Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Kolekcja Herms - salon Mystique w Warszawie

Polecane posty

Witam, mam pytanie - czy któraś z Was zamawiała suknię w tym salonie? Czy macie może jakieś doświadczenia typu nieterminowa realizacja zamówienia, wątpliwa jakość sukni, złe dopasowanie itp. Czy dostałyście umowę w tym salonie? Bardzo proszę o opinie!!!! Będę wdzięczna gdyż czytam gdzieniegdzie o dziwnych rzeczach związanych z zamawianiem sukni ślubnych i musze wiedzieć jak sie przygotować na ewentualne problemy choć wcale takowe nie muszą mieć miejsca.

Gość asek
szylam sukienke w tym salonie i bylam bardzo zadowolona z obslugi naprawde polecam warto

Gość Shil@ja
Radzę być ostrożną korzystając z usług tego salonu i przezornie podpisać umowę, ponieważ z obietnic słownych nie wywiązują się ogóle. Wesele miałam 22 października, a suknie zamówiłam koniec lutego/początek marca sugerując się informacją Pani obsługującej, że na wybrany przeze mnie model czeka się czasem nawet 5 miesięcy. Zależało mi, aby suknia przyszła co najmniej na 3 tygodnie wczesniej, by zaoszczędzic sobie stresu związanego z oczekiwaniem na nia, ale niestety sie nie udało. Suknia nie przyszła ani po 3, ani po 4, ani po 6 miesiącach, a ja za każdym razem, kiedy dzwoniłam byłam zbywana, bez żadnych wyjaśnień, ale z obietnicami, że Pani sklepowa oddzwoni do mnie, kiedy sie dowie, co sie dzieje z suknią. W konsekwencji nie otrzymałam ani jednego telefonu zwrotnego z salonu, a suknia przyszła 3 dni przed ślubem i wymagała wielu poprawek, ponieważ nerwy i stres związane z oczekiwaniem na wymarzona suknie, spowodowały, ze schudłam co najmniej 2 rozmiary. Poprawki sporo zajęły, a gotowa suknie moglam odebrac dopiero dzień przed slubem. Suknia na prawde cudowna, ale nie wiem czy warta tylu nerwów i stresu...