Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość le grand blue

prosze o powazne potraktowanie tematu- i o odpowiedz- CIążą

Polecane posty

Gość le grand blue

Nie bede podawac wieku, bo to niewazne..... chchcialam sie podzieilc z kims moim problemem i obawami...... jestem dziewica, pare dni temu spalam z chlopakiem, calowalismy sie, piescilismy sie............dotykalismy sie-ale stosunku nie bylo. Dostal wytrysk.....spuscil sie na moim brzuchu..., szybko poszlam sie umyc pod goraca, ciepla wode, prysznicem, i teraz jest pytanie......czy nasienie ktore zmylam z woda moze zaplodnic..? wiem, pytanie moze smieszne dla niektorych.. Ostatnia miesiaczke mialam 10 kwietnia, a teraz dostalam dokladnie w momencie......gdy wychodzilam spod prysznica..pojawilo sie krwawienie 6 dni wczesniej...Prosze wiec o odpowiedz- czy w takim wypadku.....moze dojsc do zaplodnienia, i czy blona dziewicza naprawde chroni przed ciaza...nawet pozamaciczna...Prosze o odpowiedz.

Błona przed żadną ciążą nie chroni. Skoro krew miesięczna może się wydostać to i wszystko może się \"tam\" dostać.Żeby doszło do zapłodnienia - wytrysk musiałby nastapić nie na brzuch - ale w kierunku pochwy.Kiedy nasienie dostanie się do środka - można mówić o ryzyku.Tego ryzyka nie ma nawet, jeśli woda spłukała nasienie z brzucha w kierunku Twoich narządów rodnych, bo sama woda natychmiast zabija plemniki.

krwawienie moze byc wynikem stresu czyli poprostu dostalas okres wczesniej blona dziwicza niechroni przed ciaza a plemniki na skorze zyja ok 5minut wiec raczej nic z tego

Gość le grand blue
splukalam sie dosyc konkretnie, woda-ciepla-goraca, ale niestetyy wiadomo ze jak sie splukuje to nie jest w stanie sie utrzymac zeby tam- w kierunku narzadów rodnych nie dostalo sie - w kierunku pochwy..-czyli rozumiem, ze moge spokojnie spac- i w ciazy nie jestem..A okres mam-wlasnie to mnie zaciekawilo-dlaczego wczesniej skoro mialam dostac pozniej.......a czy miesiaczka moze byc wynikiem podniecenia?

\"Dostał wytrysk\" heheheheh :D :D :D co to znowu za określenie :P

Gość orchideaa
wedlug mnie nie mozesz byc wciazy i pewnie nie ejstes, choc istnieje taka mozliwosc tym sposobem. Ale baaaaaaardzo malo mozliwa.

Gość le grand blue
dziekuje za odpowiedzi-troche mnie uspokoiły.....Wiem ze w ciaze sie tak latwo nie zachodzi,-po postu chcialam sie podzielic swoimi przemysleniami......dziekuje

Gość vfvffvfvfvfvf
prosze o odpowiedz, mam taki sam problem jak poprzedniczka- czy moge bhyc w ciazy??????

Gość vfvffvfvfvfvf
prosze o odpowiedz, mam taki sam problem jak poprzedniczka- czy moge bhyc w ciazy??????

Gość tak .miesiaczka
jest wynikiem podniecenia...Do ksiazek gowniarze, a nie za seks sie brac :o :o :o skoro nawet nie wiesz co to jest miesiaczka, to o ja pierdziele

Gość prosze o odpowiedz- to wazne
czy ktos potraktuje temat powaznie????????