Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sweet Dreams II

A teraz ja wam powiem kogo tak naprawdę bardzo lubię z tej całej naszej kafeteri

Polecane posty

ok :-) co prawda już od godzinki wybieram się spać, ale jakoś mi nie wychodzi

Gość wole boso łazic po szkłach
a mnie deska rozbraja

A co mi tam, to się dołączę.... i będę monotematyczna... bo zapytam stańczyka (jako przedstawiciela płci...równie pieknej jak nasza ) jak to jest z facetami i dziećmi... Tzn kiedy wy dojrzewacie do tzw ojcostwa i jaki macie na to poglad? Wam sie cos takiego jak instynkt w ogóle włacza?

Sweet Dreams----> a Ty jestes...? kims kogo wymieniłam? :)

Ignacja > nie jestem stanczyk, ale powiem ci ze to bardzo roznie bywa, jeden chce w wieku 23-26 a drugi ma 30 i nawet o tym nie mysli :O

Kurcze, jak ktoś wchodził na topiki ciązowe to wie, że mam ostatnio atak instynktu... ale może przejdzie :) A ja i tak chwilowo nie w kraju, więc może to i dobrze, bo na odległość to się nie da, a do powrotu może sie trochę uspokoi :) A sweet dreams, masz tylko jeden nick, tak? Czy się mylę... Bo ja juz nie wiem kto jest kim :(

Ignacja > to tak jak ja, ale jeszcze mi nie wolno :classic_cool: jestes mezatka? albo masz kogos na stale( tzn. mieszkasz z nim ? ;) bo jesli tak to chyba ok ;) wszystko dozwolone :D

Ej no Stańczyk co Ty!!! Natura eliminuje te \"złe geny\" :) więc jest spora szansa, że miałbys fajne dzieci :) A tajemnicza M. nie jest potencjalna mamą twoich pociech? :)

stanczyk ja tez jestem niska 1.60 i mam niskiego chlopaka i co z tego? :D jest jak jest znam jeszcze nizszych i zyją znam gosci z 1.50 ;) nie są to karly ile ty masz wzrostu bo zaloze sie ze moj facet pewnie nie więcej:D i powiem ci ze na początku sobie myslalam ze jest chyba za niski ;) ale jak ze mną pogadal ❤️ ;) choc nie powiem zdarzają sie zarowno te zle chwile jaki i te dobre ;) ale nie przeszkadza mi nigdy jego wzrost, potrafimy sobie razem z nas zartowac, ze mamy nadzieje iz nasze dzieci nie odziedziczą wzrosu porodzicach, ewentualnie jak beda to dziewczynki, ale ja zawsze marzylam o chlopcu ;)

Gość A Szymcię
ktoś pamięta? Pewnie nie..., hmmm...

siedzę, a nie stoję, hehehe biernie sobie obserwuję a ja mam 1,75:-), jesli już mówimy o wzroście

Gość zakonnica w przebraniu.
ja też lubię setunię i Ona o tym wie:D 🖐️wszystkim;) Sweet>> Ty też jesteś :classic_cool: wazeliny cdn.:P

stańczyk🖐️ jak tam pomaturalne wrażenia M.;)?

hehe, nie masz mniej niz moj chlopak :D serio ci mowie pierwszy raz chyba ci o tym pisze, choc wielkorotnie na twoich topikach zaznaczalam ze nie wzrost jest najwazniejszy :D a ile masz lat stanczyk?

st>> aha, zapomniałam wspomnieć, że Ciebie też zazwyczaj lubię;) nie odp. na pytanie:P

st>> trzymaj za Nią kciuki i nie martw się na zapas;)

zakonnica w przebraniu. > skoro wazeliny ciąg dalszy to dziekuje ci bardzo :D fajnie wiedziec ze jest ktos kto mnie jednak lubi bo zawsze czytam o sobie raczej niemile rzeczy :O np. jesli powiem cos o panienkach ktore wiecznie krytykują na forum o gwiazdach itd. to zaraz mowa ze na pewno jestem pasztetem albo wielką grubą swinią i dlatego nie pozwalam krytykowac innych :O ja tez krytykuje, bo idealem nie jestem ( choc naprawde umiarkowanie, bo wiem co mi nieraz zdarza sie zrobic:O i wole nawet o tym nie myslec :O) ale nie za wyglad dlatego az cieplo sie robi jak ktos pisze ze jestes :classic_cool: :D

a zdawała w piątek podstawową czy rozszerzoną? podobno na rozszerzonej były pytania z kosmosu:o

Sweet>> ja Cię szanuję, bo jesteś przynajmniej szczera i nie wstydzisz się wyrażac swojej opinii;) poza tym jesteś jedną z nielicznych tu osób, które wypowiadają się na temat, więc szacuneczek;)