Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mikkaa

krem pod oczyjakiej firmy

Polecane posty

Jaki Możecie polecić krem pod oczy? Czy krem firmy BABOR dla cery młodej(bo Wiem,że take są) jest godny polecenia?

Gość najlepszy jaki miałam
to zel ze swietlikiem i rumiankiem firmyFLOS-LEK

Ja uzywam ziai z szałwią- jest delikatny, więc nadaje się dla młodej skóry. ja mam 22 lata i dla mnie bardzo pasuje!

Gość dziewczynyyy a
a powieki tez smarujecie tym kremem? bo ja maluje powieki cieniami wiec nie wiem czy na powieki uzywac kremu, jak Wy robicie?

to zalezy czy w sposobie uzycia kremu jest napisane, ze nakladac pod oczy i na powieki czy tez nie. Ja nie dobralam sobie jeszcze kremu pod oczy z ktorego bylabym bardzo zadowolona :( wciaz jestem na etapie poszukiwan :) pozdrawiam :)

Mi moja kosmetyczka powiedziała,że kremu pod oczy używa się tylko w tym miejscu a na powieki można położyć krem nivea lub nivea soft(one bardzo fajnie natłuszczaja delikatną skórę na powiece).

Gość do mikkaa
na powieki tez krem np. nivea? a potem cien do oczu ?

Ja przed nałożeniem cienia na powieki pudruję cieniutko powiekę,wtedy cień czyma się dłużej.Natomiast powieki delikatnie,troszeczkę kremuję na noc,bo po dniu są suche.Parę razy przed nałożeniem cienia posmarowałam powiekę kremem(przeciez przed nałożeniem podkładu także należy posmarować twarz kremem i wcale nie zjedzie Nam z twarzy) odczekałam ok.10min a następnie nałożyłam cień,który wcale sie nie rozmazał .