem z innej grupy 2 rok ,pierwszy semestr - zmiana grupy , \"przeprowadzka\' do ( już do) przyjaciela - ploty ploty ploty - związek z przyjacielem przyjaciela :P 2 rok ,początek drugiego semestru - choroba - olśnienie że to jednak nie ten kierunek - rzucenie studiów nie do końca na temat ,ale odnośnie nauki,kolosów,wejściówek i egzaminow ... co można ciekawego o tym powiedzieć ...:)

Gość Kasia K..
Pierwszy egzamin (I semestr)-jeszcze podczas piasnia czarne mysli Boze co ja tu robie, jestem kompletna idiotka, wszyscy tacy madrzy nauczeni na maksa (zerkalam jak inni pisza), napewno obleje. Placz po oddaniu pracy, kilka dni deprechy. Tydzien pozniej wyniki, dostalam 5 szok tak wielki, ze postanowilam zaszalec w koncu jestem najlepsza z najlepszych. Wypilam kilka tequii (nie pamietam dokladnie bo fil mi sie urwal-pierwszy raz w zyciu). Rano obudzialm sie w nieswoim lozku, z facetem ktorego pierwszy raz widzialam na oczy.Czulam sie tak brudna i "zdeptana", ze przez godzine szorowalam sie pod prysznicem. Do dzis z tego powodu czuje do siebie niesma a minelo ponad 2 lata. Unikam tez alkoholu, wyzywajacego ubioru, i przystojnych nieznajomych.

ja będę miała przejścia jak nie ruszę swojej czterolistnej koniczynki do półki z ksiązką od psychologii klinicznej :P