Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Keiraq

Dermatolog-pierwsza wizyta

Polecane posty

Gość Keiraq

Hej dziś pierwszy raxz ide do dermatologa z trądzikiem. HMM za bardzo nie wiem jak mam to powiedzieć. Dzieńdobry mam trądzik? Kurcze trochę się wstydzę . Może to gółupota tam iść ale mam tłustą cerę i pryszcze choć nie dużo ale jak jedne się zagoją to wyskakują nowe. Nie wiem czy jest sens zaewracać głowę lekarzowi. Jak wy myslicie? Może doradzi mi jakich kosmetyków używać i przepisze coś skutecznego na trądziki przebarwienia po nim. Iść czy nie iść. Czy według was jest to błahy problem czy nadajacy się na wizytę u dermatologa?

Gość Keiraq
up up

idź i nie przejmuj sie, on takich pacjentek jak Ty ma po kilkanaście dziennie, nie będziesz dla Niego żadnym wyjątkiem;) a moze przepisze Ci coś, co załagodzi trądzik, mi dermatolog bardzo pomógł, ale ja miałam spore problemy z cerą...a teraz nic:)

Gość oczywiście że idź
nie jest to błahy problem, idź i nie miej takich obaw. Wiesz ilu ludzi chodzi z takimi problemami do dermatologa? Po prostu powiedz, że masz problemy z trądzikiem. Nie ma co się wstydzić

Gość Keiraq
też tak myślę, mam już dość kupowania wszelkich kosmetyków niewiadomego pochodzenia, tych drogich i tanich. Może ona przepisze coś skutecznego i poleci mi dobre kosmetyki do mojej cery ;)

Gość Keiraq
up up

Gość czy moge zapytac skad
ale nie musisz mu mowic dzien dobry mam tradzik pokaz mu twarz po prostu i sam bedzie wiedzial co i jak

Jeśli pójdziesz do faceta, to jak znam zycie, każe ci się rozebrać do naga i będzie mówił, że musi obejrzeć całą skórę :D To stary numer dermatologów. Więc lepiej idź do lekarki - chyba, że lubisz robić striptiz :D

Nie przesadzaj z tym rozbieraniem,ja się nie musiałem rozbierać a byłem u kobiety,ale fakt ze trądzik trudno leczyć a bardzo często jest to w ogóle niemożliwe

Kobiety-lekarki rzadko robią takie numery - w przeciwieństwie do ich kolegów po fachu :D

Gość Keiraq
No wróciłam, nie musiałam się rozbierać bo byłam u kobiety. Przepisała mi Acne Mat i Zineryt. Całkiem fajna babka. Polecam wizyty!!!

Gość owłosiona na maxa helpp
byle tylko ci pomogło, bo ja przez 10 lat chodziłam do dermatologów i co.... eh

Gość Keiraq
Wie ktoś może ile kosztuje obecnie Zineryt i Acne Mat?

Gość Keiraq
up up

Gość Keiraq
up up