Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oczyma*duszy

WIDZE JAK MNIE ZDRADZA...

Polecane posty

Gość ewelinxxx
do oczyma duszy ... wiesz co,jesli nie zdecydujesz się odejść teraz..gdy nie jesteście małżeństwem,nie macie dzieci..będzie ci lepiej.Poboli poboli i przestanie...jeśli tego nie zrobisz,to potem dopiero będzie ból i big problem,jak łączyć was będą na prawdę ważne rzeczy(pisałam wyżej)ale wydaje mi się ,że z twoją psychuką nie jesteś w stanie tego zrobić.Facet który zdradza,często i odchodzi,nawet jeśli będziesz udawać "głupią nieświadomą idiotkę"...bezsens.Wiem,że w przypadku uczuć nie jest nic łatwe...jednak według mnie Ty Go juz straciłaś,a rozłąka jest tylko kwestią czasu,to brutalna prawda ale dla ciebie lepiej żebyś się z nią pomału oswajała!!!.................................

Gość no to nie podpytalas
kolezanki o co chodzi? ja bym to od razu zrobila

coś strasznego, jeszcze dzień i zostaniesz świętą, ale źle robisz moja droga kopnij go w dupę radzę Ci, ja swoim pomiatam i on za mną lata- przeczytaj \" dlaczego mężczyźni kochają zołzy \"tam jest prawda w 100 % na bank.

Gość z drugiej strony
heh, kobieto. ty cos zle zrobilas? nie pomyslalas o tym ze niektorzy poprostu rodza sie gnojkami?? przestan szukac win i zadbaj o siebie. on cie nie szanuje, zdradza, oszukuje i ignoruje. nie pozwol mu na to. pomysla, ze jak kazdy masz swoje mocne strony, a jestem pewna, ze w kryzysowej sytuacji znajdziesz sily na przetrwanie.

Gość ewelinxxx
;-) psychiką miało być oczywiście...

moze jest tak ze wszyscy dookola wiedza co on kombinuje i mowia o tym za twoimi plecami

Gość Oczyma*duszy
Wytlumaczcie mi jedno... Jak to mozliwe,ze facet zupelnie odwaraca sie od swojej kobiety i juz go w ogole nic nie interesuje,nic co jest z nia zwiazane... Ja bym nie potrafila sie tak zachowac. A moze on sie strasznie zauroczyl w tej drugiej i nie widzi calej reszty...w tym mnie?

mozliwe

Gość ewelinxxx
hmmm....ale kto powiedział,że nie możesz robić tego błędu trwając przy swym fececie na siłę??? widać musisz przejść to doświadczenie i sama wyciągnąć wnioski.Nie pytaj więc o radę dziewczyno! poczytasz poczytasz ..i nic z tym nie zrobisz.Pa!

widze ze tutaj wszystkie ta ksiazke czytalyscie, bardzo prosze przeslijcie mi na maila nodi4@wp.pl

Gość brutalnie to ujmę
ewelinxxx, masz rację :) Ona musi sobie zmarnować jeszcze kilka lat życia i zniszczyć całkiem poczucie własnej godności kobiecej, widać taka droga

Gość kitkit
Dziewczyno zwiewaj od tego faceta jak najdalej...Ja tkwie w takim destrukcyjnym dla mnie zwiazku,kiedy moglam odejsc wolna nie zrobilam tego...a teraz mamy dziecko i jest coraz trudniej:(

Gość Oczyma*duszy
KITKIT zdradzal Cie,oszukiwal?

Gość kitkit
Niestety...Przez caly zwiazek:(A ja bylam slepa-a moze raczej slepo zakochana.A teraz zbieram sie do odejscia i jest mi duzo ciezej...Sama z dzieckiem mam zostac i co powiem,ze gdzie tatus?Tym bardziej,ze ojciec z niego wzorowy,tylko dla mamusi ciut niedobry...Mowie Ci jest tylu wspanialych facetow-odejdz od drania,ktory Cie nie szanuje i miej sile zeby nigdy do niego nie wracac!

Gość e-mail
ja mam nadzieje, ze mój mnie nie zdradza ciezko to wyczuć! chociażchyba nie małby czasu!

Gość kitkit
Ej no przeciez nie kazdy zdradza i poki nie ma jakis oznak to po co o tym myslec?

Gość Oczyma*duszy
Nie mow,ze nie mialby czasu.Jak chce,to potrafi.Uwierz mi w to,wiem co mowie.

Gość taaa i teraz kazda
schiza dostanie ze ja zdradza

Gość Oczyma*duszy
oczywiscie nie mowie,ze na pewno Cie zdradza :) I nie zycze Ci tego. Do tej pory myslalam,ze to ja jestem ta jedyna i najwazniejsza...Teraz widze,ze nie...ze ktos pomalu zajmuje moje miejsce w jego zyciu.

Gość a moze meidzy nimi
jest prawdziwe uczucie...daj im byc ze soba niech beda szczesliwi

Gość Oczyma*duszy
uczucie? w ciagu tygodnia?

Gość a moze meidzy nimi
jestem pewna ze znaja sie dluzej

Gość kitkit
Gdyby to bylo prawdziwe uczucie to facet przyszedlby do niej i powiedzial "Sluchaj...Poznalem kogos odchodze"itd...A to jest zwykly romansik na boku:]

Gość e-mail
oj chyba nie ma mozliwosci zeby to robic rano zawozi mnie do pracy i odbiera po pracy później jestesmy juz razem a pozatym ani jednej nocy nie spedzilicmy osobno a jestesmy ze soba 8 rok. i co o ty myslicie?

Gość a moze meidzy nimi
moze jest tchorzem...i czeka na to az ona sama zalatwi sprawe...skoro spotyka sie z tamta dosc ostentacyjnie

Gość e-mail
dodam. ze z kolegoami równiez nie wychodzi!

Gość e-mal i on bzyka kolezanke
w pracy przeciez

Gość Oczyma*duszy
nie zycze mu zle,ale szczescia u boku innej tez nie zniose

Gość e-mail
oj to tym bardziej nie mozliwe jest tam tylko jedna sekretarka i to z 15 lat starsza od niego a pozatym zawsze szef sie kreci nie zdecydowanie nie ma możliwości!

Gość a moze meidzy nimi
e-mail nie zdradza cie daj spokoj! autorko juz przegralas....zrozum to wreszcie