Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniesmaczona jestem

Kupiłam esapelle za własna kase a moj facet zniknął jak tchórz!

Polecane posty

Gość zniesmaczona jestem

Wiem jedno ze juz wiecej nie cche go widziec, myslalam ze ejst dojrzalym, rozsadnym faceterm a to zwykly tchorz bez zasad!! Ostatnio pekla nam prezerwatywa powiedzialam ze lece po recepte i liczylam na to ze sie dorzuci chocby po polowie a on zniknal bez slow. Nie odpisuje, nie dzwoni. zmarnowalam rok czasu z tym dziadem tym dziadem. Jedmo czego sie nauczylam: mam nauczke do konca zycia!!!!

Gość zniesmaczona jestem
sorry za literowki ale jestem rozdrazniona tym faktem i jaka naiwna bylam!!!!! "escapelle " mialo byc

no widzisz...6 dych kosztowalo cie odkrycie, ze twoj facet to jelop. lepsze to, niz przez nastepnych pare lat meczyc sie z dziadem ;) 🖐️

Gość gosnoza
to hu... a by go szlak....dobrze ze se poszedł wyobraź sobie go w powazniejszych sytuacjach, np: wywiadówka u synka lub córeczki. niech idzie w cholere.

Gość W_kropce
A co dopiero byloby gdybys chciala dziecka? ciekawe jk wtedy zachowalby sie twoj "facet"...piatka za szybkie i przeczowalne myslenie:)

Gość zniesmaczona jestem
ahh szkoda slow, w sumie to nie gowniarz ma 31 lat a wycial mi taki numer. Nawet nie zapytal czy mam pieniadze, jak sie czuje nic! w kazdym badz razie przynajmniej wiem kim jest naprawde i to tyle dobrego z calej tez sytuacji:(

Gość Tak to jest
jak sie lezie z pierwszym lepszym do wyra:P

Gość zniesmaczona jestem
nie wydawal sie pierwszym lepszym bo bylamz nim rok wiec twoj diocinek jest nie an miejscu ale widze ze cie bawi dobijanie kogos

Gość doda-ajj
daj znac jak sie potoczy dalej-i kopnij go w dupe ode mnie...

Gość amelia81
nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło - pomyśl sobie, że w całej tej sytuacji są plusy, a największym jest to, że wreszcie się przekonałaś, że on nie jest Ciebie wart!

co za koleś... ja i moj partner mamy dopiero 18 lat, ale jak nam kiedys pękła gumka to ja siedziałam zdenerwowana na łóżku a on dzownił do koleżanek i brał namiary na ginekologa, poszedł ze mną do przychodni, za postinor duo zapłaciliśmy po połowie i po 2 tygodniach razem doczekalismy sie okresu + negatywnego wyniku na teście przyznam że to ja wtedy zachowałam sie okropnie, ale byłam tak zdenerwowana, że nie moglam zebrac mysli wiec tylko załamywałam rece a on wydzwaniał po koleżankach i przychodniach i juz 1,5 godziny po wpadce miałam recepte w ręku, hehe stanął na wysokosci zadania a ja starcilam głowe ;*

Gość zniesmaczona jestem
nie bede go imformowac czy wzielam czy nie wzielam, dla mnie to ten zwiazek juz ejst zakonczony a jego zachowanie jest godne najgorszego drania. Mam nadzieje ze nie kazdy facet jest taki ale narazie mam dosc facetow po takiej akcji.

Gość teee moniak
nie za mloda na seks jestes?? :o ach ta mlodziez :o nie nadazam za wamiiii 🖐️

Gość jakisstary beret sie odezwał
sioooo stad do kuchni zupe gotowac

Gość zniesmaczona jestem
wazne ze sie zabepieczasz,ja nie moge uzywac pigulek :( choc po tyej escapelle czuje sie dobrze :/

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci