Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sweet Dreams II

A teraz ja wam powiem kogo tak naprawdę bardzo lubię z tej całej naszej kafeteri

Polecane posty

i (w tytule drugie sie nie zmiescilo:P) otóz ja za szczerość, otwartość, prawdomówność uwielbiam SETUNIE ;) nie wiem skąd jeste i ile ma lat, ale wydaje mi sie swietną dziewczyną z ktorą spokojnie moglabym wyjsc i pogadac ;) nie mowie oczywiscie ze ona to odwzajemnia :P ale ja ją lubie ;) i pozdrawiam ;) 🖐️

Gość słodkapusia
mam wrazenie ze ty zakladasz topiki tylko po to zeby zbierac na nich posty :O wyrazilas sowja sympatie do Setuni i na tym poprzestan :O😡

Gość tak tak ta w lustrze to ja
kiedys ja czesto w topicach widzialam, teraz bardzo rzadko i juz jej nie pamietam:P:P

słodkapusia > rozszyfrowalas mnie 😭 :D dziewczyno daj spokoj, chcialam to powiedziec i powiedzialam co tobie do tego? nie chcesz tego czytac to omin to szertokim lukiem :O nie rozumiem tych pomaranczek co wchodzą na topiki zeby powiedziec ze im nie pasuje :O

Gość Szukam Wielbiciela
ja lubie setunie, sweet dream, jukena, ignacje i lauren :P

Gość słodkapusia
powiedzialas i spoko ale drugi post mnie rozjuszyl :O

słodkapusia > powiem ci tak ;) kiedys taka nie bylam, ale juz ladnych paru lat czytuje kafeterie i do reszty zglupialam :O po prostu tak weszlam w to \'\'kafeteryjne spoleczenstwo\'\' ze nawet wsrod znajomych zdarza mi sie robic zarty zywcem wyjete z naszego forum :O

ojoj ja :)lubie bardzo setunie i to bardzo razem zyciłysmy palenie:)i jestem z nas dumna:):)🖐️😘dla setuni

nie tak samo jak ja rzecz jasna :O a z paleniem, togdzies czytalam podziwiam was wszystkie bo ja pale jak smok i na rzucenie sie nie zanosi :O 😭

Gość Szukam Wielbiciela
Sweet Dreams tak, ciebie lubie tez :) dzieki takim osobom jak wymienilam to forum jest spox :)

dzieki, az mi cieplej na sercu :D ❤️ ;) a setunia tu widze ma sporo wielbicieli ;) ale sie dziewczyna zaskoczy jak to zobaczy :D ;)

Gość Szukam Wielbiciela
a czy trefny stańczyk = juken ?? dobrze kombinuje?? :)

Gość Szukam Wielbiciela
Sweet Dreams tego ze juken nie jest idealista to jestem na 1000000000% pewna :) mozesz mi wierzyc chociaz pisze na pomaranczowo ;)

ok, skoro tak mowisz ;) stanczyk a tobie powiem, ze jesli ten stary stanczyk to ty to zmieniles sie na lepsze ;) na o wiele lepsze az milej sie czyta wczesniej tylko zalamania itd ;) a tu proszę chęc zycia, optymizm no...ciesze sie ze kogos masz ;) Szukam Wielbiciela > zdradzisz swoj staly nick? ;) czy wolisz narazie nie?

ok, skoro tak mowisz ;) stanczyk a tobie powiem, ze jesli ten stary stanczyk to ty to zmieniles sie na lepsze ;) na o wiele lepsze az milej sie czyta wczesniej tylko zalamania itd ;) a tu proszę chęc zycia, optymizm no...ciesze sie ze kogos masz ;) Szukam Wielbiciela > zdradzisz swoj staly nick? ;) czy wolisz narazie nie?

a ja już dopilnowałam co by setunia moja kochana ten topik przeczytała{czesc]🌻 słońce pamietaj rower:D:)🖐️🌻kiiedyś nam sie uda jedno sie juz udało

Gość Szukam Wielbiciela
moj nick nic ci nie powie :O raczej obserwuje niz sie wypowiadam i niestety ale nie pisalysmy ze soba na zadnym topiku...ale duzo czytalam twoich postow ;) w kazdym razie jak tylko cie spotkam na czarno na jakims topiku to bede krzyczec ze ja to wlasnie JA :D

WOOOW!!! Ktoś mnie lubi i w dodatku o mnie pamięta!!! A jestem tu od niedawna :) Dzięki \"Szukam wielbiciela\", naprawdę poczułam się wyjątkowa!! A ja bardzo bardzo lubię Mamę trójeczki, Negai, Jukena, Grubąolę i Przeciętnąbabkę85!!! :D